If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вероятно е отсечката между селата Панайот Волов и Белокопитово. Магистралата от Варна по посока София е завършена до Панайот Волов, а това е на 25 километра от Каспичан, така че не е правилно да се каже отсечка Каспичан-Белокопитово.
Сега предстои да се завършат тези последни три километра до отклонението на пътя от Варна- Русе към Търговище. Три километра, ама ще разтоварят една доста натоварена отсечка от Пети километър(Шумен) до разклона за Търговище (към София).
Аз прекрасно знам до къде е Влиза се на черешовата градина сега в стария път. Ако това са някакви етапи именувани преди 10 години, ОК.... Но Магистралата отдавна е забравила кога е минала през Каспичан. Всъщност аз нямам идея от тук на къде ще хваща тази магистрала
Не, просто си падам по география.
И последно, кво е инспектирало акото на царя?
Вероятно е отсечката между селата Панайот Волов и Белокопитово. Магистралата от Варна по посока София е завършена до Панайот Волов, а това е на 25 километра от Каспичан, така че не е правилно да се каже отсечка Каспичан-Белокопитово.
Сега предстои да се завършат тези последни три километра до отклонението на пътя от Варна- Русе към Търговище. Три километра, ама ще разтоварят една доста натоварена отсечка от Пети километър(Шумен) до разклона за Търговище (към София).
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Четох някъде, че усърдното чоплене на всяка дума, поглед и жест на Борисов прилича на старанието на придворен доктор, изследващ сутрешното ако на краля ...
Не, просто си падам по география.
И последно, кво е инспектирало акото на царя?
Какво е инспектирал Бойко Борисов:
1. Съдържанието в джобовете си?
2. Пътят до луната?
3. Един отдавна открит участък от магистралата?
И верният отговор е?????
Четох някъде, че усърдното чоплене на всяка дума, поглед и жест на Борисов прилича на старанието на придворен доктор, изследващ сутрешното ако на краля ...
"Мисля, че ще успеем да направим нтерконектора България-Гърция с европейски пари. Имам уверението на Шефчович (комисарят по енергетика) и на всички колеги, че ще бъде финансиран от ЕК", заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел, където се проведе заседанието на Европейския съвет.
Той посочи още, че "Булгартрансгаз" е завършил процедурата с Румъния и започва строителството на нов интерконектор, който ще може да подава газ и в двете посоки, при това в големи количества – над 30 млрд. куб. метра.
Борисов припомни, че до момента няма писмен документ за прекратяване на проекта "Южен поток".
"Турски поток" не е така лесно да стане, както се говори. Докато един газов хъб – газът може да идва от Русия, може да идва от интерконектора от Гърция, азерски газ, от Румъния, от нашите находища в Черно море. Абсолютно е логично. И ако дойдат големи световни компании, които да инвестират в този хъб, като разширим Чиренското хранилище, имаме и много добра газопреносна система с нови компресори, които тези дни ще ги пускаме в експлоатация – България е едно добро място това да се направи", каза премиерът.
"България сама си беше виновна. Тези обществени поръчки, които проведоха по "Южен поток", нямаше как да минат в Европа. Ако бяха проведени правилно и прозрачно, "Южен поток" нямаше да изпадне в такова състояние", коментира министър-председателят.
Тоя и още 2 конектора трябваше да са готови преди 4 години .
Коментар