Бих коментирал, но да изчакаме и други включвания.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнениеГоспода, какви според Вас са шансовете, за предсрочни избори на наша територия ?
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
Забележка: Един хипотетичен сценарий:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- в късната есен на 2013 г. ( ноември - декември ) ще започнат масови протести, които не сте виждали досега в цялата страна;
- ще се предизвикат предсрочни избори;
- ще започне масово изтегляне на капитали от икономиката и тя ще се декапитализира между 15-20% като БВП; ;
- зимата ще избухне гражданска война, която продължи месеци/години;
- социалните функции ще изчезнат съвсем, доколкото ги е “имало” досега ( държавни пенсии няма да има );
- администрацията ( чиновниците ) ще останат без заплати поради спрени евро-средства и ще отидат на улицата и те;
- лятото на 2014г. ще падне борда;
- следващите 3 години България ще е зачеркната от инвеститорската карта;
- ще започнат показни убийства на политици навсякъде;
- част от политиците ще избягат в чужбина;
- тия, които оживеят и останат тук ще бъдат осъдени и пратени по затворите;
- населението до 2020г. ще стане 5.5 мил. и то застаряващо;
- само за 5 години ще измрат 1 милион души и още 500-800 хил. ще емигрират в чужбина;
- Варна, Бургас, Видин, Добрич, Родопите и Благоевград ще поискат автономия;
- до 1-2 години ще се появи недостиг на работна ръка в туризма и селското стопанство, а след 3-5 години във всички области, но няма да има откъде да си “внесете” - понеже "предвидливо" са ви я избили вече;
- след 5-10 години българите, които живеят в чужбина, ще бъдат повече от, живеещите в родината си;
- няма да има военна диктатура.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Все още има няколко месеца на разположение да не се позволи това да се случи. Съжалявам за негативизма, но отказа от реформи във всички сфери води до това, че за край на кризата не може да се говори и тя продължава да ескалира. Не сте в рецесия, а в системна депресия по всички области от 5-6 години, в които всички сфери са де факто във фалит, поради отказ и яростна съпротива за реформи от всички по веригата.
Имате още няколко месеца – 3 или 5 в най-добрия случай.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Успех!
Бог да пази България!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Колко предсрочни избори виждаш да съм дал, Синко в прогнозата? Едни и те минаха вече.
Вече се случва и това и добре, че нашите ме четат и блокираха навреме:
Турски дипломат вбесил властта ни с мераци за Кърджалийски вилает
http://news.ibox.bg/news/id_45287037
В момента сте около средните редове на прогнозата, останалите до 2020г.
Поздрави!
Коментар
-
Шансовете са големи,обаче резултатите пак ще са плачевни!Отдавна при нас работи постулата на най-великата анархистка:"Ако изборите променяха нещо - щяха да бъдат забранени!"
Изобщо,прогнозата е крайно песимистична,но затова пък реална,т.е ако предполагаме изкарването на мандат докрай ни очакват не повече от още едни парламентарни избори с уговорката че не съм ги смятал с точност,но да кажем някъде към 2018,в Навечерието на Глобалния Крах!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСинко, ти правиш квалификация на Елцин, че бил кръгла нула и аз ти правя забележка, че не може да го казваш това, защото все пак е бил президент на Русия.
Сещаш ли какво става в момента от промитите ти представи за "ценности"?
П.П. Също така вметнах, че днешния ти идол, нямаше да бъде той, ако не е Елцин?
Ти мислиш, че можеш да плюеш Елцин, па аз не мога да правя критика по Хаяско? Видя ли някъде аз да съм се изразявал така за Жужето, че е кръгла нула ( цитирам теб )!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеЗабележки в качеството си на какъв правиш ? Какъв ти е проблема , че твоите теории ама въобще не са важни за мене ? Мога да ти отговоря и на по разбираем за теб език , но предпочитам да не ходя по долните етажи.
Сещаш ли какво става в момента от промитите ти представи за "ценности"?
П.П. Също така вметнах, че днешния ти идол, нямаше да бъде той, ако не е Елцин?
Ти мислиш, че можеш да плюеш Елцин, па аз не мога да правя критика по Хаяско? Видя ли някъде аз да съм се изразявал така за Жужето, че е кръгла нула ( цитирам теб )!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение1. На кое викаш "всички" теми, понеже пиша само тук и в Спорт, а понякога в 30+ ( рядко вече ). Това ли са всички теми?
2. Направих ти забележка, че е нелепо да казваш, че Елцин е кръгла нула, защото той избра идола ти в момента.
Вика се елементарна "благодарност" и жужето се отблагодари с първия си президентски указ веднага. Няма да закача Елцин и наследниците му.
Кое не ти е ясно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеНещо спомена за лични нападки и банн...а на тебе какъв ти е проблема , че на мене нещата ми изглеждат по иначе от твоите версии с които спамиш всички теми дето влезеш !
2. Направих ти забележка, че е нелепо да казваш, че Елцин е кръгла нула, защото той избра идола ти в момента.
Вика се елементарна "благодарност" и жужето се отблагодари с първия си президентски указ веднага. Няма да закача Елцин и наследниците му.
Кое не ти е ясно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНепрекъснатите ти лични нападки към мен могат да ти доведат банн, но не и до някаква изкривена теза, която защитаваш.
Още в Завета на Иван Рилски пише, че този, който застане начело, трябва да бъде готов, да бъде най-големия слуга на тия, които са го издигнали на този пост.
Никъде не пише, че в Цивилизацията президент Х трябва да е най-богатият в страната, да носи часовници за по половин милка на ръката си и да си прави туристически турове в страната.
Хилите се с държави като Зимбабве и Нигерия, където е същото, но не "виждате" Монголия, където е още по потресаващо това.
П.П. Щом си избрал да си публична фигура, ще трябва да носиш на критика и моята е насочено към Жужето, а ти къф се явяваш в случая? Поредният дето надува червената вувузела ли?
Коментар
-
Непрекъснатите ти лични нападки към мен могат да ти доведат банн, но не и до някаква изкривена теза, която защитаваш.
Още в Завета на Иван Рилски пише, че този, който застане начело, трябва да бъде готов, да бъде най-големия слуга на тия, които са го издигнали на този пост.
Никъде не пише, че в Цивилизацията президент Х трябва да е най-богатият в страната, да носи часовници за по половин милка на ръката си и да си прави туристически турове в страната. Просто 10 годишни чисти заплати не могат да му направят часовниците само и това означава огромна корупция.
Хилите се с държави като Зимбабве и Нигерия, където е същото, но не "виждате" Монголия, където е още по потресаващо това.
П.П. Щом си избрал да си публична фигура, ще трябва да носиш на критика и моята е насочено към Жужето, а ти къф се явяваш в случая? Поредният дето надува червената вувузела ли?Last edited by marandi; 12.09.2015, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПредполагам, че като правите забележки за нещо, имате представа за какво говорите, а то явно не е така.
Има материали в нет-а и всеки може да прочете, че Елцин е имал 2 кандитатури, като тази на Жужето е била на второ място. Учудващо той решава да е Путя.
Първият указ, който приема ботоксът е, че няма да преследва Елцин или наследниците му до не знам кое си коляно ( тоест му се кълне във вярност ). Смятай на кого му пука въобще за простите пещерняци там, щом първи указ е това?!
П.П. Ти в момента плюеш Елцин, за да дуднеш по Путьо, а без Елцин - нямаше да има Жуже? Чаткаш ли колко си "объркан" да го наречем?
П.П.П. Какво значение кой каква позиция заема? ( дали е държавен глава, монарх или прочие ) - даже напротив - в задълженията им влиза да правят дарения/кампании и да помагат на хора в затруднен обществен статус.
Поне в нормалните държави е така, особено за чиновници като в БГ ( които са на заплата ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеТи не си държавен глава , ако не знаеш , та можеш да се ръкуваш с всеки.
Колкото до горните ти писания , нямат никакъв смисъл, или само ти си ги разбираш !
Има материали в нет-а и всеки може да прочете, че Елцин е имал 2 кандитатури, като тази на Жужето е била на второ място. Учудващо той решава да е Путя.
Първият указ, който приема ботоксът е, че няма да преследва Елцин или наследниците му до не знам кое си коляно ( тоест му се кълне във вярност ). Смятай на кого му пука въобще за простите пещерняци там, щом първи указ е това?!
П.П. Ти в момента плюеш Елцин, за да дуднеш по Путьо, а без Елцин - нямаше да има Жуже? Чаткаш ли колко си "объркан" да го наречем?
П.П.П. Какво значение кой каква позиция заема? ( дали е държавен глава, монарх или прочие ) - даже напротив - в задълженията им влиза да правят дарения/кампании и да помагат на хора в затруднен обществен статус.
Поне в нормалните държави е така, особено за чиновници като в БГ ( които са на заплата ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе мислиш ли, че е смешно да казвате на Елцин пълна нула, като той избра Жужето за продължител на политиката му за сближаване с Юръп. Или поредния нон-сенс във форума: Мразя Боко, но обичам Тошо? ( ами Боко е живковист ). Същото е с Елцин - Путун ( поне до скоро ).
Много бързо забравяте времената, когато монголците през 20 години ходите да се молите като просяци за някой долар на Цивилизацията. То, не беше продан на Аляска, не беше Октомврийска революция, не беше Горбачов - когато ви трябват пари се въртите като куче на каишка и след 20 години вече се правите на баровци.
Мога да ти върна нещата и в по-дългосрочен аспект как е било още като територия Москвичи, ама няма да ти хареса също коментара ми
Поздрави!
П.П. Аз също се ръкувам с портиери, чистачи, кенефаджии, затворници ... - това какъв ме прави според твоите виждания?
Колкото до горните ти писания , нямат никакъв смисъл, или само ти си ги разбираш !
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеДоста деформирани възгледи ! Ако Путин беше нищо като Елцин , нямаше постоянно да се пише за него . А колкото до закъсненията му , ами той може да си го позволи , за разлика от Плевнелиев например , който се ръкува и с портиера.
Много бързо забравяте времената, когато монголците през 20 години ходите да се молите като просяци за някой долар на Цивилизацията. То, не беше продан на Аляска, не беше Октомврийска революция, не беше Горбачов - когато ви трябват пари се въртите като куче на каишка и след 20 години вече се правите на баровци.
Мога да ти върна нещата и в по-дългосрочен аспект как е било още като територия Москвичи, ама няма да ти хареса също коментара ми
Поздрави!
П.П. Аз също се ръкувам с портиери, чистачи, кенефаджии, затворници ... - това какъв ме прави според твоите виждания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеКое величие, мастер … да плащат с тухли … или да рисуват с боички по метал, за да имитират злато в банковите трезори …
От седмица песков са дере, че жожето било открито за среща с Обама. Глас в пустиня! Белият дом не забелязва, налага се малкият да се занесе на крачката си в Ню Йорк на ген. асамблея на ООН и да лобира на място за бленуваната среща.
Пък папата ни в клин, ни в ръкав ни напомня за досадните навици на жожето да закъснява. Да не би и с него да е искало встреча, милото …
Та защо световният елит се дърпа от контакти с "възстановилия величието" на руслямската държава, някак твърде неуважително изглежда, не мислиш ли ...
Коментар
Коментар