IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    А аз си мисля че на следващите избори БСП ще спечели повече отколкото през 2011 г...и даже ще мине ГЕРБ ....като общински съветници....
    Първо няма да има турци и помаци от Анадола и измекяри от ЕС и Щатите....
    Трябва само проруска анти натовска риторика и антигерб социална пропаганда....
    Това са 33% българи....според поръчковото на алфарисърч...

Такаааа .... след кратък преглед на темите във форума, установявам, че днес е денят на шегата
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
      На изборите за кмет на община Сърница БСП нямаха собствен кандидат за кмет. Както се очакваше БСП се класира на последното пето място в изборите за общински съветници в община Сърница и няма да има нито един общински съветник в общината. На изборите за общински съветници в Сърница БСП получи 27 гласа, което е около 1 % от действителните гласове. Аз мислех, че никой няма да гласува за кандидатите на БСП, но те са получили 1 % от гласовете. Дано на следващите избори никой да не гласува за БСП.
      А аз си мисля че на следващите избори БСП ще спечели повече отколкото през 2011 г...и даже ще мине ГЕРБ ....като общински съветници....
      Първо няма да има турци и помаци от Анадола и измекяри от ЕС и Щатите....
      Трябва само проруска анти натовска риторика и антигерб социална пропаганда....
      Това са 33% българи....според поръчковото на алфарисърч...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rainman Разгледай мнение
        На последните парламентарни избори в Бургаска област БСП остана на 4 място по брой на подадени гласове. Със сигурност в село Вишна, Бургаска област БСП нямат никакви кадри, защото на последните парламентарни избори в това село абсолютно никой не е гласувал за БСП. Смятам, че на следващите избори никой няма да гласува за БСП.
        На изборите за кмет на община Сърница БСП нямаха собствен кандидат за кмет. Както се очакваше БСП се класира на последното пето място в изборите за общински съветници в община Сърница и няма да има нито един общински съветник в общината. На изборите за общински съветници в Сърница БСП получи 27 гласа, което е около 1 % от действителните гласове. Аз мислех, че никой няма да гласува за кандидатите на БСП, но те са получили 1 % от гласовете. Дано на следващите избори никой да не гласува за БСП.
        Last edited by Rainman; 16.03.2015, 19:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          Автентичната глупост винаги побеждава изкуствения интелект !
          Винаги съм се чудил защо пада нивото на нашата журналистика а то назначават журналистки с липса на компетентост и обща култура....по роднински и партиини съображения....

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
            Коя ли ще е късметлийката да успее да го прилъже ...
            Ех, мечти.

Борисов обясни защо все още е ерген

На въпрос на журналистка - къде отива, Борисов отговори: "Заради такива като тебе не мога да се оженя. Само при мисълта, че като тръгна нанякъде, ще ме питат къде отивам... Това ми е най-омразният въпрос - къде отиваш и кога се връщаш", реагира Борисов.
            След настояване от страна на журналистиката все пак да разбере коя е следващата му спирка, министър-председателят заяви: „Където ти е най-лесно, там ще отидем. Виж от НСО как се цупят, те не обичат да се знае къде отивам".
            В шеговит тон Борисов обясни, че се надява да се появи нещо хубаво след тази трудна седмица без ток - да се реши демографския проблем. „Ако е така, ще спирам тока за по една седмица", добави с усмивка премиерът Бойко Борисов.
            Автентичната глупост винаги побеждава изкуствения интелект !

Коментар

• Коя ли ще е късметлийката да успее да го прилъже ...
              Ех, мечти.

Борисов обясни защо все още е ерген

На въпрос на журналистка - къде отива, Борисов отговори: "Заради такива като тебе не мога да се оженя. Само при мисълта, че като тръгна нанякъде, ще ме питат къде отивам... Това ми е най-омразният въпрос - къде отиваш и кога се връщаш", реагира Борисов.
              След настояване от страна на журналистиката все пак да разбере коя е следващата му спирка, министър-председателят заяви: „Където ти е най-лесно, там ще отидем. Виж от НСО как се цупят, те не обичат да се знае къде отивам".
              В шеговит тон Борисов обясни, че се надява да се появи нещо хубаво след тази трудна седмица без ток - да се реши демографския проблем. „Ако е така, ще спирам тока за по една седмица", добави с усмивка премиерът Бойко Борисов.

Коментар

• Председателят на БСП Михаил Миков от днес е на официално посещение в Москва, съобщиха от партийния пресцентър. От там обаче не посочват какъв е поводът за визитата на Миков, нито по чия покана е там.

Миков ще се срещне утре с председателя на Държавната Дума Сергей Наришкин и с председателя на Справедлива Русия Сергей Миронов. Той ще разговаря и с председателя на групата за приятелство с България в руския парламент Александър Василенко.

По време на посещението си в Москва Михаил Миков ще обсъди проблемите на отношенията между България и Русия, както и сътрудничеството с руските социалдемократи, се посочва в съобщението.

В началото на март в Москва беше вицепремиерът и зам.-председател на АБВ Ивайло Калфин. В края на 2014 г. лидерът на "Атака" Волен Сидеров също беше гост на Държавната Дума.
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Сигурно ще прозвучи малко странно, че ще отправя призив да не се политиканства по въпрос, който ще се постне в тема "Политика".
                  Усещам, че ми липсва доста информация, което е причина да изпитвам дискомфорт.
                  Темата е изключително важна, обаче.

Чудех се, къде да постна?! Гледам, че тонът в другите възможни теми е още по-злокобен.

САЩ и Европа: ttip

Скоро Щатите и Китай подписаха някакво споразумение. Нямал съм време да проучвам темата.
                  Ясно е, че ако някой се е запознал вече и сподели, това просто ще си остане някакъв личен прочит, но дори и това би било полезно.
                  Особено е интересно, ако въобще има информация и анализи по темата, доколко споразумението на САЩ и Китай има нещо общо с предмета и договореностоте на TTIP.

Тази секретност и тайнственост ми действа плашещо.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=LwSqn27lHRk
                    ЖЕГА 16.11.2014 - Премиери на каишка при групировките

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Тия чугуни в НС >http://novanews.bg/news/view/2015/03...paign=mostread не са паднали от небето.. Същите са огледален образ на материала който си ги избира
                      Боже пази България !

И да си прибереш вересиите .
                      Last edited by vankel; 16.03.2015, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Тия чугуни в НС >http://novanews.bg/news/view/2015/03...paign=mostread не са паднали от небето.. Същите са огледален образ на материала който си ги избира
                        втората част на предаването е много показателна, как нямат представа, какво ги питат даже, но веднага почват да разтягат локума
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Сложен въпрос- последнат ми заплата е около 1600евро, 240квартира/ с всичко включено каквото ти дойде на ума, 160, гражданска/за 3 месеца напред/ около 200-250 за храна, бензина го плаща фирмата по 30цента в едната посока до работа, този месец ще се прибирам в Бг и няма да изпращам пари но нормално изпращам около 1000-1200евро на месец. Просто месеца е малък и отделно че нямаше много работа, стигал съм до 1800 при 12 евро на час, от този месец ми вдигат заплатата на 13,45 колко ще получа не знам
                          Нормалния наем където съм е около 600евро с всичко включено за около 90м3 апартамент, във франкфурт, къолн, дортмунд е около 50-100евро нагоре
                          Vалентинчо,напълно те разбирам
                          що громиш "капитализъма и империализъма"
                          то с тая заплата ще ги ръфаш ,няма начин
                          Завод. Над него облаци от дим.
                          Народът прост,
                          животът – тежък, скучен. –
                          Живот без маска и без грим –
                          озъбено, свирепо куче.
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• коки

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            +

Коментар

• Десницата и частния бизнес, започнаха вече кампанията

Чавдар Трифонов обяви първата кандидатура за кмет на Варна http://newsline.bg/read_more.php?post=11599
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тия чугуни в НС >http://novanews.bg/news/view/2015/03...paign=mostread не са паднали от небето.. Същите са огледален образ на материала който си ги избира
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X