Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
СЛУШАХ ГИ И ТРИМАТА В ООН
НИКОЙ ОТ ТРИМАТА ОБАМА , ПУТИН И ЦИНЗИПИН
НЕ ХВЪРЛИХА БОМБАТА
...
ОБАМА НАПСУВА РУСИЯ , КИТАЙ И ИРАН ... КАЗА ЧЕ СМЕ НАЙ-ВЕЛИКАТА , НАЙ-СИЛНАТА И НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА
КАЗА ЧЕ АСАД Е ДИКТАТОР И УБИЕЦ , ..... ОБАЧЕ СЛЕД 2 МИНУТИ КАЗА ЧЕ Е ГОТОВ ДА РАБОТИ С НЕГО СРЕЩУ "ОПРЕДЕЛЕН ВИД ТЕРОРИСТИ"
.....
ПУТИН НАПСУВА АМЕРИКА И НАТО , И ПОПИТА "ЗАЩО ИМА НАТО КАТО НАТО НЯМА С КОГО ДА СЕ БИЕ ?" ... И КАЗА ЧЕ АМЕРИКА ОПИТВА ДА НАЛОЖИ ЕДНА РЕЛИГИЯ НА ЦЯЛ СВЯТ - АМЕРИКАНСКАТА ПЕДЕРАСТИЯ
....
ЦЗИНЗИПИН КАЗА ЧЕ Е ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ НА ВСИЧКИ НАЦИИ ЧРЕЗ ТЪРГОВИЯ СПРЕЗЕРВАТИВИ ДА РЕАЛИЗИРАТ "КИТАЙСКАТА МЕЧТА" ... АМЕРИКЪН ДРИЙМ БИЛА УМРЯЛА))))
........
ДЕМЕК ПРОДЪЛЖВАТ ДА СЕ МЛАТЯТ ПО СТАРОМУ
...
ПЪРВО ЩЕ ГО ОТНАСЯТ ДЖИХАДИТЕ , ТУРЦИТЕ И УКРО-ФАШИСТИТЕ ...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ай честито:
Новият бежански шок идва от Йемен Над 1,5 млн. са напуснали домовете си
Йеменците са следващите милиони клетници, които ще потропат на портите на зяпналата от ужас Европа. Половин година след като водената от Саудитска Арабия военна коалиция започна бомбардировките в Йемен, 21-милионното население е на ръба на оцеляването под безразличния поглед на международната общност, съобщава „Стандарт”.
84% от жителите спешно се нуждаят от хуманитарна помощ, отбеляза наскоро в свой доклад британската неправителствена организация “Oxfam”. По официални данни над пет хиляди са убитите и 25 хиляди ранените досега в конфликта, повечето от тях цивилни. Над 1,5 млн. йеменци са напуснали домовете си. По сведения на ООН 12,6 млн. са застрашени от глад, след като саудитските окупатори сложиха ръка върху пристанищата, откъдето се внася 80 процента от храната за вътрешността на страната. Почти цялото население страда от липса на вода и елементарно медицинско обслужване
Големи тълпи йеменски бежанци не се забелязват все още на Стария континент, защото спасяващите се от войната няма откъде да минат - от едната страна е 1500-километровата граница със Уахабитското кралство, която е заградена и строго охранявана от саудитски граничари. Пътят към Оман пък минава през провинции, контролирани от "Ал Кайда на Арабския полуостров" /АКАП/. Увеличават се спасяващите се по море през протока Баб ал Мандеб към Сомалия и Джибути, съобщава Би Би Си.
Повод за нападението над най-бедната арабска държава стана успехът на въстанието на хутите, което тръгна от северната част, завзе столицата Сана и достигна до стратегическото южно пристанище Аден. През януари саудитските спецчасти освободиха пленения президент Абдрабух Мансур Хади и го отведоха в Риад.
На 26 март Саудитска Арабия изпрати първите F-15 да посипят с бомбен килим позициите на бунтовниците - изповядващи зайдитското течение на шиизма. Миналия месец в централната част на Йемен пък бе въведен военен контингент от 5-7000 арабски войници.
Освен саудитците в окупацията присъстват солидно и Обединените арабски емирства, които изпратиха в Аден 3-хилядна бронирана бригада, окомплектована с френски танкове "Леклерк".
В съюзническата армия участват също 1000 катарски войници и по-малък брой бойци от Мароко, Судан, Египет, Йордания. Съседен Оман отказа да се включи, парламентът в Пакистан пък дипломатично отклони поканата на сунитската коалиция.
Саудитският крал Салман и неговият любим син, военният министър принц Мохамед бин Султан, решиха да атакуват съседната страна с твърдото убеждение, че зад въстанието на хутите стои Иран.
Властниците в Рияд са силно обезпокоени, че около тях се затяга шиитският обръч, който започва през Техеран и минава през Багдад, Дамаск и Ливан. Отскоро тази коалиция има могъщия гръб на Русия. Отделно саудитците вече са в състояние на открит джихад с ширещата се в съседен Ирак Ислямска държава. Муджахидините на самозвания халиф Ал Багдади вече извършиха поредица от нападения срещу саудитски военни постове по границата. ИДИЛ детонира и три "живи бомби" в саудитски джамии посещавани от шиити и военни.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеDer bulgarische Premier Borissov erklärte darauf, dass dies nicht stimme. Der Vorfall zeigt, dass hinter den Kulissen eine Agenda läuft, wie die Flüchtlinge auf Nicht-Schengen-Länder und Staaten außerhalb der EU verteilt werden sollen.
---------------------------------------------------------------------------------------
Бобане,инфото ти за китайските самолетоносачи ще е вярно само когато се включат активно във военните действия.За момента обаче само "тренират" близо до Близкия изток и гледат отстрани - по древните закони жълтурите никога не нападат първи, изключвам извратените японци.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМен ме вбеси безочливото изказване на този... просто не знам как да го нарека, за да не ме изтрият модераторите:
Обонго:
Америка помага за развитието на демокрацията" ... САЩ са поели лидерска роля, "за да създадат система от международни норми."
КАК помагате за развитието на демокрацията - с преврати и бомби ли? КОЙ ви е упълномощил да създавате "международни норми" ???
Има такива, които смятат, че идеите на ООН са остарели и не отговарят на съвременните идеали и че големите държави могат да диктуват на по-малките. Виждаме, че има такива страни и те се опитват да действат по този начин....
Добре - КОИ са тия страни... освен САЩ ???
Той осъди строителството на стени срещу имигранти и крайнодесните и крайнолеви движения в Европа, които се хранят от антиимигрантската риторика.
Ами ТИ колко имигранти-диваци ще приютиш в ТВОЯТА държава - и твоя ли е тая държава, която сега управляваш или по-точно съсипваш? А в ТВОЯТ дом колко талибанина ще приютиш ??? Кой си ти - дето допреди 30 години си се катерил по дърветата да береш банани, че ще "осъждаш" Европа, която се бори да запази своята самоличност, своята цивилизация ???
Боже господи, а аз си мислех, че родните политици - като например бойкоборисов - са върхът на безочието и ароганството... че той бойкоборисов е срамежлива ученичка пред тоя долен нигър !!!
Призовава другите държави да не строят стени, ама не събаря стената с Мексико, напротив.
Призовава да се приемат мигранти, ама САЩ имат една от най-строгите системи за допуск в страната.
Путин призова да се укрепва ролята на ООН, а тоя мръсен нигър разправя, че САШШШШШ еднолично ще налагат дерьмокрацията си.
Дерьмо и половина.Last edited by X_Y; 29.09.2015, 11:30.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Според израелски източници китайски самолетоносач е в Тартус.....а руски морски пехотинци са влезли в бой с ИДИЛ.
Колко е вярно,един Бог знае
A Chinese aircraft carrier docks at Tartus to support Russian-Iranian military buildup
http://debka.com/article/24909/A-Chi...itary-buildup-
Russian marines join Hizballah in first Syrian battle – a danger signal for US, Israel
http://www.debka.com/article/24902/R...-for-US-Israel
Коментар
-
[QUOTE=коки;1059879532]Ти и останалите мурзилки сте ми ясни .Хуйльо и Обама: ДВА СВЯТА
единият ДИКТАТУРА НА сив дребен РУСКИ кгб-комплескар Другият - демократ, който ясно показа в речта си ПРЕДИМСТВАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
А тука предимствата какви ше са , гледам че разбираш...
Merkel verplappert sich und bringt Bulgarien an den Rand einer Regierungs-Krise
Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 27.09.15 01:18 Uhr | 32 Kommentare
Angela Merkel hat in Bulgarien für schwere Irritationen gesorgt: Sie sagte, dass auch in Bulgarien Hotspots für Flüchtlinge errichtet werden sollen. Der bulgarische Premier Borissov erklärte darauf, dass dies nicht stimme. Der Vorfall zeigt, dass hinter den Kulissen eine Agenda läuft, wie die Flüchtlinge auf Nicht-Schengen-Länder und Staaten außerhalb der EU verteilt werden sollen.Last edited by ing5rov; 28.09.2015, 23:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМен ме вбеси безочливото изказване на този... просто не знам как да го нарека, за да не ме изтрият модераторите:
http://www.blitz.bg/news/article/364068
Обонго:
Америка помага за развитието на демокрацията" ... САЩ са поели лидерска роля, "за да създадат система от международни норми."
КАК помагате за развитието на демокрацията - с преврати и бомби ли? КОЙ ви е упълномощил да създавате "международни норми" ???
Има такива, които смятат, че идеите на ООН са остарели и не отговарят на съвременните идеали и че големите държави могат да диктуват на по-малките. Виждаме, че има такива страни и те се опитват да действат по този начин....
Той осъди строителството на стени срещу имигранти и крайнодесните и крайнолеви движения в Европа, които се хранят от антиимигрантската риторика.
Ами ТИ колко имигранти-диваци ще приютиш в ТВОЯТА държава - и твоя ли е тая държава, която сега управляваш или по-точно съсипваш? А в ТВОЯТ дом колко талибанина ще приютиш ??? Кой си ти - дето допреди 30 години си се катерил по дърветата да береш банани, че ще "осъждаш" Европа, която се бори да запази своята самоличност, своята цивилизация ???
Боже господи, а аз си мислех, че родните политици - като например бойкоборисов - са върхът на безочието и ароганството... че той бойкоборисов е срамежлива ученичка пред тоя долен нигър !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеРусия.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЯ едно контролно на бързо:
КОЙ СВАЛИ БОЙНГА?
Коментар
-
Мен ме вбеси безочливото изказване на този... просто не знам как да го нарека, за да не ме изтрият модераторите:
http://www.blitz.bg/news/article/364068
Обонго:
Боже господи, а аз си мислех, че родните политици - като например бойкоборисов - са върхът на безочието и ароганството... че той бойкоборисов е срамежлива ученичка пред тоя долен нигър !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи ще обясня за по- несхватливите:
През '97 до 2001 като пътувах и слушах радио. Скука...
Но веднъж беше петък, и смениха музиката с парламентарен контрол. Мислех си че ще пукна от скука. Неочаквано думата взе Жорж Ганчев...
И се оказа, че няма по-весело нещо от парламентарен контрол когато шутове като него са депутати.
Екстраполирай сега...
КОЙ СВАЛИ БОЙНГА?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи ще обясня за по- несхватливите:
Но веднъж беше петък, и смениха музиката с парламентарен контрол. Мислех си че ще пукна от скука. Неочаквано думата взе Жорж Ганчев...
И се оказа, че няма по-весело нещо от парламентарен контрол когато шутове като него са депутати.
Екстраполирай сега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНикой не се интересува от Световно "изолирания" - а пък всички чакат с нетърпение какво ще каже! Ха-ха -[I]".... как да разбирам това...как да разбирам това...
Екстраполирай сега...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар