IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Ми не знам. Губи ми се логиката.

Ако Меркел е зависима от САЩ, що трябва да я слушат?

Ама не знам илюминатите могат друго да говорят.

Аз пък си мисля, че Русия има нужда от нестабилност в Близкия Изток за да може да се качи цената на петрола. Щото на тях износа им е 70% нафта и газ. Факт.
    Губи ти се верно...подслушват я да не кривне по лоши пътеки.Казват и какво да прави , даже и да не и харесва и така нататък...нейната политическа кариера въобще не е грижа за САЩа. И лека полека към заслужена пенсия !

Коментар

• Ето кой разказа играта на крадилвите терористи с петолъчки, обсебили половин Европа.
      Attached Files
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Споделям казаното. За да избегна разделянето на ´´´´´´´´
        Тея наистина живят в дарк ейджес.
        Преди да загася се натъкнах случайно на нещо, което се оказа най-голямата изненада (със знак плюс) на този ден!
        Имах друга представа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Ти си важният!Мани го него!!!Ти кво каеш ,тва е!!!А пък ако мое и на Меркел да го каеш,жълтото ти е сигурно!!!
          На Меркел лично със сигурност няма да ми се удаде да кажа , но на тебе мога винаги , ама не си струва щото ше ме опръскаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
            Всеки има право да вярва в каквото му харесва , работата е там , че през последните месеци действията на Меркел доказват много последователно правотата на Кол.
            Ами помисли сам , още от телефонните подслушвания , та Украйна , та санкции срещу Русия , та гръцки драми , прием на бежанци , дизелгейт и не знам какво още !
            Това държание на лидер на най силната европейска държава ли е според тебе ?!
            Ми не знам. Губи ми се логиката.

Ако Меркел е зависима от САЩ, що трябва да я слушат?

Ама не знам илюминатите могат друго да говорят.

Аз пък си мисля, че Русия има нужда от нестабилност в Близкия Изток за да може да се качи цената на петрола. Щото на тях износа им е 70% нафта и газ. Факт.

Коментар

Всеки има право да вярва в каквото му харесва , работата е там , че през последните месеци действията на Меркел доказват много последователно правотата на Кол.
              Ами помисли сам , още от телефонните подслушвания , та Украйна , та санкции срещу Русия , та гръцки драми , прием на бежанци , дизелгейт и не знам какво още !
              Ти си важният!Мани го него!!!Ти кво каеш ,тва е!!!А пък ако мое и на Меркел да го каеш,жълтото ти е сигурно!!!

Коментар

Не. Ще те разочаровам, но не вярвам на всичко квото се пише по медиите.

Предпочитам фактите пред журналистическите интерпретации. Особено пък подплатени с разни конспиративни теории.

Коментар

Не си съгласен с Кол ли ?
                  Не. Ще те разочаровам, но не вярвам на всичко квото се пише по медиите.

Предпочитам фактите пред журналистическите интерпретации. Особено пък подплатени с разни конспиративни теории.

Коментар

Горките европейци живи да ги ожалиш.

Как не са се сетили да се отърват от американското иго и да вземат да се присъединят към Русия.

Само да вметна че в трите най-технологични и развити нации има големи бази на САЩ: Германия, Южна Корея и Япония.

А Русия където има все още останали бази или където е останал модела от времето на СССР е мизерия - Куба, Северна Корея. Останаха ли други към тях. Ау и Сирия.

Кво да кажем за Украйна и Полша. Преди 25 години на едно дереже. Едните влизат в НАТО и ЕС, другите остават към Русия. След 25 години едните са 5 пъти по-богати от другите. А у другите се води война.

Не знам дали е случайност или закономерност. Ама пък много случайност стана.

Не си съгласен с Кол ли ?

Коментар

Х Кол: "„Меркел не разбира нищо от европейска политика и американците я държат с досие от Щази“, твърди Кол в книгата на Шван. От нея става ясно, че по време на проверка, през която преминават всички кандидати за министри се оказало, че папката, в която са се съхранявали документи за Меркел е празна и не се знае къде са изчезнали. „По принцип всеки канцлер на Германия, премиер на Великобритания и президент на Франция, встъпвайки на поста, подписват тайна декларация за подчинение на САЩ.

Това може да се счита за някакъв вид ограничен суверенитет“, обяснява още Кол. Освен от неговото изказване, и от думите на американския вицепрезидент Джо Байдън, който каза че „ние държим европейците и можем да ги накараме да направят всичко", както и от книгата на шефа на военното разузнаване може да се разбере, че това наистина е факт."
                      Горките европейци живи да ги ожалиш.

Как не са се сетили да се отърват от американското иго и да вземат да се присъединят към Русия.

Само да вметна че в трите най-технологични и развити нации има големи бази на САЩ: Германия, Южна Корея и Япония.

А Русия където има все още останали бази или където е останал модела от времето на СССР е мизерия - Куба, Северна Корея. Останаха ли други към тях. Ау и Сирия.

Кво да кажем за Украйна и Полша. Преди 25 години на едно дереже. Едните влизат в НАТО и ЕС, другите остават към Русия. След 25 години едните са 5 пъти по-богати от другите. А у другите се води война.

Не знам дали е случайност или закономерност. Ама пък много случайност стана.

Коментар

• Представям си тоя лилипут ( измамника ), дет' си беше пуснал снимка колко е тлъст на 40 години да тръгне да ме "защитава" от нещо.

Меко казано е пълен смях - че той тоя се търкаля, докато ходи - ама бил овенен и вече с пенция

Какой рекорд как може някой да плюска по цял ден и да заприлича на бидон. Бравас!

Същият дрънка за ГМО .... - смех, щот' няма огледало да се види.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Mи кеф ми е
                          За мен комуникацията с мурзилки не е най-приятното нещо, но с течение на времето си проличава че това са крайно ограничени умствено същества, на които и промивка на мозъка не е нужна. Ами що да промиваш нещо, което е природно промито?
                          Всичките тези са завършили осми клас по милост, едвам четат, едвам пишат, използват 100-150 думи, и целта на господарите и (не тяхната) е да прилъжат хора които не се интересуват много от политики.
                          Все пак, в България 50% са под средното интелектуално ниво и е лесно да бъдат заблудени. И понеже господарите им не са прости и тези под средното инелектуално ниво не могат да ги разберат, та за това са нужни от прости по-прости мурзилки или измамници или всякаква сволач

Та затова, иначе моя начин е много ефективен, доказан от историята от едната и другата страна...
                          Разбирам, то си е за гавра с пещерняци, които викат: "Булгар, булгар ..", тупкайки се по косматите гърди.

Трябва да помогнете на БГ - имате уменията, квалификация и контакти. Не правя критика, просто наистина тук няма вече ресурс.

Не е смешно да се подиграваш с идиоти всеки ден - втора част ще излезе пролет на 2016г. - засега проект върви прекрасно и се харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Ами, тоя е военен и сега тестващ монголски схеми за печалбарство, но си търси пенцията за 17години стаж кат' наследство да му я плащате вие от Хамерика и то навреме.

Пак те питам, защо се разправяш с тоя?

П.П. След 5 години няма да има кой да им плаща пенциите, предвид хъхряците, които развъждат с платен вот и всеки дръзнал да каже, че тоже е Българин - бива немедлено охулен, без значение къде лайфи.
                            Mи кеф ми е
                            За мен комуникацията с мурзилки не е най-приятното нещо, но с течение на времето си проличава че това са крайно ограничени умствено същества, на които и промивка на мозъка не е нужна. Ами що да промиваш нещо, което е природно промито?
                            Всичките тези са завършили осми клас по милост, едвам четат, едвам пишат, използват 100-150 думи, и целта на господарите и (не тяхната) е да прилъжат хора които не се интересуват много от политики.
                            Все пак, в България 50% са под средното интелектуално ниво и е лесно да бъдат заблудени. И понеже господарите им не са прости и тези под средното инелектуално ниво не могат да ги разберат, та за това са нужни от прости по-прости мурзилки или измамници или всякаква сволач

Та затова, иначе моя начин е много ефективен, доказан от историята от едната и другата страна...
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

"Придържайте се към правилата на сайта и към темата."
                              Е, тя и баба ти взема 180 ле пенция с 40 години трудов стаж, щот' требе да има за такива тарикати кат' тоя, дет' на 42 год. се "пенционирал".

За какво се е пенционирал - ами, да ти дрънка лафчета как всеки божи ден Турция/Гърция ке те нападне, да може да се облича сутрин за 5 мин. разведка и да си ходи в 17ч с две-три туби гориво от "служебното" за колата.

П.П. Нападна ли те Гърция/Турция, бре момко? ( докато тоя мина по тъча и сега се хили, че баба ти взема 180 левас пенция )?

За баба ти/дедо ти нема да има повече, щот' тия требе да пукнат ( "миротворците" - 160 хил. души, клатене на кълки - в стил аз мога се облека със служебния костюмец и даже мога да отида на бачкане за 1 час да приема и изпратя аскера ).
                              Last edited by marandi; 10.10.2015, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ами, тоя е военен и сега тестващ монголски схеми за печалбарство, но си търси пенцията за 17години стаж кат' наследство да му я плащате вие от Хамерика и то навреме.

Пак те питам, защо се разправяш с тоя?

П.П. След 5 години няма да има кой да им плаща пенциите, предвид хъхряците, които развъждат с платен вот и всеки дръзнал да каже, че тоже е Българин - бива немедлено охулен, без значение къде лайфи.
                                "Придържайте се към правилата на сайта и към темата."

Коментар

Working...
                                X