IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ми не знам някой от тях да е косвен виновник за смърта на други хора.
    Шегаджия

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Чети статията от линка, чети...

И малко по-културен език очаквам от теб, не толкова просташки. Вземи пример от премиера..

„Добрите ни отношения и с президента Франсоа Оланд, и с премиера Валс, и с партията на колегата Саркози, която спечели местните избори, са шанс за България. Днешната ни среща с моя приятел Саркози дава допълнителна увереност на френския бизнес, че България е прогнозируема страна и независимо от политическата конюнктура сме добро място за правене на бизнес. Не случайно и всички големи компании от Франция вече пожелаха да се видим и да разговаряме за възможностите за инвестиции в нашата страна“, казал още Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.
      http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...pobedi-6034528
      Стамба , кажи нещо за магистралките , за фугите ..

В гаранция ли са още !?

Коментар

• Кога по нашите земи са пиели вино в златни съдове западноевропейските цървули са яли корени и са живеели в пещери

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            А Оланд ,какво казва....
            Защото прислужвате на Саркози ,ще ми правите френска либов....за Шенген.....
            Чети статията от линка, чети...

И малко по-културен език очаквам от теб, не толкова просташки. Вземи пример от премиера..

„Добрите ни отношения и с президента Франсоа Оланд, и с премиера Валс, и с партията на колегата Саркози, която спечели местните избори, са шанс за България. Днешната ни среща с моя приятел Саркози дава допълнителна увереност на френския бизнес, че България е прогнозируема страна и независимо от политическата конюнктура сме добро място за правене на бизнес. Не случайно и всички големи компании от Франция вече пожелаха да се видим и да разговаряме за възможностите за инвестиции в нашата страна“, казал още Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Коментар

• "Строежът не е на морския плаж. Това е урбанизирана територия, върху която няма дюни, а само навети пясъци", коментира Павлова.

Tая госпожица постоянно ме изумява с тъпотията си.....

Дюните са пясъци, образувани от ветровете....
              Другото обяснение е ....
              Дечица на великани си играели с големи лопатки и още по големи кофички....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Саркози към Борисов: Ти нямаш загуби, имаш само победи

А Оланд ,какво казва....
                Защото прислужвате на Саркози ,ще ми правите френска либов....за Шенген.....

Коментар

• Саркози към Борисов: Ти нямаш загуби, имаш само победи

Коментар

• Комунизма яко върлува тук...

Човека пише, че България е суверенна страна, те го банват...

Човека пише, че се извършва потъпкване на националния интерес, те го банват??

ЖАЛКО!!!
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Моите почитания към Петко Бочаров, но в случая той не е изчерпателен. Втората световна война започва през септември 1939 г. с нападението на Германия и около две седмици по-късно и на СССР над Полша, само месец след подписването на договора между Хитлер и Сталин за подялба на Европа.
                      http://inosmi.ru/russia/20130518/209108379.html
                      Така е, той и това каза човекът, но имаше предвид събитията предхождащи войната като сигнал, че тя ще се случи.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ахааа няма да се учудя ако се окаже ,че и тая е духнала от БГ .Съдия Румяна Ченалова е обявена за общодържавно издирване http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/syd...irvane-6034518
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Поредният воаяж на другарката Пръмова само ,че тоя път в Швеция .На 99 % съм убедена ,че в шведската преса няма да бъде отразено.Или ако някой се излъж ще,че е в два реда .

14 Април 2015 | 11:29 | Агенция "Фокус"

Вицепремиерът Меглена Кунева заминава на работно посещение в Швеция

Вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева заминава на работно посещение в Швеция, съобщиха от правителствената информационна служба. Утре, 15 април, тя ще се срещне с министъра на правосъдието и миграцията Морган Йохансон, с министъра на външните работи Маргот Валстрьом и с министъра по въпросите на стратегическото развитие Кристина Першон. Сред основните теми на разговорите ще бъдат присъединяването на България към Шенгенското пространство и възможностите за обмен на опит в антикорупционните политики. Ще бъде обсъдено и сътрудничеството на двете държави в рамките на Европейския съюз.
                          http://www.focus-news.net/news/2015/...shvetsiya.html

Коментар

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
                            една прoфилактична анихилация ще е здравословна за страната...
                            Прав си.Само това е начина .Многозлееmateriala.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Ми не знам някой от тях да е косвен виновник за смърта на други хора.
                              Дори в страсбург осъдиха България за деянията на един голям герой
                              Last edited by Andi11; 14.04.2015, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                ...Знаеш ли, понякога си мисля, че някой умишлено иска тази институция с това й представителство да е слаба, често и смешна. Някак си ми е трудно да си представя, че целият екип около Президента не може да въведе един нормален образ. Че им липсват знания, образование и ...култура. Култура към Уважението.
                                И съвсем правилно не може да си представиш. Дълбоко нереалистична е мисълта, че творящите се неща може да се резултат на добронамерено незнание. Не, те са резултат на умисъл и желание.
                                А тези умисъл и желание се коренят върху зависимости, които избуяват върху мръсни тайни.
                                По човешки изпитвам тъга - трябва да сме добри в светлата седмица, но си задавам въпроса, какво ли прочита в погледа на жена си. Знам, че жените понякога могат да гледат по един особен начин ... когато субектът е хем ...., хем ....

* * *
                                Хубава вметка с Димитри Иванов!
                                Винаги съм го харесвала, като бях малка го слушах с интерес в неделите в минутките при Кеворкян, после имаше едно публицистично предаване заедно с Тома Томов... И двамата нямат място в днешните масови медии...
                                Ерудитите все пречат в един Crazy World.
                                В това му писание ми хареса погледа към дребните, малки неща
                                и подчертаването му(поне аз, така го усетих),
                                че Величието няма нужда от прилагателни за определянето му.
                                Велика България ...и на 5 морета ще е жалка, ако народът й тъне в мизерия и необразованост и ако "генералите й, продават без бой земята й"
                                ---
                                сетих се, че чат-пат попадам на статиите на Димитри Иванов и преди време, бях поствала тук във форума....и последваха приказки, че е комунист...съответно аз...щом може да ми харесва ))
                                Каква ирония сега няма кой да го обвини в ...комунизъм, щото днешното управление е поело път на реабилитация на миналото-комунистическо...
                                Вероятно, заради...собственото им такова
                                Джимо, комунист?! Боже, прости им!
                                При подобни коментари съм поставен условно в по-изгодно положение от теб, че съм през цялото време в панталон и лесно мога да повикам крачолите на помощ.

Изтъкнах вече, тази седмица е въпрос на обикновена човещина да демонстрираме добрина. Обвинението в комунизъм (при това в инвестиционен форум) е до такава степен безсъдържателно от рационална гледна точка, че мога само да се Му си моля, да помогне на тези наши братя, да смекчи огромната емоционална болка в душите им. Защото - едно подобно подозрение може да е резултат само и единствено на някаква дълбока емоционална травма от миналото, която е оставила болезнен отпечатък в душите на тези хора и до днес. Вярно е, че някога са се случвали и вършели идиотии, те, апропо, не престават да се вършат и до ден днешен, но емоционалният свят на човека е напълно суверенна територия, там той сам един е Бог и има изконно право да е убеден за себе си в йерархията на собствените си чувства.

А Джимо, ех бедний ми, Джимо! Той дори прави опит да разговаря с разни тролове, които му ядат кокалите, подло скрити. В сянката на голямата му, макар е вече физически немощна снага.
                                Пък той незлобливо ги изпитва като говори с искрен плам и въодушевление за това, как конницата на генерал Колев, предвождана от самия него, е рязала главите на вразите на Майка България, без да подбира дали са румънски, руски, украйнски (политкоректност преди всичко), други.
                                Юроди, защо обвинявате в комунизъм Джимо, който пише хвалебствия за рязането на вражески руски (ерго, комунистически) чутури?!
                                Нима забравихте, че всичко руско е комунистическо?!
                                Опомнете се, утре току-виж сте започнали да забравяте съвсем изборно!
                                Last edited by nacheff; 14.04.2015, 12:13.

Коментар

Working...
                                X