If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И малко по-културен език очаквам от теб, не толкова просташки. Вземи пример от премиера..
„Добрите ни отношения и с президента Франсоа Оланд, и с премиера Валс, и с партията на колегата Саркози, която спечели местните избори, са шанс за България. Днешната ни среща с моя приятел Саркози дава допълнителна увереност на френския бизнес, че България е прогнозируема страна и независимо от политическата конюнктура сме добро място за правене на бизнес. Не случайно и всички големи компании от Франция вече пожелаха да се видим и да разговаряме за възможностите за инвестиции в нашата страна“, казал още Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ. http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...pobedi-6034528
Стамба , кажи нещо за магистралките , за фугите ..
А Оланд ,какво казва....
Защото прислужвате на Саркози ,ще ми правите френска либов....за Шенген.....
Чети статията от линка, чети...
И малко по-културен език очаквам от теб, не толкова просташки. Вземи пример от премиера..
„Добрите ни отношения и с президента Франсоа Оланд, и с премиера Валс, и с партията на колегата Саркози, която спечели местните избори, са шанс за България. Днешната ни среща с моя приятел Саркози дава допълнителна увереност на френския бизнес, че България е прогнозируема страна и независимо от политическата конюнктура сме добро място за правене на бизнес. Не случайно и всички големи компании от Франция вече пожелаха да се видим и да разговаряме за възможностите за инвестиции в нашата страна“, казал още Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ. http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...pobedi-6034528
Моите почитания към Петко Бочаров, но в случая той не е изчерпателен. Втората световна война започва през септември 1939 г. с нападението на Германия и около две седмици по-късно и на СССР над Полша, само месец след подписването на договора между Хитлер и Сталин за подялба на Европа. http://inosmi.ru/russia/20130518/209108379.html
Така е, той и това каза човекът, но имаше предвид събитията предхождащи войната като сигнал, че тя ще се случи.
Поредният воаяж на другарката Пръмова само ,че тоя път в Швеция .На 99 % съм убедена ,че в шведската преса няма да бъде отразено.Или ако някой се излъж ще,че е в два реда .
14 Април 2015 | 11:29 | Агенция "Фокус"
Вицепремиерът Меглена Кунева заминава на работно посещение в Швеция
Вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева заминава на работно посещение в Швеция, съобщиха от правителствената информационна служба. Утре, 15 април, тя ще се срещне с министъра на правосъдието и миграцията Морган Йохансон, с министъра на външните работи Маргот Валстрьом и с министъра по въпросите на стратегическото развитие Кристина Першон. Сред основните теми на разговорите ще бъдат присъединяването на България към Шенгенското пространство и възможностите за обмен на опит в антикорупционните политики. Ще бъде обсъдено и сътрудничеството на двете държави в рамките на Европейския съюз. http://www.focus-news.net/news/2015/...shvetsiya.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
...Знаеш ли, понякога си мисля, че някой умишлено иска тази институция с това й представителство да е слаба, често и смешна. Някак си ми е трудно да си представя, че целият екип около Президента не може да въведе един нормален образ. Че им липсват знания, образование и ...култура. Култура към Уважението.
И съвсем правилно не може да си представиш. Дълбоко нереалистична е мисълта, че творящите се неща може да се резултат на добронамерено незнание. Не, те са резултат на умисъл и желание.
А тези умисъл и желание се коренят върху зависимости, които избуяват върху мръсни тайни.
По човешки изпитвам тъга - трябва да сме добри в светлата седмица, но си задавам въпроса, какво ли прочита в погледа на жена си. Знам, че жените понякога могат да гледат по един особен начин ... когато субектът е хем ...., хем ....
* * *
Хубава вметка с Димитри Иванов!
Винаги съм го харесвала, като бях малка го слушах с интерес в неделите в минутките при Кеворкян, после имаше едно публицистично предаване заедно с Тома Томов... И двамата нямат място в днешните масови медии...
Ерудитите все пречат в един Crazy World.
В това му писание ми хареса погледа към дребните, малки неща
и подчертаването му(поне аз, така го усетих),
че Величието няма нужда от прилагателни за определянето му.
Велика България ...и на 5 морета ще е жалка, ако народът й тъне в мизерия и необразованост и ако "генералите й, продават без бой земята й"
---
сетих се, че чат-пат попадам на статиите на Димитри Иванов и преди време, бях поствала тук във форума....и последваха приказки, че е комунист...съответно аз...щом може да ми харесва ))
Каква ирония сега няма кой да го обвини в ...комунизъм, щото днешното управление е поело път на реабилитация на миналото-комунистическо...
Вероятно, заради...собственото им такова
Джимо, комунист?! Боже, прости им!
При подобни коментари съм поставен условно в по-изгодно положение от теб, че съм през цялото време в панталон и лесно мога да повикам крачолите на помощ.
Изтъкнах вече, тази седмица е въпрос на обикновена човещина да демонстрираме добрина. Обвинението в комунизъм (при това в инвестиционен форум) е до такава степен безсъдържателно от рационална гледна точка, че мога само да се Му си моля, да помогне на тези наши братя, да смекчи огромната емоционална болка в душите им. Защото - едно подобно подозрение може да е резултат само и единствено на някаква дълбока емоционална травма от миналото, която е оставила болезнен отпечатък в душите на тези хора и до днес. Вярно е, че някога са се случвали и вършели идиотии, те, апропо, не престават да се вършат и до ден днешен, но емоционалният свят на човека е напълно суверенна територия, там той сам един е Бог и има изконно право да е убеден за себе си в йерархията на собствените си чувства.
А Джимо, ех бедний ми, Джимо! Той дори прави опит да разговаря с разни тролове, които му ядат кокалите, подло скрити. В сянката на голямата му, макар е вече физически немощна снага.
Пък той незлобливо ги изпитва като говори с искрен плам и въодушевление за това, как конницата на генерал Колев, предвождана от самия него, е рязала главите на вразите на Майка България, без да подбира дали са румънски, руски, украйнски (политкоректност преди всичко), други.
Юроди, защо обвинявате в комунизъм Джимо, който пише хвалебствия за рязането на вражески руски (ерго, комунистически) чутури?!
Нима забравихте, че всичко руско е комунистическо?!
Опомнете се, утре току-виж сте започнали да забравяте съвсем изборно!
Коментар