Покрай масовата истерия с интервюто на цвасилев и дачков / ... цвасилев и дачков, моля ви се .... / и отчаяните надежди на шепа наивници за края на прехода и тайните на властта, които щял банкерът да разкрие в някоя последваща своя откровеност или след евентуално напускане на тленната си опаковка, да напомня, че цялото агентурно театро вече е играно. КОВАРНОТО ЗАВЕЩАНИЕ НА ЛУКАНОВ – “ СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ“
Заигравката с кремльовските бабаити никого не е довела до мечтания трон ...
И да не пропуснете интервюто с Филип Димитров:
http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu...balgariya.html
Заигравката с кремльовските бабаити никого не е довела до мечтания трон ...
И да не пропуснете интервюто с Филип Димитров:
Държава, която има да догонва другите, се управлява най-трудно през време на световна криза. Няма много място за героични дела, каквото и да постигнеш не стига, за да те похвалят, а държавата трябва да издържи. До сега Бойко Борисов е премиер все през такова време. Ние сигурно сме различни като характери, но толкова повече имам основание да уважавам сходството в целите. Аз поддържах, че само европейската и атлантическа ни позиция (а не фасони към партньорите) гарантират сигурността ни и виждам, че неговата позиция е същата. Аз спрях „Белене“ и след 20 години, и множество правителства той го приключи. Аз се опитах да започна магистралите без особен успех, той ги направи. Аз издадох първата заповед за досиетата, той изтегли хората с досиета от посолствата ни. Има и още много примери.
Коментар