IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос,

Ти българин ли си въобще?

Фактите, които изреждаш какво общо имат със своеволията на американците?

Как може тия да отиват в държаи като Ирак, Афганистан и да избиват козари и овчари под предтекст, че това са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ терористи в света и след това удобно да им прибират петрола и природните богатсва?

Как може американците да се противопостваят на империализма на Русия ( която се съобрази с волята на народа на Крим), а в същото време да "присъеднияват" щатове като Тексас и Хавай към територията си?

П.С.: Комунистите аз ги мразя повече и от теб, защото родът ми е пострдал неизлечимо от тия изроди, но несъм съгласен, че щом мразиш комунистите, значи трябва да обичаш американците! Напротив! Отиди да живееш в чужбина ( аз съм го правил) и виж когато срещнеш руснак и американец на кой от двамата ще можеш да разчиташ повече. Това се и е риторичен въпрос, така че не се чувствай длъжен да отговаряш

Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    На днешния ден - Националния празник на Съединените Американски Щати не мога да не направя извънредно включване. Но няма да правя коментари, само ще изложа едни факти и после ще задам един въпрос.
    А казват, че когато фактите говорят и Боговете мълчат.
    1. В периода от 1944 до 1989 година не малко българи се опитваха да избягат от комунистическия "рай". Бягаха в Западна Европа и доста от тях се добраха до заветната мечта - САЩ. Някои успяха да избягат по един или друг начин, но мнозинз намериха смъртта си от куршум на граничната бразда или попаднаха в затвора. Но никой дори не беше и чувал за случай, в който някой да се опита да избяга в Съветска Русия. Имаше дори и виц във връзка с това.
    2. След като настъпи "свободата" през 1989 г. и хората добиха право да пътуват свободно, казват, че два милиона българи били емигрирали, този път без да бягат, само са се махнали от демократичния "рай". Не съм ги броил дали са два милиона, но колкото и да са, са емигрирали главно в САЩ, а също и в Западна Европа, Канада, Австралия, че дори и в Африка. Но отново не съм чул някой да е емигрирал в Русия. Е, може и да има някой, който се е объркал, ама нали затова са изключенията - да потвърждават правилото.
    3. За периода преди 1944 година също емигрираха не малко българи. Къде, е излишно да се уточнява отново. И отново нямаше луди, които да се натикат насила в лапите на Сталиновия терор. А повечето от малцината българи, които по политически причини нямаха друг избор и бяха принудени да избягат в СССР, свършиха зле. Някои бяха убити, а други изгниха в лагерите. Обаче след 1917 г. се наблюдаваше тъкмо обратното явление, десетки хиляди руснаци емигрираха тъкмо в България.
    Та моля някой по-образован и по-умен да ми обясни същината на горните неоспорими факти. А също така, защо българите не бягат или не емигрират във Великата Русь, а в Пиндостан, както тук някои екземляри наричат галено Съединените Американски Щати.
    Предварително благодаря за отговорите.

ПП. А, да, щях да забравя да предупредя - няма да чета отговори без аргументация, имащи за цел заяждане.
    Купувате / Продавате бизнес? - http://biznesforum.bg

Коментар

• Партийните другари се разгониха!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Имам няколко въпроса към изявените привърженици на демокрацията от американски тип.

Защо са против гръцкия референдум? Нали референдумът е възможно най-демократичния начин да се допиташ каква е волята на народа? Нали това е същността на демос кратос?

Защо подкрепиха единодушно държавния преврат извършен в Украйна? Нали превратът не е демократична форма на заемане на властта?
        Защо американските "демократи" подкрепиха навремето преврата в Чили?
        Защо точно американските "демократи" направиха навремето преврат срещу Жан Виденов?
        Защо точно американските "демократи" направиха преврата срещу Орешарски?
        Или погромите срещу Народното събрание, окупацията на университета не са незаконни и недемократични ако са извършени от американските "демократи"?

Или американските "демократи" признават демокрацията само тогава, когато тя работи в тяхна полза?
        Гиговчо, не преставаш да ме учудваш. Защо задаваш въпроси за които имаш изградено мнение? А и знаеш истинските отговори. Явно искаш да се заяждаш със злобата на загубилия.

Коментар

• Имам няколко въпроса към изявените привърженици на демокрацията от американски тип.

Защо са против гръцкия референдум? Нали референдумът е възможно най-демократичния начин да се допиташ каква е волята на народа? Нали това е същността на демос кратос?

Защо подкрепиха единодушно държавния преврат извършен в Украйна? Нали превратът не е демократична форма на заемане на властта?
          Защо американските "демократи" подкрепиха навремето преврата в Чили?
          Защо точно американските "демократи" направиха навремето преврат срещу Жан Виденов?
          Защо точно американските "демократи" направиха преврата срещу Орешарски?
          Или погромите срещу Народното събрание, окупацията на университета не са незаконни и недемократични ако са извършени от американските "демократи"?

Или американските "демократи" признават демокрацията само тогава, когато тя работи в тяхна полза?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            На днешния ден - Националния празник на Съединените Американски Щати не мога да не направя извънредно включване. Но няма да правя коментари, само ще изложа едни факти и после ще задам един въпрос.
            1. В периода от 1944 до 1989 година не малко българи се опитваха да избягат от комунистическия "рай". Бягаха в Западна Европа и доста от тях се добраха до заветната мечта - САЩ. Някои успяха да избягат по един или друг начин, но мнозинз намериха смъртта си от куршум на граничната бразда или попаднаха в затвора. Но никой дори не беше и чувал за случай, в който някой да се опита да избяга в Съветска Русия. Имаше дори и виц във връзка с това.
            2. След като настъпи "свободата" през 1989 г. и хората добиха право да пътуват свободно, казват, че два милиона българи били емигрирали, този път без да бягат, само са се махнали от демократичния "рай". Не съм ги броил дали са два милиона, но колкото и да са, са емигрирали главно в САЩ, а също и в Западна Европа, Канада, Австралия, че дори и в Африка. Но отново не съм чул някой да е емигрирал в Русия. Е, може и да има някой, който се е объркал, ама нали затова са изключенията - да потвърждават правилото.
            3. За периода преди 1944 година също емигрираха не малко българи. Къде, е излишно да се уточнява отново. И отново нямаше луди, които да се натикат насила в лапите на Сталиновия терор. А повечето от малцината българи, които по политически причини нямаха друг избор и бяха принудени да избягат в СССР, свършиха зле. Някои бяха убити, а други изгниха в лагерите. Обаче след 1917 г. се наблюдаваше тъкмо обратното явление, десетки хиляди руснаци емигрираха тъкмо в България.
            Та моля някой по-образован и по-умен да ми обясни същината на горните неоспорими факти. А също така, защо българите не бягат или не емигрират във Великата Русь, а в Пиндостан, както тук някои екземляри наричат галено Съединените Американски Щати.

ПП. А, да, щях да забравя да предупредя - няма да чета отговори без аргументация, имащи за цел заяждане.
            Мен ми е през оная работа за оргазъма ти от националния празник на краварите и за празника им ми е през оная работа

Коментар

Това няма отношение към въртенето на Земата, нито към моя въпрос. Това, което казваш е важно, но е друга тема.
              Повтарям още веднаж въпроса си, като за бавно развиващи се:

"ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И ГЛАВНО В АМЕРИКА, НО НЕ И В РУСИЯ ИЛИ СССР?
              Не бъркай българите с дъщеря си

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                В коя америка емигрират- северна или южна. В коя държава емигрират САЩ, Куба, Никарагуа, Венецуела Колумбия, Бразилия. Аз лично искам в някоя от латиноамериканските държави да емигрирам/ няма как да стане, ще си остана с мечтата/
                Но в никакъв случай не и в сащ, бил съм там няколко пъти/поне 10/ и не искам да емигрирам там- вървиш по улицата спират те полицаи и започват едни въпроси кои си защо си тук, защо вървиш пеша и други такива. Независимо че те виждат че не можеш да се оправиш в дадената обстановка , не им пука за теб, качва се в колата и си заминава, да не говорим какви абсурдни закони имат, в Чикаго ми поискаха лична карта за да ми дадат чаша бира, и това на летището.
                Емигрират в шаш защото си мислят че там е раят, но като се сблъскат с действителността , някой се връщат. Аз лично познавам 2 такива.
                Не емигрират в Русия защото си мислят че там няма пари, но погледни укрите, наводниха Крим за да изкарат по 5 рубли повече
                Сигурно си им изглеждал под 21 и затова са ти искали лична карта!

Аз познавам няколко семейства, които си дойдоха с децата.
                Но много хора са си продали жилищата преди да емигрират и сега нямат база да се върнат!
                Готови пари в Америка се пръскат за секунди, да си ги възстановиш е много трудно!
                Last edited by Сините камъни; 06.07.2015, 01:56.

Коментар

Това няма отношение към въртенето на Земата, нито към моя въпрос. Това, което казваш е важно, но е друга тема.

"ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И ГЛАВНО В АМЕРИКА, НО НЕ И В РУСИЯ ИЛИ СССР?
                  Въпросът беше, защо бягат, аз ти казах, че са изгонени от демокрацията, и са икономически емигранти.
                  И е добре, да питаш някой емигрант, със сигурност ще си изпросиш боя!

Коментар

• А това от гей-прайда ли е?

Въпросната снимка внася един тънък, но важен нюанс в разбирането за народовластие, изповядвано от Плевнелиев: само преди няколко седмици той бе насниман, както си е гушнат от една секс компаньонка; сега е награбен от як българин, със слабост обаче към розите – и не само е награбен, ами е целуван също толкова яко; вижте колко страстно е впил устните си юнакът в многострадалната буза на президента...
                    ...................................
                    Гърди ми с рози накичи – аз съм българският президент; награби ме и ме нацелувай, както съм си накичен – аз съм българският президент
                    http://afera.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D...%B0%D0%BA.html

А бе кой беше казал?
                    "Гъза ми с рози накичи,
                    насраното да не личи"
                    Че не се сещам.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      В коя америка емигрират- северна или южна. В коя държава емигрират САЩ, Куба, Никарагуа, Венецуела Колумбия, Бразилия. Аз лично искам в някоя от латиноамериканските държави да емигрирам/ няма как да стане, ще си остана с мечтата/
                      Но в никакъв случай не и в сащ, бил съм там няколко пъти/поне 10/ и не искам да емигрирам там- вървиш по улицата спират те полицаи и започват едни въпроси кои си защо си тук, защо вървиш пеша и други такива. Независимо че те виждат че не можеш да се оправиш в дадената обстановка , не им пука за теб, качва се в колата и си заминава, да не говорим какви абсурдни закони имат, в Чикаго ми поискаха лична карта за да ми дадат чаша бира, и това на летището.
                      Емигрират в шаш защото си мислят че там е раят, но като се сблъскат с действителността , някой се връщат. Аз лично познавам 2 такива.
                      Не емигрират в Русия защото си мислят че там няма пари, но погледни укрите, наводниха Крим за да изкарат по 5 рубли повече
                      САЩ

Коментар

Коментар

• ???

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Фактите ще заговорят когато се разкрият досиетата на емигрантите между 1944-89г.Нали не си верваш,че това са случайни хора тръгнали ей така през Браздата....

Коментар

Когато фактите говорят.
                            Фактите ще заговорят когато се разкрият досиетата на емигрантите между 1944-89г.Нали не си верваш,че това са случайни хора тръгнали ей така през Браздата....
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ха сега, де!

Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                              95% от хората са икономически емигранти!
                              За това се погрижи така наречената демокрация!
                              И определено няма да получиш отговор на въпроса си, докато сам не излезеш и не видиш, бягат ли хората или са изгонени!
                              Още един, който не чете както трябва. И аз казвам, че хората са изгонени от България.
                              В периода 1944 - 1989 година от комунистическия "рай", а от 1990 до днес са изгонени от демократичния "рай".
                              Въпросът ми ми беше защо като са изгонени, не отиват във Великата Русь, а в "Пиндостан" и Западна Европа. А в първия период, когато бягаха, пак никой не избяга в СССР. На този въпрос чакам отговор. Та да използвам случая да те питам - къде трябва сам да изляза и да видя нещо, което е съвсем друга тема? Къде?
                              Впрочем аз получих изчерпателен отговор на въпроса си, за което много благодаря на всички! Отговорът ви може да се формулира така:
                              "Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Дори и форумните Богове"

Коментар

95% от хората са икономически емигранти!
                                За това се погрижи така наречената демокрация!
                                И определено няма да получиш отговор на въпроса си, докато сам не излезеш и не видиш, бягат ли хората или са изгонени!

Коментар

Working...
                                X