Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧестито!
И да не забравяме, че без 3-ти Март никога нямаше да има 22-ри Септември!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧервените кордели днес са в траур. Нали монголия е била против Съединението и за тях не е празник
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЧестит празник на всички българи!
И да не забравяме, че без 3-ти Март никога нямаше да има 22-ри Септември!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЧестит празник на всички българи!
Абе, защо, когато бяхме "независими" от гадните пиндо фашисти и в лагера на "братския сАвецки народ" не чествахме Независимостта на България
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеАха, аха!
Ама не ми се почва тема, кой кой е!
Къде са им банковите сметки, това е ориентирът!
А оттам пък, на кого са банките, за да се знае, кой дърпа конците!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДоколкото помня лукойл е холандска компания, така че по въпроса за печалбите и данъците - справка кралство холандия
Ама не ми се почва тема, кой кой е!
Къде са им банковите сметки, това е ориентирът!
А оттам пък, на кого са банките, за да се знае, кой дърпа конците!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема монголски военни и оръжие в Сирия. Нет! Само хуманитарни люде, на които гадната БГ империя отказа коридор.
Франлер-чето де се изгуби? Той е специалист по хуманитарните пратки на монголците
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiЛипсват ли ти Белене, Ловеч и прочие лагери за трепане на българи?
По колко начина досега си помисли, че ще ме убиеш? Гледам едното фросте се подкарало за "съдия", па ти в ролята на "палач".
По-кротко - някой може да умее да убива по-бързо от БГ простетс.
Цивилизация му викат - ама, пещерняците откъде да го знаете? Ще ме заплашиш ли публично пак?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмхотепВате изми ли машината?
Нали само понеделник се миеше?
-------------------------
Минфин отказался от иллюзий
"Летом одобрили показатели нового бюджета, но уже в августе стало ясно, что они существенно отличаются от текущих цен на нефть, также изменился прогноз по темпам экономического роста", — объяснил Силуанов депутатам причины перехода к однолетнему бюджету в 2016 году. Минфин мог бы сверстать "трехлетку", но в таком случае не факт, что многократно возросший бюджетный дефицит удалось бы покрыть из резервных фондов, которые и так худеют с каждым днем.
Между тем, как дал понять Силуанов, сохранение "финансовой подушки безопасности" — основная цель правительства. "Мы ставим задачу сохранения резервов (Резервный фонд и ФНБ) до конца 2018 года в размере не менее 2 трлн рублей", — сказал министр финансов, попутно сообщив, что его ведомство также активно думает над латанием бюджетных дыр и "переформатированием расходных обязательств".
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/09/18/1442108.html
-------------------------------------------------------------
Превод за моркофи:
Министерството на финансите се отказа от илюзиите
Лятото одобриха показателите за бюджета, но вече в август стана ясно, че те съществено се разминават с текущите цени на петрола, откъдето се измени и прогнозата за икон. ръст - както обясни депутат изменението в бюджетната рамка за една година, спрямо тригодишната до този момент.
Възможно е да се приеме тригодишна рамка за бюджет, но увеличаващият се бюджетен дефицит не успява да се попълва от Резервния фонд и Фонда за национално благополучие = ( пенциите ), които спадат с всеки изминал ден.
С цел безопасност по финансовата рамка, ние трябва да запазим Резервните фондове ( двата ) поне в размер от 2 трлн. руплей до края на 2018г. като фискален буфер.
----------------------------------------------------------------
П.П. Тия фондове се водят към валутните резерви на Монголия, които странно защо ги няма?
Къде е дряновската съчка да ми обясни колко са валутните резервите на РЦБ, понеже аз съм Рус? И защо чак в август месец разбраха в Монголия, че няма да имат пари за пенции, като им го бях казал месеци преди това? Тия не вярват на бог Маранди ли? - Варвари!
Сега най-смешното ще бъде, ако до един месец Жужето е още власт. Понякога и аз се учудвам от нерационални решения, но да видим ( пенции - йок, заплати - йок ).Last edited by marandi; 22.09.2015, 05:09.
Коментар
-
Оо ... чак сега сетих, че в прогнозата за БГ 2013-2020г първи ще изпитат нужда от персонал туризъм до 1-2 години, тоест тудей.
Как можах да забравя
Никой не иска да работи за червените кордели, а масово напускат страната да мият къщи и баби и сменят чаршафи.
Но тук не щат да сервитьорсват - баф' ма'а и дилема фред бизнеса ...?Last edited by marandi; 22.09.2015, 02:49.
Коментар
Коментар