IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Не, че ми пука за някоя неправителствена организация, ама не се ли усещаш, че като ги псуваш така на ангро, то по някакъв начин издаваш симпатии, към правителствените организации!
    Което за мен е странно, щото аз мисля, че администрацията и държавните институции, като цяло са пълен леш в България.

П.П. Всъщност, какво ли се учудвам. В страни, като севроизточна варвария е на почит, "държавното", батюшката, царя, императора и т.н. и всеки, който има различно мнение от ПО (правителствените организации - включително съдилища, телевизии...) е "предател", "фашист" и соросоид
    Псувам на ангро?
    Да не мислиш, че ми е приятно да ползвам езика на Маранди груп!

Даже ми е отвратително!

Коментар

• via fb
      - Ало, полицията ли е?
      - Да! Кажете?
      - В къщата ми влезе Волен Сидеров. Крещи, налита на бой и иска наркотици! Какво да правя?
      - Направете пътечка от рубли от вас до вратата. Той трябва по тях да излезе!
      .....
      - Ало, полицията ли е?
      - Да, кажете какво стана с Волен Сидеров?
      - Ами направих пътечка от рубли... и в къщата ми влезе и Михаил Миков! Търси водка!
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Винаги безродниците на сърпа и чука може да си създадете НПО и да почелите яко, щом му разбирате.

Маранди груп ли те сприра или поръчковата модерация?
        Ти си специалист по поръчковата модерация!
        Даже такава комбинация не ми е идвала на ума! Но ти си спеца!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
          Прав си, българското НПО е най-простото НПО!
          Не, че ми пука за някоя неправителствена организация, ама не се ли усещаш, че като ги псуваш така на ангро, то по някакъв начин издаваш симпатии, към правителствените организации!
          Което за мен е странно, щото аз мисля, че администрацията и държавните институции, като цяло са пълен леш в България.

П.П. Всъщност, какво ли се учудвам. В страни, като севроизточна варвария е на почит, "държавното", батюшката, царя, императора и т.н. и всеки, който има различно мнение от ПО (правителствените организации - включително съдилища, телевизии...) е "предател", "фашист" и соросоид
          Last edited by 4ervenasgan; 13.10.2015, 11:48.

Коментар

Странно лицемерие е тогава да ги съжаляваш!
            Е за пропиляни животи в името на Нищото какво да ги правя?

Коментар

• Винаги безродниците на сърпа и чука може да си създадете НПО и да почелите яко, щом му разбирате.

Маранди груп ли те сприра или поръчковата модерация?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Българската мурзилка е най-простата мурзилка/Имхотеп

Даже още не е измислила опорките за боинга. Айде, кое време стана ...
                http://www.bbc.com/news/world-europe-34511973
                Прав си, българското НПО е най-простото НПО!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                  Имали са едно нищо, радвали са се на едно нищо и съжаляват за нищото.
                  Странно лицемерие е тогава да ги съжаляваш!

Коментар

Фнимафай с фалцета, че води до скъсване на гласни стуни

Никой не ти казва какво да харесваш: жужета, пияни женски или вечни мизерници от една северна варварска държавица.

Т'ва е твое право. Проблем става, когато тръгнеш да си натрапваш вкуса на другите. Понял?

Пияните женски и вечните мизерници по каква причина са ти болна тема?
                    А проблемът го има отдавна в тоя форум защото някои си въобразяват, че могат да налагат тяхното си мнение, и то с обиди и провокации!
                    Кога ще си махнеш мотото от Имхотел?
                    ..........................................
                    ..........БГ НПО-тата сте нагли, бездуховни нещастници, на които Господ ще ви раздаде нужното./............................................

Коментар

И точно последните най-много ги боли за миналите години, защото много добре знаят, какво са имали!
                      Имали са едно нищо, радвали са се на едно нищо и съжаляват за нищото.

Коментар

• Българската мурзилка е най-простата мурзилка/Имхотеп

Даже още не е измислила опорките за боинга. Айде, кое време стана ...
                        http://www.bbc.com/news/world-europe-34511973
                        Yeah

Коментар

• Фнимафай с фалцета, че води до скъсване на гласни стуни

Никой не ти казва какво да харесваш: жужета, пияни женски или вечни мизерници от една северна варварска държавица.

Т'ва е твое право. Проблем става, когато тръгнеш да си натрапваш вкуса на другите. Понял?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Мастера поне влагаше собствен почерк в определенията. А тоя само цитира Маранди и се мисли за умен
                            Струва ми се, че и ти се мислиш за умен, Маранди груп!

Коментар

Бог Маранди винаги пише юридически издържано без да прави проблем на модерацията или участниците.

Ако някой се чувства обиден, винаги може да ме пробва да ме съди. Досега щеше да си изкарал 10 милки от заведени искосе. Понял?
                              Няма нищо за разбиране!

А когато няма морал, тогава се прибягва до съд!
                              Засега ще се огранича да ти връщам любезностите! Понял?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов!
                                Не ме вкарвай в идиотизми, че се сещам за Форко и неговите сини талибани, пиндозомбита, НПо... всичко под общ знаменател и модератор удобно не-виждащ...
                                Мастера поне влагаше собствен почерк в определенията. А тоя само цитира Маранди и се мисли за умен
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X