IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Поредният мухльо за пандела, който щял да промени закон на Ом и да прецака лошите, па да раздаде на добричките ( под формата на ел. сметки ).

Виж, че няма фирма, няма сайт, няма нищо и ме е срам, че тоя ми е селски. Както и да е ... наистина имам проблем с конкурс за УСА и Англия, чакам до 2 седмици дали ще се случи нещо и после ще изрева
    Че ти знаеш ли изобщо закона на Ом?

Коментар

Поредният мухльо за пандела, който щял да промени закон на Ом и да прецака лошите, па да раздаде на добричките ( под формата на ел. сметки ).

Виж, че няма фирма, няма сайт, няма нищо и ме е срам, че тоя ми е селски. Както и да е ... наистина имам проблем с конкурс за УСА и Англия, чакам до 2 седмици дали ще се случи нещо и после ще изрева
      Е затова ли плю Родината си тука толкова време?И кво сега нема виза и пак не си спечелил конкурса?Язък за вярната служба на американците.пак нема визааааааааа мъкааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Удивително, защо модераторът не се намесва тук: налице са и нападки, и клевети, и какво ли още не от гнусния тролски репертуар на "тези двамата" /този единия с многото никове/. Храни се, наистина, от енергията на чуждия гняв и, затова, едва ли има нужда...но, ще му отговоря, все пак, Отново:
        Лошо търси, Марандулецът. С такова търсене-такова и намиране. За икономиите: За някого, сигурно, и не е актуален проблем. Няма спор. Актуален е, обаче, за мнозинството, дето трудно свързва двата края. И няма общо със закона на Ом, нито с този на Кирхоф , нито с маса други физически закони. Сигурно няма идея, защо "физически" а не "физични" но, и то е от голяма "ерудираност", налэ. Хеле пък, за промяна в тях и дума не е ставало. Та, брат му да пие топлата вода и по 1 Т на ден, при 100 С+, лошо няма. И он да му помага. Не разчитам да се пречисти но...
        А, че нямало да помогне за проект, е повече от естествено. Най-вероятно /какво чудо!/ е попаднал на нормален човек за брат и, като те вижда, не иска да се резили повече. ХвалА на такива братя. Ако е с къща до градската градина и е този, който подозирам, мога да му посъчувствам за недоразумението, паднало му се по шега на Господ за роднина.
        Аз много пъти съм казвал че с такива не се спори а се забавляваш.От време на време ги и наругаваш ей така за кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Гледам НПОПките как се надъхват.
          "Блиц" разгласява:

Голямо "дърпане" голямо нещо!

А истината, която американолижещите НПОПки не могат да изманипулират е че "Сириза" печели и този път.
          Сириза има 34,5% срещу 28% за дясната "Нова демокрация".
          Толкоз за манипулациите на НПОПките.
          ...От което на гърците няма да им стане по-леко. Интересно, ако /наистина/ няма вече толкова за крадене, какъв ще им е главният Мотив: Да не останат на гладно, или...?

Коментар

• Гледам НПОПките как се надъхват.
            "Блиц" разгласява:
            "Нова демокрация" дръпна на СИРИЗА преди изборите
            Според данните, цитирани от "Фокус", подкрепата за „Нова демокрация“ е 30 %,....., докато тази за СИРИЗА е 29,5 %, с 1 пункт по-висока.
            Голямо "дърпане" голямо нещо!

А истината, която американолижещите НПОПки не могат да изманипулират е че "Сириза" печели и този път.
            Сириза има 34,5% срещу 28% за дясната "Нова демокрация".
            Толкоз за манипулациите на НПОПките.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Удивително, защо модераторът не се намесва тук: налице са и нападки, и клевети, и какво ли още не от гнусния тролски репертуар на "тези двамата" /този единия с многото никове/. Храни се, наистина, от енергията на чуждия гняв и, затова, едва ли има нужда...но, ще му отговоря, все пак, Отново:
              Лошо търси, Марандулецът. С такова търсене-такова и намиране. За икономиите: За някого, сигурно, и не е актуален проблем. Няма спор. Актуален е, обаче, за мнозинството, дето трудно свързва двата края. И няма общо със закона на Ом, нито с този на Кирхоф , нито с маса други физически закони. Сигурно няма идея, защо "физически" а не "физични" но, и то е от голяма "ерудираност", налэ. Хеле пък, за промяна в тях и дума не е ставало. Та, брат му да пие топлата вода и по 1 Т на ден, при 100 С+, лошо няма. И он да му помага. Не разчитам да се пречисти но...
              А, че нямало да помогне за проект, е повече от естествено. Най-вероятно /какво чудо!/ е попаднал на нормален човек за брат и, като те вижда, не иска да се резили повече. ХвалА на такива братя. Ако е с къща до градската градина и е този, който подозирам, мога да му посъчувствам за недоразумението, паднало му се по шега на Господ за роднина.

Коментар

• Не се изказах правилно!

Доста от любимите ми автори пишат в първо лице романите си и обожавам да ги чета. Малко ми е труден стил и вече месеци наред тествам.

Специфично е, когато се прави като техника на писане

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Ама кво ше го водиш, да не мислиш че ще вдене нещо?
                  Ми те всички руски тролове са изперкали бе! Кукумицини!
                  Е виж в геополитиката руския агент предлага рашките да печатат долари че да сринат САЩ.
                  Абе ватници та знае ли се.
                  Аз наистина влизам само 2-3 теми от форум. Тази, спорт и 30+

Обяснявам на тъпака, колко е фрост да учи някой как да пести от бойлер, като той целогодишно има 400 литра над 45 градуса.

Скоро може би ще изчезна, понеже ми трябва фокус за продължението. Не харесвам да се пише от първо лице, а втора част ще е такава. Ще се пише от Зиези в голяма част. Дано се справя! ( правя тестове от няколко месеца и ми е трудно ).
                  Last edited by marandi; 21.09.2015, 03:05.

Коментар

• Не е по темата, но брат ми няма да помогне с проект. От 1995г е така и не е лично. Проект е ясен - опит за пробив в цял свят от роден автор.

Нямам идея дали ще стигне талант, за да се случи нещо. Хубаво ще бъде да има пробив, който не е правен от 200 години.

Обидно е, да нямате световен пробив. Не сте тъпи ...

Коментар

• Ама кво ше го водиш, да не мислиш че ще вдене нещо?
                      Ми те всички руски тролове са изперкали бе! Кукумицини!
                      Е виж в геополитиката руския агент предлага рашките да печатат долари че да сринат САЩ.
                      Абе ватници та знае ли се.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми не знае, измамата върти-сучи, ако може да пробута на някой "модифициран бойлер за 200К" както спомена ОМГ, нооо чак такива балъци нема.
                        Затова се е сдушил с измета на БГ, готови да продадат майка си и баща си за няколко бири повече...
                        Брат ми се води нещо като милионер и на къщата си е пуснал 6 панела по големите киловати, които минават като подово отопление ( водно ) през трапезария/хол = 140 кв.м.

Има 400 литра съдове за топла вода и зимата топли на 40 градуса целзий, а лятото стига до 74 целзий.

Тоест, топла вода има целогодишно. Понеже къщата му струва над 2 милки, като се води "пасивна", ще е готино да закарам Измамника при брат ми и да му наговори тия глупости за ел.енергия икономия, понеже той е 500 кв.м. разгъната площ с немски електромери, направени на три кръга.

И досега осъди Енерго-Про, колкото пъти се сети, щот' се мъчат да го клатят. Но Пирамидата явно му разбира как да мами "енергото"

На месец сметките са му по 40 левас, но измамник вероятно ще му обещае, че ще станат по 20 и ще го гръмнат.
                        Last edited by marandi; 21.09.2015, 02:19.

Коментар

Ми не знае, измамата върти-сучи, ако може да пробута на някой "модифициран бойлер за 200К" както спомена ОМГ, нооо чак такива балъци нема.
                          Затова се е сдушил с измета на БГ, готови да продадат майка си и баща си за няколко бири повече...

Коментар

Аз съм публична личност, бре семпъл!

Сайт, фирми и всичко, дет' се сетиш. Ти нямаш нищо?

Споделих, че наистина съм повръщал по цял ден от притеснение, когато някой прати 100-200 левас помощ по проект.

Не драйфам, защото сумата е голяма, а защото се притеснявам да не разочаровам хората.

Ти си измамник и никога няма да го разбереш - как вися по цял ден в кенеф да драйфам - след десетия път, буквално вече няма какво да повръщаш, освен червата си. Изгарях си гърлото горе от киселини. Няма как да го разбереш
                            Да? Лошо търсиш. А тва, с киселините...От измамник го чета. Имаше там всясакви по ТВ, виж може още да продават, питай ги. За драйфанео в кенефа сигурно си прав. Едва ли драйфаш, където се храниш. В комбина с шизото ти, Импотехинът. Вие двамата сте "един за всички и всички във един". любов ли бе да го опишеш, ехе-хей!

Коментар

По принцип съм имал дни, в които само повръщам.

Гади ми се, защото хора са пратили кинти по проект, па аз не съм уверен, че ще мога да оправдая нещата. Таргет-маргет = всичко е начертано, бът ....

Лудо драйфане в кенеф по 10 пъти на ден, от притеснение.

П.П. Измамник откъде да знае за тия неща?
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Пълно Шизо. Доказателства? НУЛА. Що?
                                Щото, от Й.Гьобелс далеч не е отишъл: Разправя, че сестра ти била к**ва и - толкоз. Имаш-нямаш-все тая, Балалайко си навил на пръста и жУли. Каниш го да те даде на прокурор-бъз го е, щото ще трябва и отсъденото, и разходите по делото да плати.
                                Та, както вече казах, Марандулиус пъво със себе си не е наясно кой командва: Той или другото му "аз", Импотех.
                                Дерзайте, мОмъци. Дайте да видим какво още ви цепи, освен "иднъ главЪ".
                                Аз съм публична личност, бре семпъл!

Сайт, фирми и всичко, дет' се сетиш. Ти нямаш нищо?

Споделих, че наистина съм повръщал по цял ден от притеснение, когато някой прати 100-200 левас помощ по проект.

Не драйфам, защото сумата е голяма, а защото се притеснявам да не разочаровам хората.

Ти си измамник и никога няма да го разбереш - как вися по цял ден в кенеф да драйфам - след десетия път, буквално вече няма какво да повръщаш, освен червата си. Изгарях си гърлото горе от киселини. Няма как да го разбереш

Коментар

Working...
                                X