IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Кукуранди, аз лично 3 пъти съм те хващал да преписваш от форум бойна слава и форум политика. Не те ли е срам да лъжеш???
    Ама то у НПОП откъде срам
    Лека нощ! ( и повече не се излагай така )

Коментар

• лека нощ

Коментар

• Пиши спокойно сега, утре ще ни изтрият, понеже оспамихме темата, но сега ти е момента, щот' не ми се спи.

Други въпроси имаш ли?

По принцип изследвам много внимателно детайли от БГ култура и история и после умувам дали това инфо може да намери приложение в книга, като се запази атрактивен стил за цял свят.

Примерно чета материали от сайтове и форуми, заедно коментарите в тях за вид шевица, но това не означава, че ще влезе в книга после.

Това е основна грешка на т.нар. писатели в БГ - масово дрънкане на фактология, с която имат, за да покажат колко много знаят ( без значение дали на някого ще му пука за това ). На нормален читател без значение цвят кожа, религия, етнос - не му пука кой колко много знае по казус Х.

П.П. Преглеждал съм форум бойна слава ( по спомен ) веднъж за тракийските колани ( българските ), които влизат като въоръжение в римска империя и после мисля веднъж за радарите на самолетите и по-точно за ъгъл на отразяване при "стелт" техонология.

За дир.бг па изобщо нямам спомени да съм чел нещо оттам

Коментар

Бъркаш двата щата- 2 лица, наистина някой ти писа че си ник зиези в дир.бг, но не бях аз, за този форум чух за първи път
          От там ти тръгва цялото объркване
          Но си стоя зад думите че директно преписваш от други форуми
          Това, че търся избирателно и чета доста е факт. Много по-малко се обаждам, отколкото съм прочел за нещо си.

Нямам регистрации в тия форуми и съм чел за кратко ( понеже чета много бързо ) по нещо, което изследвам ( детайл ) по книга.

Прощавай, ако съм те наклеветил без да искам, но ми писна да обяснявам, че нямам сестра. Не съм писал в посочените форуми, които изброяваш. Нямам регистрация и не ме вълнуват. Понял?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Чакай сега, синко!

1. Директно изцепи преди дни, че некъф ник там Зиези съм бил аз.
            2. После не ти стигна това, ами хукна да ме плюеш какви глупости съм ръсил в некъф форум, за който аз нямам грам представа.

3. Казах ти продължи, за да видя докъде ще ти стигне наглостта и ти се усмихнах

П.П. Сега пак си повтори глупостите/съчиненията и те оставям да продължиш, за да видиш какъв е пътят към кофите после.
            Бъркаш двата щата- 2 лица, наистина някой ти писа че си ник зиези в дир.бг, но не бях аз, за този форум чух за първи път
            От там ти тръгва цялото объркване
            Но си стоя зад думите че директно преписваш от други форуми

Коментар

Никой не е казал че имаш регистрация, не си измисляй. Казах че съм те хванал и съм ти писал на момента. Аз също нямам регистрация, но това не и пречи да ги чета от време на време двата форума
              Чакай сега, синко!

1. Директно изцепи преди дни, че некъф ник там Зиези съм бил аз.
              2. После не ти стигна това, ами хукна да ме плюеш какви глупости съм ръсил в некъф форум, за който аз нямам грам представа.

3. Казах ти продължи, за да видя докъде ще ти стигне наглостта и ти се усмихнах

П.П. Сега пак си повтори глупостите/съчиненията и те оставям да продължиш, за да видиш какъв е пътят към кофите после.

Почваш да го правиш умишлено, което Господ не обича. Лъжи, клевети, набеждаване и то с умисъл.

Засади едно дръвче ти казах приятелски, щом имаш толкова много енергия натрупана
              Last edited by marandi; 14.10.2015, 03:10.

Коментар

Оня селският нещастник от плевенските села, гледаш ли как бавно, бавно угасва, щот' не спря 3-4 години да разнася лъжи за мИня, че някой ходил служебно в Анталия с 400 колеги от цяла юръп, па синеоките момчета от Търки плачели за мИня? )
                Е нали ти онзи ден обяснява как си ходил с 400 човека от застраховките от европата в 5 звезден хотел в анталия обясняваше на марков че бил супер хотела и как си си говорил с рязаните карабини, как си бил неотразим и незабравим и други глупости

Коментар

И как си ме "хванал"? ( като си съчини разни никове и ме прати във форуми, в които нямам регистрация, па камо ли да съм писал в тях
                  Никой не е казал че имаш регистрация, не си измисляй. Казах че съм те хванал и съм ти писал на момента. Аз също нямам регистрация, но това не и пречи да ги чета от време на време двата форума

Коментар

• Оня гледаш ли как бавно, бавно угасва, щот' не спря 3-4 години да разнася лъжи за мИня, че някой ходил служебно в Анталия с 400 колеги от цяла юръп, па синеоките момчета от Търки плачели за мИня?

Това го повтаря като латерна, белким стане "истина", но Господ си знае работата - сега ще го шибне през децата му.

Давай с фростиите/съчиненията къде съм бил писал и не се чуди после, що ще ровиш в кофите
                    Last edited by X_Y; 14.10.2015, 11:42.

Коментар

Кукуранди, аз лично 3 пъти съм те хващал да преписваш от форум бойна слава и форум политика. Не те ли е срам да лъжеш???
                      И как си ме "хванал"? ( като си съчини разни никове и ме прати във форуми, в които нямам регистрация, па камо ли да съм писал в тях ).

Не четеш ли какво казвам, че ще се случи с крадците/лъжците/клеветниците ... дори не може да си го представите още, но предстои.

Впрегни си енергията, чедо за нещо градивно ( примерно засади едно дърво или корен домат ).

За клевети и лъжи по цял ден никой нищо няма да ти плати - повярвай ми
                      Last edited by marandi; 14.10.2015, 02:53.

Коментар

----------------------------------------------
                        Емиграция ще ви спре около 2025г по мои сметки ( благодаря на колегата за линк на пророчицата ), но не ползвам такива лайсни, па камо ли да окрада труд на другиму. Съвсем други статистики и пресмяния правя. Трудно е на клептоман да проумее, че има хора, които не крадат от труда на други.
                        П.П. Крадците/лъжците ще платят висока цена, която в момента не могат да си представят.

Поздрави!
                        аз лично 3 пъти съм те хващал да преписваш от форум бойна слава и форум политика. Не те ли е срам да лъжеш???
                        Last edited by X_Y; 14.10.2015, 11:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Няма Круме,няма!

Инфото в ТАСС е лъжа(линка е истински,но няма никаква среща....),част от информационната война!Въздушното пространство над Сирия е затворено от руснаците малко преди 30.09.Казано най-просто всеки, който влезе над страната получава предупреждение,че ако до кратко време не излезе ще бъде свален веднага! Проблема на нато и пентагона е,че не могат да определят какъв вид радар ползват руснаците за да му противодействат ефективно...Ся казах повече неща отколкото е небходимо,айде стига толкоз!
                          А бе нещо не и се вярва да е баш тъй ама карай да върви

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                            Кой е този Сергей Лавров? Какво знае той за българската действителност, че си пъха носа в неща, които не са му ясни? Какво знае той за Американската търговска камара?!
                            А какво знаеш ти за нея, че лаеш? Знаеш ли кой докара в България Американската търговска камара? Твоето безценно Политбюро на ЦК на БКП начело с Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров...Да, същите, които свалиха от власт Тато, защото не им позволяваше да безчинстват и да крадат. Същите тези гадове докараха в България Американската търговска камара, която от 1990 година властва тук. Защото ти и твоите любимци продадохте на американците България за шепа сребърници и съсипахте живота на всички българи. Да знаеш, че за това предателство ти и твоите господари ще плащате до девето коляно!

http://vbox7.com/play:dea38351ca
                            Ти па ... така са го "учили" БГ мурзилето да се лепи като тапет към всеки "авторитет".То не може да мисли самостоятелно, защото партията го е подсигурила до 9 коляно и просто трябва да лиже топките на "по-горния", докато тайно му реже крака на стола..

Г.Марков, когото баща му на този хамстер е убил говори за демографския проблем в България и че този режим на крадци/убийци/лъжци стопява населението с бесни темпове ( годината е 1968г ).

Днес безродниците твърдят, че население се стопявало заради демокрацията и плюят по всеки Българин, който отказва да краде заедно с тях ( демек, щом не искаш да крадеш = не си от нас ).

Демек, този, когото нагло убиха публично, те днес му ползват неговите проучвания за пропаганда.
                            ----------------------------------------------
                            Емиграция ще ви спре около 2025г по мои сметки ( благодаря на колегата за линк на пророчицата ), но не ползвам такива лайсни, па камо ли да окрада труд на другиму. Съвсем други статистики и пресмяния правя. Трудно е на клептоман да проумее, че има хора, които не крадат от труда на други.

БГ империя няма да изчезне, дори напротив от всички страни ( изток, запад, север, юг ) ще се избиват да се правят на българи.

П.П. Крадците/лъжците ще платят висока цена, която в момента не могат да си представят.

Поздрави!
                            Last edited by marandi; 14.10.2015, 02:19.

Коментар

• Американската търговска камара?!

Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              До тук беше с вярата в независимостта ни и при най-наивните нашенци:

Българският премиер трябва да се срамува от изявлението, че България се е отказала от енергийните проекти с Русия в интерес на САЩ, заяви Сергей Лавров.
                              Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите и пред страната от изявлението си, че руските енергийни проекти са били спрени в интерес на САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия Ен Те Ве, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров.

"Смайващо е, че хората не се притесняват от такива изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите, пред страната", допълни министърът.

В изказване на конференция в Американската търговска камара в София вчера Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България - строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, атомната електроцентрала Белене и газопровода "Южен поток" са били спрени в полза на САЩ, посочва ТАСС.

http://dnes.dir.bg/news/sergey-lavro...-20282429?nt=4
                              Кой е този Сергей Лавров? Какво знае той за българската действителност, че си пъха носа в неща, които не са му ясни? Какво знае той за Американската търговска камара?!
                              А какво знаеш ти за нея, че лаеш? Знаеш ли кой докара в България Американската търговска камара? Твоето безценно Политбюро на ЦК на БКП начело с Андрей Луканов, Петър Младенов, Добри Джуров...Да, същите, които свалиха от власт Тато, защото не им позволяваше да безчинстват и да крадат. Същите тези гадове докараха в България Американската търговска камара, която от 1990 година властва тук. Защото ти и твоите любимци продадохте на американците България за шепа сребърници и съсипахте живота на всички българи. Да знаеш, че за това предателство ти и твоите господари ще плащате до девето коляно!

http://vbox7.com/play:dea38351ca

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Аабе маа-аалка селска пръчко, какво казва тасс няма никакво значение за нормалните хора.
                                Тази пропаганда е само за вас, мурзилетата,

Ми ти лично чу ли такова нещо? Там в линкчето ти има друго линкче, цъкни, не се срамувай,
                                Така се е започнало навремето - 200 спонсорирани "партизани", обиращи мандри ( храната на 'орицата ) после стават управлящи.

Тяхното въображение е стигало само да крадат храна, но това на децата им е по-голямо и започват да внасят корупция по всички звена. До тогова мащаб е само БГ.

После идват внуците и те вече искат да крадат с европейски/световен мащаб.

П.П. Селската пръчка е за затвор отдавна, предвид драстичните разлики между декларирани доходи и парадирането си със стандарт на живот, който не отговаря на тях.

До това води, когато потомствен клептоман не го пратиш в пандиза навреме. Той после дресира децата си за още по-голямо клептоманство, па за внуците да не говорим.

Трябва да се избият после наред, щото като стигнем до правнуци, вече процес започва да става необратим и ще зарази цялата нация.

Засега БГ не иска да участва в схемите им на клептомания и емигрира, за да не се пролива кръв. Колкото повече се отлага - толкова повече кръв после ще се пролива.

Затова мирното решение е: Ефективни и реални присъди по затворите на шайката клептомани. Иначе ще стане по-зле

Коментар

Working...
                                X