IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Дааа... Добре са ви обгрижвали вас, номенклатурчиците от ДС тогава. Няма нищо чудно, че постоянно плачкаш за времената на Живков.
    А аз трябваше да се оправям в живота без БМВта, без Фолксвагени или Опели. През 90та си купих Шкода с двайсетгодишния депозит на баща ми, а той си купи Москвич с моя тригодишен депозит.
    Ама Шкодата ми и до сега е в движение, само дето не я карам аз.
    Ти да си доволен, че депозитите не ги изяла инфлацията. Аз се усетих и го изтеглих моя овреме, ама така и не го инвестирах като хората. Нямаше я бг-борсата тогава. Иначе можеше да съм на една трапеза с Бъфет. Уви! Той днес губи милиарди, аз пък не успях да спечеля милиарди. Засега.

Коментар

• Памела Андерсън много харесала Русия

/Поглед.инфо/ „Много ми хареса Приморският край. Видях колко открита е Русия, колко много хората се грижат за природата. Русия е загадъчна страна за американците, затова се радвам, че тук хората се грижат за опазването на природата и животните“, цитира РИА „Новости“ думите на актрисата, която посети Приморския край за участие в Източния икономически форум.
      Е па ние харесваме Памела. То таквиз "очи" как да не ги харесаш бе!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Е, БКП се раздели на 4 враждуващи фракции: Живковисти, Станишевци, Дойновци и Филиповци ли беше.

Затова тия червени кордели: Моркува, Пешо и Шапокът са ми смешни, защото вият срещу Бойко, а леят дитирамби за Тошо.

Че той Бойко е живковист, бре шматки - хаха
        Мани, мани.. То щот моркуа е станишевец, а Пешо е дойновец.. Гигоу и той не знае къф е, миковец вероятно. Разединението прави силата(ми).
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          И каква би могла да е причината да не е карал БМВ преди 1989? Аз съм карал тогава
          От 1967 до 1989 освен БМВ-то съм имал още Опел табакера, Фолксваген, три Рена, Мерцедес, Опел Кадет - поръчкова серия, 100 автомобила за целия свят. Разбира се и две Лади, Москвич, та дори и Вартбург. Общо 19 автомобила съм потрошил до момента. Сегашния ми е 20-ти.
          Дааа... Добре са ви обгрижвали вас, номенклатурчиците от ДС тогава. Няма нищо чудно, че постоянно плачкаш за времената на Живков.
          А аз трябваше да се оправям в живота без БМВта, без Фолксвагени или Опели. През 90та си купих Шкода с двайсетгодишния депозит на баща ми, а той си купи Москвич с моя тригодишен депозит.
          Ама Шкодата ми и до сега е в движение, само дето не я карам аз.

Коментар

И каква би могла да е причината да не е карал БМВ преди 1989? Аз съм карал тогава
            От 1967 до 1989 освен БМВ-то съм имал още Опел табакера, Фолксваген, три Рена, Мерцедес, Опел Кадет - поръчкова серия, 100 автомобила за целия свят. Разбира се и две Лади, Москвич, та дори и Вартбург. Общо 19 автомобила съм потрошил до момента. Сегашния ми е 20-ти.
            Ейййййй, Дон Карло се обади от другия край на Бг империя. Маранди, признавам та, успя го отпровокираш.
            Last edited by Trakatrak'; 03.09.2015, 21:59.

Коментар

Защото тогава е бил 23-25 годишен пикльо. Няма как да си купил такава кола на тази крехка, студентска възраст.

Ти си друга бира, защото и годините са ти други

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Той самият Борисов е комунягите, вече се объркахте, да виете от глад..
                Е, БКП се раздели на 4 враждуващи фракции: Живковисти, Станишевци, Дойновци и Филиповци ли беше.

Затова тия червени кордели: Моркува, Пешо и Шапокът са ми смешни, защото вият срещу Бойко, а леят дитирамби за Тошо.

Че той Бойко е живковист, бре шматки - хаха

Коментар

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Още малко ще кажеш, че си карал БМВ преди 1989г кат' ти слуша чиляк пачия акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Вече е ясно, че си тъп до побъркване!Целта на Кореком беше да обслужва чужденците от Запада дошли в Бг.Това че "комунисти" пазаруваха, беше между другото.Пазаруваха също и много безпартийни,които никой не питаше откъде имат валутата или боновете( имаше период между 1981-84г.когато се пазаруваше само с бонове и (или) кеш-валута).Единствено "специализирани"валутни магазини имаше за моряците във Варна(непосредствено срещу жп.гарата)и Бургас(пак почти срещу нея)-т.нар.Шапшандър.

Известно е,че най-големите плювачи на комунизма са тия които са цоцали най-много от него!Или пък разни нископлатени некадърници ....
                    Ти сериозно ли?
                    Страхотен лозунг за пред .... никого!
                    Направо се скъсваха, да идват, че и магазини да им правят...
                    Това явно и недвусмислено е сентенцията на деня.

Ужас, ужас, ужас...

Повече творчество проявявайте, годината е 2015
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Хихихиии

Ама тъй де! Само да минат изборите и такваз борба с корупцията ша развихрим... Дръжти са ДПС, дръжти са комуняги, дръж са Пеевски!

А сега ша режем по две три лентички на ден.

А ве софиянците. Тоя смешник сигур има цял отдел в министерския съвет, който да издирва поредните ленторязания, я кажете!
                      Той самият Борисов е комунягите, вече се объркахте, да виете от глад..
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Естествено! Не ставай смешен.

Новата доктрина е БГ империя на всички морета и океани! Казах!

П.П. Глей ся до 5 години как ще го направи батко ти Маранди, само да не мине котка път.
                        Пиши едно писмо от Огнена земя. По бутилъчната поща.

Коментар

• Хихихиии

Борисов: След 3 месеца ще внесем антикорупционния закон отново

След три месеца законът за борба с корупцията по високите етажи на властта ще бъде отново внесен в парламента. Това обяви премиерът Бойко Борисов в казанлъшкото село Овощник, където заедно с министъра на околната среда и водите Ивелина Василева и кмета на Казанлък Галина Стоянова откри обновена пречиствателна станция за отпадни води.
                          Ама тъй де! Само да минат изборите и такваз борба с корупцията ша развихрим... Дръжти са ДПС, дръжти са комуняги, дръж са Пеевски!

А сега ша режем по две три лентички на ден.

А ве софиянците. Тоя смешник сигур има цял отдел в министерския съвет, който да издирва поредните ленторязания, я кажете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                            Брях, Маранди, как ще бегаш от Бг.империя. Или тя световна - къде идеш, все в нея. Знаех си аз, че си троцкист.
                            Естествено! Не ставай смешен.

Новата доктрина е БГ империя на всички морета и океани! Казах!

П.П. Глей ся до 5 години как ще го направи батко ти Маранди, само да не мине котка път.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Оф, съвсем се обърках. Защо са толкова важни корекомите и доларите, като е имало всичко при бае ви тодар
                              Презервативите не достигаха! Ама, май и в Кома ги нямаше.
                              Last edited by Trakatrak'; 03.09.2015, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Нещо се обърка.В Кореком се пазаруваше и с френски и белгийски франкове с лирети с крони с лири с марки шилинги.Никой не ме е проверявал въпреки че бях студент.Стига митове и легендинямащи връзка с реалността
                                Не, бе, под долари разбирам западни валути по списък. Изразът ми е в смисъл, че без валута и Тодор Живков нищо не можеше си купи. Комунистите не можеха да отидат там и да го разтоварят като мандра. И боновете ги въведоха за контрол върху черната борса, но пак се пробиваше. Щото като се поокълчиш малко и шпрехаш на английски, ако можеш, кой ще те гони.

Коментар

Working...
                                X