If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Многократно съм питал уважаемата модерация защо става съучастник на един престъпник като Моркуффа, който най-нагло развява аватар, на който е изобразен европейски престъпник като Сталин?
23.08. се отбелязва от всички европейски институции ( включително и България ) от 2009 година насам като Ден на черната панделка и почита жертвите на тия два режима.
Тоест е обявен за престъпление!!
П.П. Ако още веднъж видя този аватар на Моркуфа да ми се мерне пред очите и няма реакция от модерацията, ще сезирам органите, белким те ви обяснят - хихи
Моля, избройте престъпните аватари, за да вземем мерки.
Подготвили сме галерия от сладки котенца.
Ама американците хич не са виновни за сегашната бежанска вълна..ама хич.
Помните ли преди 2-3 години по всички западни медии един възторжени репортажи за Арабската пролет със силната подкрепа и подстрекателство на САЩ,НАТО,ЕС ...сега всички от изброените мълчат гузно по въпроса
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Експерт от чешките спецслужби: САЩ ще напуснат Украйна веднага, след като тя рухне
За украинците май ще се наложи да се погрижат руснаците, прогнозира Ян Шнайдер
САЩ не очакваха, че украинската икономика ще рухне така бързо и изглежда, че твърде скоро ще престане открито да взема участие в събитията в Украйна, за да избегне отговорността за ситуацията в страната, твърди бившия служител в чешките спецслужби BIS Ян Шнайдер в интервю за Parlamentni Listy. Според него с възстановяването на разрушеното стопанство на съседната държава ще се наложи да се заеме Русия.
САЩ вече нищо не могат да „изстискат” от Русия покрай ситуацията в Украйна, е уверен експертът, затова скоро САЩ ще престанат пряко да се намесват във вътрешнодържавните работи на правителството в Киев.
„В бъдеще американците ще поискат да избягат от пряката отговорност, че да не останат сами да „стърчат” на сцената, когато накрая Украйна окончателно рухне. После те замислено ще се почесват по брадичката и ще питат: „Какво там този Порошенко прави?” точно както постъпиха със Саакашвили през 2008 г.” – счита Шнайдер.
Той не изключва, че Киев може да подпише „стар-нови” договори за транзит на руски газ през Украйна.
„Разбира се, това ще стане възможно след като средният украинец разбере в каква каша се е оказала страната и каква е разликата между това какво за нея може да направи Западът и какво той реално прави” – подчертава анализаторът.
Той нарича украинска трагедия фактът, че много обекти в Украйна скоро ще принадлежат на международни корпорации, придобити като залог по неизплатени кредити.
„Тези кредити обаче идват в Украйна само за да влязат в лични сметки зад граница. За своето имущество светът ще се погрижи, а за украинците ще се наложи да се погрижат руснаците. В това число и за отоплението на домовете им” – казва Шнайдер в интервюто си.
п.п.
Поздрави на Лясковския
американците ше се изнижат кат пръдня из гащи и няма и дума да се чуе , както сега ни дума за бежанската вълна , която е резултат от техните интриги и престъпления. Време е да се повдигне въпроса за геноцида срещу Япония през август 1945.
Експерт от чешките спецслужби: САЩ ще напуснат Украйна веднага, след като тя рухне
За украинците май ще се наложи да се погрижат руснаците, прогнозира Ян Шнайдер
САЩ не очакваха, че украинската икономика ще рухне така бързо и изглежда, че твърде скоро ще престане открито да взема участие в събитията в Украйна, за да избегне отговорността за ситуацията в страната, твърди бившия служител в чешките спецслужби BIS Ян Шнайдер в интервю за Parlamentni Listy. Според него с възстановяването на разрушеното стопанство на съседната държава ще се наложи да се заеме Русия.
САЩ вече нищо не могат да „изстискат” от Русия покрай ситуацията в Украйна, е уверен експертът, затова скоро САЩ ще престанат пряко да се намесват във вътрешнодържавните работи на правителството в Киев.
„В бъдеще американците ще поискат да избягат от пряката отговорност, че да не останат сами да „стърчат” на сцената, когато накрая Украйна окончателно рухне. После те замислено ще се почесват по брадичката и ще питат: „Какво там този Порошенко прави?” точно както постъпиха със Саакашвили през 2008 г.” – счита Шнайдер.
Той не изключва, че Киев може да подпише „стар-нови” договори за транзит на руски газ през Украйна.
„Разбира се, това ще стане възможно след като средният украинец разбере в каква каша се е оказала страната и каква е разликата между това какво за нея може да направи Западът и какво той реално прави” – подчертава анализаторът.
Той нарича украинска трагедия фактът, че много обекти в Украйна скоро ще принадлежат на международни корпорации, придобити като залог по неизплатени кредити.
„Тези кредити обаче идват в Украйна само за да влязат в лични сметки зад граница. За своето имущество светът ще се погрижи, а за украинците ще се наложи да се погрижат руснаците. В това число и за отоплението на домовете им” – казва Шнайдер в интервюто си.
п.п.
Поздрави на Лясковския
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Многократно съм питал уважаемата модерация защо става съучастник на един престъпник като Моркуффа, който най-нагло развява аватар, на който е изобразен европейски престъпник като Сталин?
23.08. се отбелязва от всички европейски институции ( включително и България ) от 2009 година насам като Ден на черната панделка и почита жертвите на тия два режима.
П.П. Ако още веднъж видя този аватар на Моркуфа да ми се мерне пред очите и няма реакция от модерацията, ще сезирам органите, белким те ви обяснят - хихи
Днес е европейски ден за възпоменание на жертвите от сталинизма и нацизма
23.08.2015 11.30
Хиляди се събират в Белене, за да отдадат памет на репресираните
Днес, 23 август в Светилището на Блажений Евгений Босилков в Белене, ще бъде отбелязан Европейският ден на паметта на жертвите на тоталитарните режими през ХХ век – фашизма и комунизма.
Събитието ще започне в 11.30 ч. със Св. Литургия и ще продължи с прожекцията на документалния филм „Съветска история”, разказващ за престъпленията на Съветската комунистическа власт.
На 19 ноември 2009г. Народното събрание реши : В България, 23 август - Ден на памет за престъпленията на националсоциалистическите, комунистическите и другите тоталитарни режими и за почитане паметта на жертвите на тези режими./faktor.bg
----------------------------------------------------
П.П. Моркуф, престани да килиферчиш хисторито с бодряшки лафчета за "купона" в лагерите.
Тоя верно не знае кво прави, щом на успокоението 4ака. Да вземе да раздаде успокоителни като забременителни. Откьде такава безотговорност след като из4езваме като сняг на гореща пе4ка.
Навремето Тодор Живков съветваше да се снишаваме с призива: „Другари, ние решихме да изчакаме да видиме и най-накрая, ако трябва, ше се преустройваме. Ето така да са поогледаме, да видиме, така ше се поснижиме да мине тая буря. Снишаване, другари!"
Цитат на деня е на Тиквоча : “Като се поуспокои народът, аз съм убеден, че ще започне и да ражда повече”
18:12 22.08.2015
„Като се поуспокои народът, аз съм убеден, че ще започне и да ражда повече“, това заяви днес в Смолян премиерът Бойко Борисов, предаде БГНЕС. Той коментира икономическата ситуация в страната: „Като прибавим и най-ниските данъци, и стабилността, която има, неслучайно, виждате има и ръст на икономиката, спад на безработицата, това го отчита статистиката“.
Борисов коментира и значението на инфраструктурата в страната. Според него тя е изключително важна за развитието на туризма, селския туризъм и съботно-неделния.
„Така че сега даже колегите ми подсказаха, че тази рехабилитация на пътя Пампорово-Смолян сега октомври трябва да я започнем.“ АМ “Марица“ ще даде възможност на един 25 милионен град като Истанбул да идва тук, да прави туризъм и бизнес, каза още Борисов.
„Всичките тези проходи, които направихме с Гърция и с Турция дават възможност за по-голям обмен на бизнеса. Съответно колкото повече пари се влагат в спортни съоръжения, в детски градини, толкова повече хората се задържат в този регион. Това е пътят, няма друг път.“, подчерта той. http://www.economic.bg/bg/news/5/kat...a-poveche.html
Тоя верно не знае кво прави, щом на успокоението 4ака. Да вземе да раздаде успокоителни като забременителни. Откьде такава безотговорност след като из4езваме като сняг на гореща пе4ка.
Разказът на един българин оцелял в лагера на смъртта край Ловеч ("Слънчев бряг")
Карта на лагерите в България
Жените живееха в другото крило на лагера.... .[/QUOTЩ
С подобни художественни измислици не можете да промените историята . Все още има живи свидетели, които могат да разкажат от първа ръка. Около всяко "ежедневно" събитие, описано в тоя пасквил има зрънце истина от реални събития, случили се във времето и стабилно доокрасени в преразкази.Но къде по демонично е да се опише като лични преживявания на един човек в рамките на една година Единия ми дядо е изкарал 5 години в Белене - народен изедник с 300 дка земя - и от първа ръка съм слушал за извращения и изтезания, но пак подчертавам, че това не е било система. От друга страна брата на баба ми беше пръв приятел с Мирчо Спасов и съм го виждал лично на маса у тях. Човек като всички останали и едва ли лично е отговорен за самозабравилите се ганьовци, които са били надзиратели по лагерите. Всичко е въпрос на народопсихология - всички от по-старите поколения могат да се сетят за подобни изверги, които като стари кучета в армията са се гаврили с новобранци и които са пълни анонимници и нещастници в цивилния живот. Така, че нека да запазим някаква обективност и що годе реална оценка на събитията. Да не стигаме до абсурди като еврейския геноцид с избити 6 000 000 евреи , като в довоенна Европа по тогавашни оценки е имало всичко окло 3 500 000 . Една лъжа раздута и утвърдена под натиска на СССР и мълчаливото съгласие на западните сили за демонизирането на Германия . Чисто физически в известните лагери не е могло да се унищожат толкова хора. Да не говорим, че по-голямата част от концлагеристите загиват от дезинтерия през последните дни от войната, след като спират продоволствените доставки. Японците имат едно добро правило - за събития от които не са минали 100г да не се дават оценки, а да се споменават само като факти.
Драги, Пепе, кьде я откри тази 4исленост на евреите в Европа - 3.5 млн. Само в Полша маи са били пове4е. Над милион са избитите от аинзацгрупите в Изто4на Европа извьн лагерите. 5-6 милиона са обобщаващи 4исла за вси4ки жертви от евреиски произход.
Ми не е до бой а до глад...през 80-те живееха много по добре от през 40-те.
Дядо ми е имал 7 деца от които 2 са починали от недохранване през времената около ВСВ ....
Коментар