IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ърмм ... казах ти, че от монголия ще ти спрат копейките, ако продължаваш да ръсиш глупости, че България се е пръкнала преди Аспарух. Невъзможно е да има по-древна държава от тази на чичо Ленин, който им измислил азбуката. Той е сътворил свИтъ, бре чадо.

Ти не ми вярваш, че ще те резнат. Хайде започвай с басните за "траки,готи, славяни" и так далее ... от каталога с монголски глупости

П.П. Позвалявам ти да пишеш кой е измислил интернет, щот' им го пише в името, както започна: етруски = @ + руски = още през 10 век преди Христо, руснаците са имали интернет. Понял?
    Last edited by marandi; 13.10.2015, 09:25.

Коментар

• Офф ... забравих, че Заберган със сигурност обсажда Константинопол и предизвиква дива паника в ИРИ, които се принуждават да подкупят брат му, за да го удари в гръб, докато той с три лъча попилява ИРИ през Константинопол, Тракия и Тесалоника.

После брат му е изтеглен да засели Тракия през 565г.,ама това не били българи, щот' Заберган бил българин, па брат му бил славянин или гот, по модерната "хистори".

Даже има версия, че Заберган бил гот, който не дошъл от запад, ами от изток. Вие вярвате ли си на глупостите, които ръсите се чудя? ( риторично )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Не умаловажам готите, но меко казано е идиотско някой да твърди, че те избили траките.

П.П. Пусни си хипотезата на някой историко-културен форум. Ще ти дадат два-три Нобела най-малко в стил фантастика
        В Северна България всичко е минало под ножа,в Южна пак са клали ,но не са успяли
        чак толкова.В историята пише ,че тия са плячкосали Филипопол,че чак до Мала
        Азия и Пелопонес са стигнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss
          На нас като не вярваш ,на чичко Гугъл не вярваш ли? Набери готите и се просвети
          малко.
          Не умаловажам готите, но меко казано е идиотско някой да твърди, че те избили траките.

П.П. Пусни си хипотезата на някой историко-културен форум. Ще ти дадат два-три Нобела най-малко в стил фантастика

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=yTeG_Mlo90g

Кой пише новата история?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни
              И нищо чудно да е така, защото срещнах германци, които едно към едно като роднините на майка ми, а тя е с много интересни черти.
              И до днес ми е чудно, дядо ми ли е с германски корен или германците с български.
              Доктината на Хитлер е изградена върху превъзходството на биологическия вид и затова в цял свят пуска "учени"/археолози от Тибет до Троя, за да "докажат", че били Арийци ( демек брадчеди на бълг-АРИТЕ ).

Ленинският психопат па налага доктрина за социалното превъзходство, която е продължена от Сталин.

Всички знаем докъде стигат психопатите - нито едните станаха Арийци, нито другите "социални" .

Коментар

Официалната "история" отдавна е обърната в бизнес за комплексари, където всички ще се избият да се правят на по-по-най- .....

Каква немска азбука, като техния език е разсейка на английския, па пишат на латинеца?

Даже свастиката и суастиката ( древни български руни ), тия осраха при Хитлер и сега се водят табу за цял свят ( пречупения кръст ).

П.П. До това води фростотията, наречена "хистори" в наши дни.
                Първо провери и тогава спори,питай Божидар Димитров ако не вярваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  В нашата история данни трудно ще откриеш нещо ,трябва да четеш немската история.
                  Столицата им е била някъде около Свищов и съм чувал ,че там са измислили
                  немската азбука.Днес наследниците им живеят в района на Лайпциг,Дрезден,Берлин.
                  Официалната "история" отдавна е обърната в бизнес за комплексари, където всички ще се избият да се правят на по-по-най- .....

Каква немска азбука, като техния език е разсейка на английския, па пишат на латинеца?

Даже свастиката и суастиката ( древни български руни ), тия осраха при Хитлер и сега се водят табу за цял свят ( пречупения кръст ).

П.П. До това води фростотията, наречена "хистори" в наши дни.

Коментар

• В нашата история данни трудно ще откриеш нещо ,трябва да четеш немската история.
                    Столицата им е била някъде около Свищов и съм чувал ,че там са измислили
                    немската азбука.Днес наследниците им живеят в района на Лайпциг,Дрезден,Берлин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни
                      Музиката е същата, но текстът не....... а и аз си харесвам нашето изпълнение....

Казват, че в Северна Италия има много траки, население с учудващо близки традиции до нашите....Знам ли? Спароток говори за тях.....
                      Т'ва е сАветската и еврейската "историчарска" школа, дет' си мислят, че свИтъ се е пръкнал от тях, ама не е.

"Траки" е елинско термин за обида на местното население, след нахлуването им на Балканския полуостров, когато се лепват като търтеи за нашата цивилизация, па после даже си я приписват за тяхна.

Монголските историци, па вече си приписаха "етруските" за техни, щот' в името им имало ет+руски, което автоматично ги правело рушнаци и то даже били славяни, ако си чел тъпните на монголските "учени".

За тия наши роднини се е опитвал вероятно колегата да плещи, но изначално стил е сбъркан с некви "траки". Къде са изчезнали после тия "траки", когато идва БГ империя?

Ърмм ...? ( изпарили се внезапно от 'ногубройните славяни )

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=qdkO2lht8Og

Цветан Василев Министри слушат повече Пеевски отколкото Борисов Добро утро, България! TV7

Коментар

• Snackbarrian getting impressive butthurt

https://www.youtube.com/watch?v=yTeG_Mlo90g

Ядосан арабин вика Маккейн!:

""""Джон Макейн, кучко, къде гледаш?! Това беше твоят склад с твоето оръжие?""""

И с право е ядосан човекът, те са платени и не са там, за да умират!
                          Last edited by Сините камъни; 13.10.2015, 05:37.

Коментар

• Яко видео
                            https://www.facebook.com/AlexanderLa...5921186786111/

http://www.novini.bg/news/310241-%D0...%80%D0%B8.html
                            Борисов към САЩ: Толерираме ви, дори когато ме е срам да чета сключените ни договори (видео)
                            E, ne kazwa точно това но има напредък
                            Last edited by v_tin; 13.10.2015, 03:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              [B]Не знам как се хващате на тази клоунада още ...
                              Ами сигурно искат да се хващат за клоунадата, никой не е виновен че хеликоптера и БМП са ги уцелили в гумата, гледат клипчета, коментират, и така върви света

Коментар

Бе, то т'ва ме питате като малоумници от над 2 години вече. Щом съм казал, че е пътник жужето, значи е пътник.

И да не уцеля месец-два, не значи, че съм сбъркал. Само селските пръчки тук ще се сцепят всеки ден да се правят на фрости на кое се вика окотмври месец и ръсят тъпи въпроси.

После па чакат "отговори" на тъпотиите си.
                                Миранда, познавам се с 2 тиквеника от депутатите, Юлиян, бях му началник/ всъщност не го знам дали е депутат/, рядко куха лейка, и Искрен, натисна да ме уволнят по партиина/ на ВМРо/ линия. И двамата са кухи , но ще сте си лика прилика и двамата приказват за Бг на 3 морета, а от време на време и за 3 океана.
                                Та казвам ти искрено, ще станеш поне депутат покрай тях двамата, трябва само да влезеш с книгата си, която никой не е купил от съфорумниците, при тях

Коментар

Working...
                                X