IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
    Днес пристига Доналд Туск тук.
    Като Президент на Европейския Съюз нещо ще ни натиска, за бежанците със сигурност.
    Иначе дядо му Йозеф Туск е служил 4 месеца във Вермахта
    Те ни резнаха за Шенген, какво има да ни натиска. Като откажем, какво губим?
    НЕ ЧЕ БОКО КОМУНИСТА ЩЕ ИМ СЕ ОПЪНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Днес пристига Доналд Туск тук.
      Като Президент на Европейския Съюз нещо ще ни натиска, за бежанците със сигурност.
      Иначе дядо му Йозеф Туск е служил 4 месеца във Вермахта
      Last edited by michaelis21; 08.10.2015, 14:05.
      „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Докъде стигна приемането на Трансантлантическото ТТИП?
        Транстихоокеанското го приеха, дано скоро приключат преговорите и по Трансатлантическото. Франция се запъва, заради комунофермерите си, ама ще кандиса, ако иска да има къде да си продава субсидираните все още манджи.

Коментар

• Докъде стигна приемането на Трансантлантическото ТТИП?

Коментар

• Е тва е...

Безкрайно повтаряне... ГМО, НПО, Обама, САШ, ама Америка... ама те американците..

Я да се вземате в ръце и да съградите нещо полезно днес! Изкарайте си парите за обяда поне..
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

ще ми припомниш ли, ти кога си величал България
              Аз се сещам за прехласването ти по американската политика на Балканите
              Винаги мисля за България, такъв е моят интерес. Американската политика не я познавам из основи, опасявам се, че няма такъв човек тук във форума, който да е запознат с нея. Действията им да, но причините са недостъпни. Това не е моят интерес. Моят интерес е, България да просперира, за да живея все по-добре и децата ми да са възможно най-далеч от чертите на комунизма. Моят дял за просперитета го давам и в момента. Не се изразява в това, да чакам пияните десантчици с хляб и сол на варненския кей. Работя.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Ний,
                слънчева,
                Според мен, в момента нямаме политика.
                Вътрешна, външна, здравна, соцялна и прочее ... НИКАКВА.
                То ОТБРАНА НЯМА, ти за политика.
                ще ме извиняваш, но според мен, си имаме политика обща за ...всичко туй дет го пишеш - Политика на европейските ценности с американски подправки

Коментар

верно ли какъв ужаст и безумие ...добре че сега заламе на ГМО-та
                  верно ли
                  Ти лично кога си ял гемеота?
                  Аз съм сигурен, че в България са забранени.
                  Всъщност са забранени в целия ЕС с изключение на ЕДИН ВИД ЦАРЕВИЦА САМО в Испания!
                  Не такъв е случаят с евразийският съюз, където едва сега се умува дали да се наложи забрана.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Виж, когато имаше НЯКАКВИ зеленчуци, то нитратите бяха 120% сигура работа, щото амониевата селитра се употребяваше повече от солта по "онова" убаво време.
                    верно ли какъв ужаст и безумие ...добре че сега залагаме на ГМО-та

Коментар

този ти реторичен въпрос е изчерпал целия смисъл на ...полемиката

...и на политиката НИ , вече стават и лягат с руската
                      или ги тормози колко от руските самолети преминали турската неприкосновена граница
                      Тя и гръцката, май е такава....ма, турските самолетчета за тази година имат над 1300 нелегални прелитания в територията й
                      Ний,
                      слънчева,
                      Според мен, в момента нямаме политика.
                      Вътрешна, външна, здравна, соцялна и прочее ... НИКАКВА.
                      То ОТБРАНА НЯМА, ти за политика.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                        Ние се знаем какви сме. Българи. Работещи и създаващи. Всичко различно от нас, величаещо чужди страни, е слуга и предател.
                        ще ми припомниш ли, ти кога си величал България
                        Аз се сещам за прехласването ти по американската политика на Балканите

Коментар

Сега, в супермаркетите има щандчета за Органични храни, че другите не се знае с многобройните Е-та, кое изобщо става за ядене

И не се сили толкова ) Вождът Борисов нали сам казва колко добре било при Тато - докато го охранявал и преди това
                          Прав си.
                          А тогава нямаше нищо по щандовете и хората не се косяха да мислят, дали е бъкано с Е-та.
                          Виж, когато имаше НЯКАКВИ зеленчуци, то нитратите бяха 120% сигура работа, щото амониевата селитра се употребяваше повече от солта по "онова" убаво време.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                            ....Принуждаваха се, да консервират храна за зимата - една и съща храна всяка година. Къде правят така??.....
                            Сега, в супермаркетите има щандчета за Органични храни, че другите не се знае с многобройните Е-та, кое изобщо става за ядене

И не се сили толкова ) Вождът Борисов нали сам казва колко добре било при Тато - докато го охранявал и преди това

Коментар

или ги тормози колко от руските самолети преминали турската неприкосновена граница
                              Тя и гръцката, май е такава....ма, турските самолетчета за тази година имат над 1300 нелегални прелитания в територията й
                              Ние се знаем какви сме. Българи. Работещи и създаващи. Всичко различно от нас, величаещо чужди страни, е слуга и предател.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Ви ? Ние сме БЪЛГАРИ, а Вие, кои сте ???
                                Или не Ви позволяват да кажете кои сте ??

Коментар

Working...
                                X