Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pesco Разгледай мнениеКомунистите сега са социалисти.Това вече ако не е по темата кажете БЕ инвестор!!!
Тук вчера триха велики мисли на световни величия под причина: това не е форум за цитати... нещо от сорта...
Единственото стойностно нещо, което българския гражданин или политик може да научи тук, те го изтриха с идиотско оправдание.
Еееееех , едно време какви форуми имаше...
Коментар
-
Тези столичните тъмносини дерьмократи от "Силна България" сътвориха нова дерьмократичност.
Издигнаха кандидат за кмет на София, някакъв световно неизвестен и обявиха че те са за единна кандидатура на Деформаторския блок. Демек искаме да сте единни и квото кажем ние, това ще става.
Те тоя номер го проиграха вече на президентските избори 2005та година, когато всички сини малоумници уж се бяха разбрали за единна кандидатура, а изненадващо Костовистите издигнаха кандидатурата на Неделчо Беронов и рекоха: Е те тва е единната кандидатура. Седесето помрънкаха малко и си подвиха опашките и в резултат на това костовистко малоумие, на балотажа за президент се озова Болен Лидеров срещу Гоце.
Сигурно Гоце е благодарил от сърце на Костов. Няма начин.
Та затуй сега Найден Зеленогорски нещо се вълнува. Ма дреме ми за простотиите на сините малоумници.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowИ какво като е била на трибуната? Та тя е била на 10 години бе! Какво искаш да каже, "НЕ няма да се кача на трибуната при оня диктатор Живков, щото съм антикомунистка!"
Ти нормален ли си бе? Хайрсъзов, що не отидеш на психиатър? Внучката била виновна, че дядо и бил партизанин!!!!!!!!!
Дет се вика достойна смяна !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТая е куха на градинска лейкаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ кво ся,само четвъртокласни играчи да управляват така ли!!!
И внучката не може да бъде от друга партия или с друго мислене,така ли!!!Ми аз познавам много неосъзнати комунисти,даже и гърци!!!
Това не е Филип Боков,който приема вината с мезета!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМи ако аз съм мин пред и съм дяясно ориентиран,защо ми е Лиляна Павлова ,да ми проваля следващият избор!!!И сред бившото БКП има доста сериозни сблъсъци!!!
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВ нормална държава НЕ МОЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!,защо ми е Лиляна Павлова ,да ми проваля следващият избор!!!И сред бившото БКП има доста сериозни сблъсъци!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ кво ся,само четвъртокласни играчи да управляват така ли!!!
И внучката не може да бъде от друга партия или с друго мислене,така ли!!!Ми аз познавам много неосъзнати комунисти,даже и гърци!!!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПавлова е родена на 6 декември 1977 г. в София, България.[1] Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов.[2][3][4] Завършва УНСС със степен ....
---------
Е тва е верно със сигурност.
И внучката не може да бъде от друга партия или с друго мислене,така ли!!!Ми аз познавам много неосъзнати комунисти,даже и гърци!!!
Това не е Филип Боков,който приема вината с мезета!!!Last edited by kefala; 01.07.2015, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига бе ( ма )...Това не е вярно !!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------
Е тва е верно със сигурност.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение[ATTACH]5933[/ATTACH]
Има ли какво да се коментира още???????????????????
http://www.mignews.info/wp-content/u...va-ZHivkov.jpg...Това не е вярно !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vik Разгледай мнениесоколов пак кацна на клонаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар