IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Е как бе! Откак са на власт поддържат дефицит всяка година само по 3%. И още не сме стигнали Гърция като размер на дълга.
    Е, ако постоят още малко на власт може и да я задминем.
    Ако дойдат на власт левичари като тези от Сириза, със сигурност ще я задминем...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Подозренията са в природата на всеки който търси партииния враг дори и под кревата си .

Кажи за някой успех на ГЕРП , но без магистрали щото се понагънаха вече .
      Е как бе! Откак са на власт поддържат дефицит всяка година само по 3%. И още не сме стигнали Гърция като размер на дълга.
      Е, ако постоят още малко на власт може и да я задминем.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Подозренията са в природата на всеки който търси партииния враг дори и под кревата си .

Ще оставя да говорят коалиционните партньори:

Според лидера на ДСБ, управляващото мнозинство е стабилно. „Добрата икономическата конюнктура, която се усеща навсякъде в страната, е определящ фактор за стабилност на управлението. От гледна точка на хората това е мерилото за успех”, каза Кънев.

http://glasove.com/politika/53288-ra...-na-dneven-red

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Ако има успех, той е въпреки ГЕРБ. Ако има неуспех,той е само на ГЕРБ. Тази е логиката и на Михаил Миков

Кажи ми, как тогава да не изпитвам обосновани подозрения

Коментар

Работи въпреки Герп . Да е жив и здрав чичото .

Лъжествидетелстването е друго .

Аз споделям на глас това което други се страхуват да помислят за да не ги чуе някой
            Ако има успех, той е въпреки ГЕРБ. Ако има неуспех,той е само на ГЕРБ. Тази е логиката и на Михаил Миков

Кажи ми, как тогава да не изпитвам обосновани подозрения

Коментар

Чак пък дотам. МФ е функционирало успешно и преди ГЕРБ. Работи успешно и по времето на ГЕРБ

Да, в Библията правилно пише. И пише да не се лъжесвидетелства срещу ближния
              Работи въпреки Герп . Да е жив и здрав чичото .

Лъжествидетелстването е друго .

Аз споделям на глас това което други се страхуват да помислят за да не ги чуе някой

Коментар

Не е на чичо му . На Тиквата и Дидо дебелия е .

Между другото в Библията пише да не се краде .
                Чак пък дотам. МФ е функционирало успешно и преди ГЕРБ. Работи успешно и по времето на ГЕРБ

Да, в Библията правилно пише. И пише да не се лъжесвидетелства срещу ближния

Коментар

• И лъже.

Коментар

МФ не е на чичо му все пак. Поне така си мисля.

А за личния му живот нищо не знам. Принципно следвам по тези въпроси Библията - Не съете, за да не бъдете съдени.
                    Не е на чичо му . На Тиквата и Дидо дебелия е .

Между другото в Библията пише да не се краде .

Коментар

Съгласен съм с теб . Фалстарта не е на века а на годината .

Мъж който е работил в едно предприятие при чичо си и е евал една жена не е мъж
                      МФ не е на чичо му все пак. Поне така си мисля.

А за личния му живот нищо не знам. Принципно следвам по тези въпроси Библията - Не съдете, за да не бъдете съдени.

Коментар

Коледна реформа нямаше и между впрочем аз съм съгласен с възраженията на коалиционните партньори тогава. Но чак пък фалстарт на века

А минфина има сравнително предимство - почти целия му трудов път е в МФ и всичките му подчинени и съветници са му колеги. Така че образователния ценз е преизпълнен. И като се изключат коледните му идеи работи добре. Виж излишъка в бюджета - много добре
                        Съгласен съм с теб . Фалстарта не е на века а на годината .

Мъж който е работил в едно предприятие при чичо си и е евал една жена не е мъж

Коментар

• Кой ще крепи коалицията партньорите или мандатоносителя..????

Да видим.....

"Кънев с тен в парламента, призна за падението на РБ!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                            Да не премине в духът на коледната реформа с фондовете на счетоводителя министър на финансите на Република България....Ееееех, колко пропуснати ползи се генерираха на БФБ от тогава насам... Фалстарта на века. Трябваше, да го махнете овреме. Що тка не ви върви на минфини? От къде ги вземате?
                            Коледна реформа нямаше и между впрочем аз съм съгласен с възраженията на коалиционните партньори тогава. Но чак пък фалстарт на века

А минфина има сравнително предимство - почти целия му трудов път е в МФ и всичките му подчинени и съветници са му колеги. Така че образователния ценз е преизпълнен. И като се изключат коледните му идеи работи добре. Виж излишъка в бюджета - много добре

Коментар

• Реформи и развитие очевидно има- преди имаше само политически тролове, а вече явно плащат и за антитролове

Коментар

Е това се казва здравна реформа !

Веднага закриха психодиспансерите .

Жалко , но явно не се внасят достатъчно вноски и не стигат и за кражба и за психото .
                                Ами КОЙ да ги издържа, такива заведения ????? Парите отиват за ромите примерно.. КОЙ, пЕЕСКИ ли на 22 години има 300 млн.лв Резултат от БКП дейностите години наред.... ТОВА КОГА ЩЕ ГО ВИДИТЕ И ОСЪДИТЕ.. ИЛИ НЕ ВИ ПРЕЧИ ПЕЕВСКИ ..КОЙ Е,ТОЙ Е..?? А БСП Е ЕДНАТА ФИРМА САМО, КОЙ Е ДРУГАТА ФИРМА, НО СЕГА И ДВЕТЕ СА В ИЗОЛАЦИЯ.. ЗА ТОВА МОЖЕ И ДА СЕ СВЪРШИ НЕЩО . НО КЪДЕ СТЕ ВИЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ..

КАК ИЗВЕДНЪЖ ИМАТЕ ПРЕДСТАВА ЗА РЕФОРМИ И РАЗВИТИЕ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕ, СЛЕД КАТО СТЕ С ЧЕРВЕНИ ГЛАВИ И ВЪЗГЛЕДИТЕ ВИ СА СМЕШНИ .. ??

Коментар

Working...
                                X