IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
    Това е за първи и последен път, да ти се връзвам на простотиите!
    Дадох ти определение за колония!
    Иди и чети назад, поддържам бате Пешо, който казва, след антикомунистите най-мразя комунистите защото са ,от едно котило!

Поддържам да има държавност, което предполага държавата да има собственост.
    В момента нашата държава няма собственост. Чуждите корпорации са собственици на държавата ни! Ако това теб те кефи, мен не!

За Марко Поло, вече написах, за пуйките, ако се сещаш за останалото ще е добре!
    Колумбус дей толкова пъти сме го чакали да се съберем с приятели, че най-малкото Ти, дето се правиш на американец, можеш да ми скачаш по темата!
    За паспортите е въпрос на политика.
    Нито тази политика е поддържана от мен, нито пък ще бъде!И сега лъжат българите за Шенген, ама какво от това? Политика! Това, че всеки втори е емигрант по принуда, има много да вземаш, че това са щастливи хора! Плачат за България, плачат! Ама ти нали си в УСА, трябва да знаеш!
    За затворите, ами виж си статистиката, къде са най-многото затвори по света.
    Ама ако си в Америка, няма начин да не си минавал покрай някой частен затвор, голям бизнес е!
    И защи ми пробутваш въпросчетата на Иво Инджев, едно към едно, и ме докара дотам аз дето на живо не съм виждал книжка за членство в БКП да се оправдавам пред трол на доносника Ивайло - Иво Инджев с партийната книжка.
    Гледай си тенисчето, като не можеш да си намериш работа по специалността и не се мисли за умен!

Години майка ти ще ти носи нарязано бананчето в кутийка за обяд!

Какво още, а да, за колите!
    Ами ако за теб колата е лукс за перчене, за някои е евентар, за работа демек, плюс има и семейство!
    Ама как да го обясниш на някой, дето и химикал даже не държи, ами с часове пред компютъра!
    Е, нахраних трола доволно тая вечер, Маранди Груп!
    Може да продължава да си гледа чернобелия филм, дето му прожектират!
    Не мога да разбера защо се напъваш да спориш с Факю?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Така де, ето днес научихме, че Марко Поло е открил Америка...
      "Когато децата учеха за откриването на Америка и за Марко Поло..."
      Тук някъде да е казано , че Марко Поло е открил Америка ? Или тъй ти се иска...

Коментар

• Тони Блеър: Нахлуването в Ирак през 2003 г. доведе до появата на Ислямска държава

Ха! Премиерът на Великобритания, който изпрати британските войски, които заедно с американските нахлуха в независимата държава Ирак и я разрушиха си признава, че може малко да е сбъркал.
        Само тукашните американски лизачи не искат да признаят ОЧЕИЗВАДНИТЕ факти.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Бе ти верно си дъм.

Я кажи къде по света нощем по кофите е с богати?
          Отивай да размисляваш за утре!
          Ако има с какво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Не на лични, ето тук, та всички да те разберат къв си дъм,
            ,
            Това е за първи и последен път, да ти се връзвам на простотиите!
            Дадох ти определение за колония!
            Иди и чети назад, поддържам бате Пешо, който казва, след антикомунистите най-мразя комунистите защото са ,от едно котило!

Поддържам да има държавност, което предполага държавата да има собственост.
            В момента нашата държава няма собственост. Чуждите корпорации са собственици на държавата ни! Ако това теб те кефи, мен не!

За Марко Поло, вече написах, за пуйките, ако се сещаш за останалото ще е добре!
            Колумбус дей толкова пъти сме го чакали да се съберем с приятели, че най-малкото Ти, дето се правиш на американец, можеш да ми скачаш по темата!
            За паспортите е въпрос на политика.
            Нито тази политика е поддържана от мен, нито пък ще бъде!И сега лъжат българите за Шенген, ама какво от това? Политика! Това, че всеки втори е емигрант по принуда, има много да вземаш, че това са щастливи хора! Плачат за България, плачат! Ама ти нали си в УСА, трябва да знаеш!
            За затворите, ами виж си статистиката, къде са най-многото затвори по света.
            Ама ако си в Америка, няма начин да не си минавал покрай някой частен затвор, голям бизнес е!
            И защи ми пробутваш въпросчетата на Иво Инджев, едно към едно, и ме докара дотам аз дето на живо не съм виждал книжка за членство в БКП да се оправдавам пред трол на доносника Ивайло - Иво Инджев с партийната книжка.
            Гледай си тенисчето, като не можеш да си намериш работа по специалността и не се мисли за умен!

Години майка ти ще ти носи нарязано бананчето в кутийка за обяд!

Какво още, а да, за колите!
            Ами ако за теб колата е лукс за перчене, за някои е евентар, за работа демек, плюс има и семейство!
            Ама как да го обясниш на някой, дето и химикал даже не държи, ами с часове пред компютъра!
            Е, нахраних трола доволно тая вечер, Маранди Груп!
            Може да продължава да си гледа чернобелия филм, дето му прожектират!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Купоните ги вкараха новите приятели на България! При пълни складове!
              А доносници като Ивайло - Иво Инджев, с партийна книжка, като му прибраха досието и смени цигулката!
              И като те интересува резултатът, що по боклуджийските кофи нощем е с бедняци!
              Ама тук само на Инджев мекерета!
              Бе ти верно си дъм.

Я кажи къде по света нощем по кофите е с богати?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Причините малко ме интересуват. Важен е резултатът.

Купоните ги вкараха новите приятели на България! При пълни складове!
                А доносници като Ивайло - Иво Инджев, с партийна книжка, като му прибраха досието и смени цигулката!
                И като те интересува резултатът, що по боклуджийските кофи нощем е с бедняци!
                Ама тук само на Инджев мекерета!

Коментар

• Който не знае да чете...

Първоначално изпратено от kandid
                  Ехааа, Марко Поло открил Америка...

,
                  Човекът пише: "Когато децата учеха за откриването на Америка И за Марко Поло"
                  Хайде да бъдем справедливи!

После се чудим защо учениците не разбирали и не можели да осмислят прочетен текст...
                  То хора, които казват, че имат по-високо образование не могат, та учениците ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни
                    Какво си питал, бе момче?
                    Или ти омръзна да си говориш сам?
                    Какво си питал?
                    Плюс, не съм на на надница като теб, така че питай и на лични, обещавам, ще ти отговоря!
                    Не на лични, ето тук, та всички да те разберат къв си дъм,

1.
                    Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    ...
                    Целта беше да ни колонзират и това е факт!
                    Кое е факт бе дъме, да не би някой да те затвори в лагер или в затвор, взеха ти паспорта, или поне изходни визи да ти сложиха?

2
                    Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    Пак на Иво Инджев слабоумията!
                    Темата комунизъм е тема, за да се се скрие безсилието на демокрацията!
                    ..
                    И пак ли америка ти е виновна?
                    Ами кажи след като демокрацията е безсилна, какво друго трябва да е?

Не виждам също що плачеш на чужд гроб, имигрантите са избягали от такива като теб, с четири коли пред входа, но плюещи срещу същата тази демокрация дала им възможност за това.
                    Кой имаше четири коли преди 25 години? Никой!
                    Та не разбирам за какво виеш тук?!?

3.
                    Марко Поло ли откри Америка?

Айде, дъме, мъцни нещо,

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Така де, ето днес научихме, че Марко Поло е открил Америка...
                      Признавам, не ме бива в бъзик...., ама доста пуйки сме приготвяли за Columbus Day, така че най-малко пък на мен може да ми се трие сол на главата, за така нареченият откривател на Америка!
                      Местни американци, разбирай всичко друго, но не и бял американец, бяха приготвили пуйка в кокосово олио, олио, не масло, !
                      Ей такава вкусотия никога, ама никога не се повтори.

Така, че бъзикайте се!
                      Няма лошо! Ама докато сте с професия тролене, света няма да го видите!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                        Човека не е казал, че Марко Поло е открил Америка бе тротине!
                        ...
                        Eми то само вие си се разбирате, нормален човек откъде да знае,

Коментар

• Ярослав Хашек - Общински избори

Подходящо четиво за изборния ден
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stevenson Разгледай мнение
                            Според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2015г. средното нетно богатство на пълнолетните жители в САЩ и страните от Европейския съюз е много по-голямо от това на пълнолетните жители в Русия.
                            Ами при непълнолетните Иванчо, там как е?
                            Бахти! До сега не съм знаЯл, че САЩ и ЕС били по-богати от Русия....
                            Ма чиляк секи ден научава нещо ново! Браво Иванчо чи на светна.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              Виж мяташ се от тема в тема. Форума не е килийно училище и изисква някакъв минимум знания... Положи малко усилия и ни информирай за режима на тока... Обясни на хората, кога е бил, колко време, причина за въвеждането му, причини за отмяната му. хайде ти си

Виденов и Луканов са в дерьмократичния период, ако не си спомняш. Те са работили за държавата по демократичните правила и закони и със сигурност не са нанесли повече вреди на държавата от другаря Лостов да кажем

Причините малко ме интересуват. Важен е резултатът.

А кой завеща това на Луканов и Виденов? Костов ли го завеща или Тато?

Само да вметна, че Луканов вкара купоните 4-5 месеца след като свалиха Тато. Бързо ще да е свършил тоз златен век. Прилича повече на сгромолясване.

Ама тва комунистите не помните кви сте ги говорили.

При социализма разправяхте колко добре ще живеем някой ден. А сега разправяте колко добре сме живели при социализма.

Коментар

• Според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2015г. средното нетно богатство на пълнолетните жители в САЩ и страните от Европейския съюз е много по-голямо от това на пълнолетните жители в Русия.
                                Според същата оценка средното нетно богатство на пълнолетен жител в САЩ е 352996 $ средно на пълнолетен жител в САЩ, което е около 30,1 пъти повече в сравнение със средното нетно богатство на пълнолетен жител в Русия, средното нетно богатство на пълнолетен жител на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия е 320368 $, което е около 27,32 пъти повече в сравнение с Русия, средното нетно богатство на пълнолетен жител в Франция е 262070 $, което е около 22,35 пъти повече в сравнение с Русия, а средното нетно богатство на пълнолетен жител на България е 15892 $, което е с около 35,53 % повече в сравнение с Русия.
                                Според същата оценка средното нетно богатство на пълнолетен жител на Русия е 11726 $ и Русия е едва на 91 място сред страните и владенията по света по този показател.
                                Сега остава да се направят изводи, защо според оценката на "Креди Сюис" хората в САЩ и страните от Европейския съюз средно са по-богати от хората в Русия. Нетното богатство се смята, като от богатството на хората се извадят дълговете на хората и затова се казва нетно богатство.
                                http://publications.credit-suisse.co...A04D4BB9B9ADD5
                                Last edited by Stevenson; 25.10.2015, 00:00.

Коментар

Working...
                                X