IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gigow gigow не е онлайн
    Заслужил
    инвеститор
    Вчера, 17:46

Начално
    Цитат:
    Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Да е жив и здрав модератора дето те награди!Дано скоро и другите ти 5 ника вкупом да заминат нанякъде...
    Повечко никчета ще трябва да награди модито.
    С изключение на първия, който има пожизнена награда, другите девет чакат.

Цитат:
    Хайрсъзов
    Mario Teran
    KATANA 4 APOCALYPtos HEAD
    stabwound
    Хайърсъзов!
    Хайърсъзов1
    Bate_Goiko
    Manyface God
    Manyface God'
    Manyface God"

Пиша тук, значи не ми е забранено. Какво има повече, да коментираш ти?!
    The strongest stand last.

Коментар

• http://www.businessinsider.com/omar-...-and-us-2015-9
      ...
      Мнения ... ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Както е казал народа - краставите магарета се надушват през девет планини.
        Я как са се сдушили измамника и инжинерчето,
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Аз за разлика от тебе не съм лигаво влечуго...въобще нямам мерак да ставам заслужил и ще ви тегля майните докат ме забършат един ден !
          Поне да знаят хората които четат тука що за стоки заслужили има !
          А бе Питров!!!Не с чука бе!!!Стига с тоя трясък и искри!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Дааа бе!!!Голяма полза от тебе!!!Добре ,нека да е така!!!Пътувай!!!
            Аз за разлика от тебе не съм лигаво влечуго...въобще нямам мерак да ставам заслужил и ще ви тегля майните докат ме забършат един ден !
            Поне да знаят хората които четат тука що за стоки заслужили има !

Коментар

От такива като тебе , полза няма...даже и вреда няма .
              Дааа бе!!!Голяма полза от тебе!!!Добре ,нека да е така!!!Пътувай!!!

Коментар

А бе маймун!!!Кво ти пречат заслужилите инвеститори бе!!!Кэде си тръгнал с туй нещо на гърба!!!Да не сваляш властта!!!Ората с автомати не мог я свалят,той тръгнал с кирката!!!
                От такива като тебе , полза няма...даже и вреда няма .

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Най-лошото е че, вместо да намалява или поне да поддържа постоянен процентен състав, онО се множи.
                  Уффф!!!
                  Тъй , Пирамида...вечер след вечер , глупост след глупост и един ден Импотепа и ОМГ то ето ти ги и те заслужили !
                  Тука държа да вметна . че визирам само една много ясно открояваща се групичка заслужили инвеститори , като подписа ми се отнася точно до тях !

Коментар

И се заслужили инвеститори...
                    А бе маймун!!!Кво ти пречат заслужилите инвеститори бе!!!Кэде си тръгнал с туй нещо на гърба!!!Да не сваляш властта!!!Ората с автомати не мог я свалят,той тръгнал с кирката!!!

Коментар

Що некадърно племе тъпче таз грешна земя!!!
                      Най-лошото е че, вместо да намалява или поне да поддържа постоянен процентен състав, онО се множи.
                      Уффф!!!

Коментар

Що некадърно племе тъпче таз грешна земя!!!
                        И се заслужили инвеститори...

Коментар

• Що некадърно племе тъпче таз грешна земя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Ами да. Никой не разбра защо дават Нобел на Обама. Освен щото в Нобеловия комитет са отбор американски гъзолизци.
                            Вероятно, са решили да се подмажат: Все пак, Обонго църен-църен, има-няма 5 милиона долара /барабар със заемите/, ама Биг Бос. Е как пък на мен не ми се мазнят така, а? да ми рекат "Ама ти си Велик бе, толкоз много може би ще направиш някога, затова, дали пък да не вземем, отсега да те натоварим с очакванията си?" Са те не знаят, че съм негодник, примерно. Щот'съм дребен, щот' съм г-н Никой. А за Обонго може и да знаят, ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                              Е, това е вече нечувано! БСП се сгромолясва!

Видинските социалисти искат оставката на Михаил Миков 300

БСП-Видин иска оставката на лидера на партията Михаил Миков. Решението е взето в понеделник на заседание на Общинския съвет на БСП в дунавския град. Това обяви председателят на видинската партийна организация Пламен Трифонов, който заедно със свои съпартийци свикаха пресконференция, издигайки плакати: "Миков, подай оставка" и "Не на диктатурата в БСП".

Огромен плакат с искане за оставка бе разпънат и на сградата на левицата в града, намираща се на централния площад "Бдинци".

От БСП-Видин обвиниха Миков, че е виновникът за опитите за разцепване на партията във Видин, а взетото решение на НС на БСП да не се съобрази с решенията на видинската конференция и спусне своя кандидатура за кмет са "неуставни, незаконни и неморални", заяви Пламен Трифонов. Той припомни, че видинската партийна организация, която е най-голямата във Видинско и наброява над 1200 членове, е спазила устава на партията и законно с мнозинство конференцията е подкрепила кандидатурата за нов мандат на сегашния кмет Герго Гергов, издигнат от граждански инициативен комитет.

"20 години дундуркахме Михаил Миков и го избирахме за народен представител, а той не направи нищо за община Видин. Направихме го пожизнен сенатор, а той не заби и един пирон", заяви Трифонов и поясни, че в над 120-годишната си история в БСП никога не е имало такъв прецедент в лицето на Миков, който да потъпква мнението на дългогодишни социалисти и налага диктатура.

"Това е най-лошият сценарий - разцепване на БСП. И то само, защото мразиш Пламен Трифонов и не ти свири по свирката Герго Гергов", заяви още Трифонов. Той обясни, че социалисти от цялата страната са възмутени и разгневени от поведението на Михаил Миков и подобни скандали, освен във Видин, тресат и други градове в страната.

На своето заседание Общинският съвет на БСП е взел и решение, с което изключва от партията четирима свои членове - депутата Филип Попов, Кръстьо Спасов, Димитър Тодоров и Димитър Велков. По думите на видинските социалисти, именно те били изпълнители на поръчката на Миков за разцепване на видинската партийна организация.

"Писахме писма на другаря Миков, молехме го да се срещнем, да разговаряме, да се разграничи от действията на тази група бежанци. Отговор така и не получихме", каза още Трифонов. Той допълни, че за незаконното, по думите му, решение на НС на БСП за спускане на парашутист за кандидат-кмет, видинската организация ще си търси правата в общопартийната контролна комисия и българския съд.

"Такова чудо не сме виждали - лидер на партията да не съобрази с мнението на мнозинството. Михаил Миков не ни смята за нищо", вузмутено обяви пред медиите дългогодишният член на БСП и кмет на село Рупци Славчо Минков.

От БСП-Видин заявиха, че на изборите ще работят за кандидатурата за Герго Гергов, листата и кметовете си по места, утвърдени от конференцията.

Пълномощно за регистрация на изборите местната партийна организация и нейният лидер обаче така и не получиха. Междувременно в понеделник група социалисти, упълномощени от НС на БСП, регистрираха БСП в ОИК-Видин за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници. В събота с решение на НС за кандидат-кмет на Видин бе определен инж. Людмил Димитров.
                              http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4982573

Гиговчо, не се крий, коментирай!
                              А има и добавка - Оправдаха Цветан Цветанов по делото за шестте "Не"-та
                              Българска медия публикува статия със заглавие:"Екшън в БСП-Видин, намеси се полиция". В статията пише, че според председателя на общинския съвет на БСП - Видин Пламен Трифонов, няколко членове от областния съвет на БСП - Видин и представител на партията от София са се опитали със сила да нахлуят в офисите на общинската организация на БСП - Видин. Според медията от полицията са потвърдили случая. На хората опитали се да влязат със сила е съставен предупредителен протокол от полицията за спазване на българското законодателство.

Коментар

• Бившият секретар на Нобеловия комитет съжалява за наградата за мир на Обама
                                Решението за даване на Нобелова награда за мир на американския президент Барак Обама през 2009 г. не можа да отговори на очакванията, каза бившият секретар на Нобеловия комитет Гейр Лундещад.
                                В своите мемоари „Секретарят на мира“ той пише, че комитетът е очаквал тази награда да бъде поощрение за държавния глава, пише Би Би Си.
                                Ами да. Никой не разбра защо дават Нобел на Обама. Освен щото в Нобеловия комитет са отбор американски гъзолизци.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X