IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕС приема премахване на роуминга от 2017 г.

След почти 2 години преговори, днес Европейският съюз одобри финален вариант на закон, премахващ таксите за роуминг от средата на 2017 г. Текстът трябва да се одобри от Европейския парламент и парламентите на страните членки, но вероятността за това е голяма, тъй като вече е постигната неформална договореност.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Ехееееееееее..
      Синтезирани уроци, крайно необходими за българския политик, ги нарекоха спам и ги изтриха.

Щом се трият мислите на световни величия, аз тук работа нямам.
      Преди да изгорим книгата нека я прочетем .

Коментар

• Защото просто няма смисъл...
        "Светът няма да оправиш, пий ако ще пиеш"- Ерол Ибрахимов

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Че аз тях имах предвид, достатъчно ясно си посочил, че мислите не са твои.
          Имам една любима мисъл която е много актуална за днешното мракобесно време :

"Никой няма да пита какво е било времето, а защо са мълчали поетите му" Бертолд Брехт

Коментар

• Че аз тях имах предвид, достатъчно ясно си посочил, че мислите не са твои.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Да се напъваш да изкараш мисъл, с която ще те запомнят, и накрая ХY да те изтрие
              Не се напъвам изобщо , защото не съм ги измислил , само ги споделям .

Мислите са на велики хора и ще се четат и анализират и след нас !

Коментар

• Това беше култово !

Управлението на една монополна компания от търговци е може би най-лошата форма на управление за всяка една страна. — Адам Смит

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  SIC TRANZIT GLORIA MUNDI !
                  Да се напъваш да изкараш мисъл, с която ще те запомнят, и накрая ХY да те изтрие

Коментар

• Моля, мислите да не се постват на 30 секунди в нов постинг.
                    रादोस्त

Коментар

Ехееееееееее..
                      Синтезирани уроци, крайно необходими за българския политик, ги нарекоха спам и ги изтриха.

SIC TRANZIT GLORIA MUNDI !

Коментар

• Ехееееееееее..

М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Четейки всички тези велики мисли, моментарно се сещам за всеки българин и всяка партия били на власт през съзнателния ми живот - 42 години. Всяка една мисъл важи в пълна сила за всички отрочета на престъпната БКП.
                          Народът е с толкова изкривени представи за държава, че няма представа какво му се случва. Какви шансове има този народ? Нулеви. В перспектива също нулеви.
                          Само вижте кого си "избра". Мегаскок назад.
                          Излизат в чужбина, виждат как се прави и съхранява общество, но накрая избират това тук. За да влезем в час, ще се превътрят 4 поколения считано от днес. Сегашните стратези залагат на представите за държава на сегашните поколения, който са нулеви представи. Така ще си осигурят още царуване с кръвоизпиване. Това е лесният начин. Трудният е, да градиш и прогресираш. Шанса е нулев.
                          Лесно се товари циганско магаре с товар , но трудно се обяздва расов жребец !

Коментар

• Четейки всички тези велики мисли, моментарно се сещам за всеки българин и всяка партия били на власт през съзнателния ми живот - 42 години. Всяка една мисъл важи в пълна сила за всички отрочета на престъпната БКП.
                            Народът е с толкова изкривени представи за държава, че няма представа какво му се случва. Какви шансове има този народ? Нулеви. В перспектива също нулеви.
                            Само вижте кого си "избра". Мегаскок назад.
                            Излизат в чужбина, виждат как се прави и съхранява общество, но накрая избират това тук. За да влезем в час, ще се превътрят 4 поколения считано от днес. Сегашните стратези залагат на представите за държава на сегашните поколения, който са нулеви представи. Така ще си осигурят още царуване с кръвоизпиване. Това е лесният начин. Трудният е, да градиш и прогресираш. Шанса е нулев.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

аз да излизам офлайн тогава....
                              Най здравословно е изобщо да не влизаш .

Така ме посъветваха сутринта !

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                В държавата, където има ред, бъди смел в действията си и в думите си. В държавата, където няма ред, бъди смел в действията си и предпазлив в думите си. — Конфуций
                                аз да излизам офлайн тогава....
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X