Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСподелям казаното. За да избегна разделянето на ´´´´´´´´
Тея наистина живят в дарк ейджес.
Имах друга представа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТи си важният!Мани го него!!!Ти кво каеш ,тва е!!!А пък ако мое и на Меркел да го каеш,жълтото ти е сигурно!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеВсеки има право да вярва в каквото му харесва , работата е там , че през последните месеци действията на Меркел доказват много последователно правотата на Кол.
Ами помисли сам , още от телефонните подслушвания , та Украйна , та санкции срещу Русия , та гръцки драми , прием на бежанци , дизелгейт и не знам какво още !
Това държание на лидер на най силната европейска държава ли е според тебе ?!
Ако Меркел е зависима от САЩ, що трябва да я слушат?
Ама не знам илюминатите могат друго да говорят.
Аз пък си мисля, че Русия има нужда от нестабилност в Близкия Изток за да може да се качи цената на петрола. Щото на тях износа им е 70% нафта и газ. Факт.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеВсеки има право да вярва в каквото му харесва , работата е там , че през последните месеци действията на Меркел доказват много последователно правотата на Кол.
Ами помисли сам , още от телефонните подслушвания , та Украйна , та санкции срещу Русия , та гръцки драми , прием на бежанци , дизелгейт и не знам какво още !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе. Ще те разочаровам, но не вярвам на всичко квото се пише по медиите.
Предпочитам фактите пред журналистическите интерпретации. Особено пък подплатени с разни конспиративни теории.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеНе си съгласен с Кол ли ?
Предпочитам фактите пред журналистическите интерпретации. Особено пък подплатени с разни конспиративни теории.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеГорките европейци живи да ги ожалиш.
Как не са се сетили да се отърват от американското иго и да вземат да се присъединят към Русия.
Само да вметна че в трите най-технологични и развити нации има големи бази на САЩ: Германия, Южна Корея и Япония.
А Русия където има все още останали бази или където е останал модела от времето на СССР е мизерия - Куба, Северна Корея. Останаха ли други към тях. Ау и Сирия.
Кво да кажем за Украйна и Полша. Преди 25 години на едно дереже. Едните влизат в НАТО и ЕС, другите остават към Русия. След 25 години едните са 5 пъти по-богати от другите. А у другите се води война.
Не знам дали е случайност или закономерност. Ама пък много случайност стана.
Не си съгласен с Кол ли ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеХ Кол: "„Меркел не разбира нищо от европейска политика и американците я държат с досие от Щази“, твърди Кол в книгата на Шван. От нея става ясно, че по време на проверка, през която преминават всички кандидати за министри се оказало, че папката, в която са се съхранявали документи за Меркел е празна и не се знае къде са изчезнали. „По принцип всеки канцлер на Германия, премиер на Великобритания и президент на Франция, встъпвайки на поста, подписват тайна декларация за подчинение на САЩ.
Това може да се счита за някакъв вид ограничен суверенитет“, обяснява още Кол. Освен от неговото изказване, и от думите на американския вицепрезидент Джо Байдън, който каза че „ние държим европейците и можем да ги накараме да направят всичко", както и от книгата на шефа на военното разузнаване може да се разбере, че това наистина е факт."
Как не са се сетили да се отърват от американското иго и да вземат да се присъединят към Русия.
Само да вметна че в трите най-технологични и развити нации има големи бази на САЩ: Германия, Южна Корея и Япония.
А Русия където има все още останали бази или където е останал модела от времето на СССР е мизерия - Куба, Северна Корея. Останаха ли други към тях. Ау и Сирия.
Кво да кажем за Украйна и Полша. Преди 25 години на едно дереже. Едните влизат в НАТО и ЕС, другите остават към Русия. След 25 години едните са 5 пъти по-богати от другите. А у другите се води война.
Не знам дали е случайност или закономерност. Ама пък много случайност стана.
Коментар
� -
Представям си тоя лилипут ( измамника ), дет' си беше пуснал снимка колко е тлъст на 40 години да тръгне да ме "защитава" от нещо.
Меко казано е пълен смях - че той тоя се търкаля, докато ходи - ама бил овенен и вече с пенция
Какой рекорд как може някой да плюска по цял ден и да заприлича на бидон. Бравас!
Същият дрънка за ГМО .... - смех, щот' няма огледало да се види.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеMи кеф ми е
За мен комуникацията с мурзилки не е най-приятното нещо, но с течение на времето си проличава че това са крайно ограничени умствено същества, на които и промивка на мозъка не е нужна. Ами що да промиваш нещо, което е природно промито?
Всичките тези са завършили осми клас по милост, едвам четат, едвам пишат, използват 100-150 думи, и целта на господарите и (не тяхната) е да прилъжат хора които не се интересуват много от политики.
Все пак, в България 50% са под средното интелектуално ниво и е лесно да бъдат заблудени. И понеже господарите им не са прости и тези под средното инелектуално ниво не могат да ги разберат, та за това са нужни от прости по-прости мурзилки или измамници или всякаква сволач
Та затова, иначе моя начин е много ефективен, доказан от историята от едната и другата страна...
Трябва да помогнете на БГ - имате уменията, квалификация и контакти. Не правя критика, просто наистина тук няма вече ресурс.
Не е смешно да се подиграваш с идиоти всеки ден - втора част ще излезе пролет на 2016г. - засега проект върви прекрасно и се харесва.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, тоя е военен и сега тестващ монголски схеми за печалбарство, но си търси пенцията за 17години стаж кат' наследство да му я плащате вие от Хамерика и то навреме.
Пак те питам, защо се разправяш с тоя?
П.П. След 5 години няма да има кой да им плаща пенциите, предвид хъхряците, които развъждат с платен вот и всеки дръзнал да каже, че тоже е Българин - бива немедлено охулен, без значение къде лайфи.
За мен комуникацията с мурзилки не е най-приятното нещо, но с течение на времето си проличава че това са крайно ограничени умствено същества, на които и промивка на мозъка не е нужна. Ами що да промиваш нещо, което е природно промито?
Всичките тези са завършили осми клас по милост, едвам четат, едвам пишат, използват 100-150 думи, и целта на господарите и (не тяхната) е да прилъжат хора които не се интересуват много от политики.
Все пак, в България 50% са под средното интелектуално ниво и е лесно да бъдат заблудени. И понеже господарите им не са прости и тези под средното инелектуално ниво не могат да ги разберат, та за това са нужни от прости по-прости мурзилки или измамници или всякаква сволач
Та затова, иначе моя начин е много ефективен, доказан от историята от едната и другата страна...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение"Придържайте се към правилата на сайта и към темата."
За какво се е пенционирал - ами, да ти дрънка лафчета как всеки божи ден Турция/Гърция ке те нападне, да може да се облича сутрин за 5 мин. разведка и да си ходи в 17ч с две-три туби гориво от "служебното" за колата.
П.П. Нападна ли те Гърция/Турция, бре момко? ( докато тоя мина по тъча и сега се хили, че баба ти взема 180 левас пенция )?
За баба ти/дедо ти нема да има повече, щот' тия требе да пукнат ( "миротворците" - 160 хил. души, клатене на кълки - в стил аз мога се облека със служебния костюмец и даже мога да отида на бачкане за 1 час да приема и изпратя аскера ).Last edited by marandi; 10.10.2015, 20:05.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, тоя е военен и сега тестващ монголски схеми за печалбарство, но си търси пенцията за 17години стаж кат' наследство да му я плащате вие от Хамерика и то навреме.
Пак те питам, защо се разправяш с тоя?
П.П. След 5 години няма да има кой да им плаща пенциите, предвид хъхряците, които развъждат с платен вот и всеки дръзнал да каже, че тоже е Българин - бива немедлено охулен, без значение къде лайфи.
Коментар
�
Коментар