IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе Лясковски несретник , ти вярваш че има сила на тоя свят дето ще върне Крим в състава на Украйна ли ? С цялото му Руско население и военната мощ на Русия.....

Ти съвсем загуби връзка с действителността ......
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Третираме ги вече като животни, каквито са.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Както винаги плява !

Санкции докога са наложени, бре хамстер? ( заради Крим )

Кога ще ги преразгледат дали ще се удължат или засилят още?

Чудя се как може да има подобни идиоти като тИбя, които лаят без да мислят.

П.П. Затова дядо ти партизанчето не е успял да те класира по-нагоре - ти първо дрънкаш и после чакаш да видиш какво е станало. Да умееш да мислиш, па абсурд

Айде прочети си пак тъпия пост и го сравни със санкции и срокове. Какво ще "преглъщат", бре кавалски като са им набили шутове със санкции и вече влязоха пръстови отпечатъци при напускане от Монголия.

Третираме ги вече като животни, каквито са и не могат да напуснат границата поне 95% от тях. .
        Last edited by marandi; 15.10.2015, 01:52.

Коментар

Не ми фърфи на такива неща. Мълча си, да не ти урочасам късмет
          Ми то аз ше ги пускам бре,

ПП
          Маркоци, не се офлянквай и ти,

Коментар

Ти на доктор скоро ходил ли си? И да отидеш - мисля, че ще е късно
            Както винаги плява !

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Аре не се мотайте ми дайте числа за тото
              Не ми фърфи на такива неща. Мълча си, да не ти урочасам късмет

Коментар

• Аре не се мотайте ми дайте числа за тото

Коментар

Крим вече никой не дума да се връща в Украйна , за Донбас и Луганск въпроса е висящ.

Вероятно след всичките приказки и закани ще има сделка дето големите ще се разберат за нови сфери за влияние .....мисля на Обонго вече му е ясно че Путя не се шегува и не го е страх да взима решения...... Вероятно Украина ще се върне в Руска орбита и ще остане с автономни но в състава си Луганск и Донецк, ако обаче продължи да се дърпа вероятно ще ги отделят за наказание....
                  Ти на доктор скоро ходил ли си? И да отидеш - мисля, че ще е късно

Коментар

• Крим вече никой не дума да се връща в Украйна , за Донбас и Луганск въпроса е висящ.

Вероятно след всичките приказки и закани ще има сделка дето големите ще се разберат за нови сфери за влияние .....мисля на Обонго вече му е ясно че Путя не се шегува и не го е страх да взима решения...... Вероятно Украина ще се върне в Руска орбита и ще остане с автономни но в състава си Луганск и Донецк, ако обаче продължи да се дърпа вероятно ще ги отделят за наказание....

Коментар

Е тея гадания са на техни икономисти не-дисиденти, т.е все още работят за правителството.
                      Между другото, евала на рцб, успя да овладее срива.
                      Тук обаче се задават други подводни камъни, които не зависят от тях - Ако забеляза, днр ли, лнр ли беше, отложиха изборите за февруари. Знайш ли що? Щото ако ги бяха провели, това щеше да се смята за нарушение на минските договорености, и то от руснаците, и имаше реална заплаха от усилване на санкциите, включително забрана за покупка на петрол.
                      Сега ги гласят за февруари, но това е само отлагане.
                      Другия много сирьозен момент е доклада за боинга. Независимо какво казват руснаците по случая, тяхната дума няма никаква стойност за холандците. Но ако набедят русия за свалянето, то последствията ще са много тежки за тях.
                      Има и други моменти, но тея двата според мен са най-важните за тях.
                      Според мен и двата ще изгърмят не в полза на русия, но разбира се в най-подходящите моменти.
                      Тц ... Сирия пропускаш, където сега се чудят дали да му свалят умрелата база или да не я свалят.

Конфликт там тепърва започва и ще избухне, който ще трае доста и ще ни засегне и нас.

Няма да има световна война - икономически санкции и пълна изолация на монголците ще има. Те няма да посмеят да ударят спусък, щот' знаят че между 2-5 часа след това са на пепел.
                      Last edited by marandi; 15.10.2015, 01:33.

Коментар

Според мен пак подценявате другаря Путин .... той докато разсейва тъпаците в Сирия ще им спретне нещо за пролетта в Украйна без никои да забележи.....кат нищо се се появят зелени човечета в Киев чак и ша сложат някоя друга марионетка да управлява.....
                        То само това му трябва на путю,
                        Украйна е изгубена за него, пък и за русия.

ПП
                        Бе я който се чувства късметлия да даде числа за тото, после ще делим
                        5 от 59 и 1 от 35

Коментар

Викаш като цар е с едната ръка дава с другата мята ракети и бомби по други мюслета ....не го мисли тарикат е той , пак е с няколко хода напред
                          Само чичко Ленин е по-умен от него, щот' е бил най-умния на свИтъ. Но жужето ке го бие, понеже с всяка година става все по-умен

Коментар

Е тея гадания са на техни икономисти не-дисиденти, т.е все още работят за правителството.
                            Тук обаче се задават други подводни камъни, които не зависят от тях - Ако забеляза, днр ли, лнр ли беше, отложиха изборите за февруари. Знайш ли що? Щото ако ги бяха провели, това щеше да се смята за нарушение на минските договорености, и то от руснаците, и имаше реална заплаха от усилване на санкциите, включително забрана за покупка на петрол.
                            Другия много сирьозен момент е доклада за боинга. Независимо какво казват руснаците по случая, тяхната дума няма никаква стойност за холандците. Но ако набедят русия за свалянето, то последствията ще са много тежки за тях.
                            Според мен и двата ще изгърмят не в полза на русия, но разбира се в най-подходящите моменти.
                            Според мен пак подценявате другаря Путин .... той докато разсейва тъпаците в Сирия ще им спретне нещо за пролетта в Украйна без никои да забележи.....кат нищо се се появят зелени човечета в Киев чак и ша сложат някоя друга марионетка да управлява.....

Коментар

Абе Марков, ми виж путя каква я е свършил, внесъл запрет текстове от корана да се смятат за екстремистки.
                              Например сега мюслетата свободно ще могат да си говорят за джихад, рязане на глави и прочие, щото вече е разрешено!
                              Браво вова, браво путя! Маладец!
                              Викаш като цар е с едната ръка дава с другата мята ракети и бомби по други мюслета ....не го мисли тарикат е той , пак е с няколко хода напред

Коментар

Остави гаданията ша поживеем и ще видим , за сега не им се случиха черните пророкувания .......в началото на годината беше пълно с дрънканици за рубла 1000 за долар, фалит на Русия , Гладомори и т.н. измислици в тоя род.

Не казвам че нямат някаква криза , но е далеч от размерите за които мечтаеха някои тук, спада в рамкте на 4-5 % от БВП и според други икономисти спада е спрял и започва стабилизиране , към средата на другата година ще почнат да реализират ръст на БВП на тримесечна база .....пак казвам това също е прогноза....

Коментар

Working...
                                X