Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Памела Андерсън много харесала Русия
/Поглед.инфо/ „Много ми хареса Приморският край. Видях колко открита е Русия, колко много хората се грижат за природата. Русия е загадъчна страна за американците, затова се радвам, че тук хората се грижат за опазването на природата и животните“, цитира РИА „Новости“ думите на актрисата, която посети Приморския край за участие в Източния икономически форум.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, БКП се раздели на 4 враждуващи фракции: Живковисти, Станишевци, Дойновци и Филиповци ли беше.
Затова тия червени кордели: Моркува, Пешо и Шапокът са ми смешни, защото вият срещу Бойко, а леят дитирамби за Тошо.
Че той Бойко е живковист, бре шматки - хахаМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеИ каква би могла да е причината да не е карал БМВ преди 1989? Аз съм карал тогава
От 1967 до 1989 освен БМВ-то съм имал още Опел табакера, Фолксваген, три Рена, Мерцедес, Опел Кадет - поръчкова серия, 100 автомобила за целия свят. Разбира се и две Лади, Москвич, та дори и Вартбург. Общо 19 автомобила съм потрошил до момента. Сегашния ми е 20-ти.
А аз трябваше да се оправям в живота без БМВта, без Фолксвагени или Опели. През 90та си купих Шкода с двайсетгодишния депозит на баща ми, а той си купи Москвич с моя тригодишен депозит.
Ама Шкодата ми и до сега е в движение, само дето не я карам аз.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеИ каква би могла да е причината да не е карал БМВ преди 1989? Аз съм карал тогава
От 1967 до 1989 освен БМВ-то съм имал още Опел табакера, Фолксваген, три Рена, Мерцедес, Опел Кадет - поръчкова серия, 100 автомобила за целия свят. Разбира се и две Лади, Москвич, та дори и Вартбург. Общо 19 автомобила съм потрошил до момента. Сегашния ми е 20-ти.Last edited by Trakatrak'; 03.09.2015, 21:59.
Коментар
-
От 1967 до 1989 освен БМВ-то съм имал още Опел табакера, Фолксваген, три Рена, Мерцедес, Опел Кадет - поръчкова серия, 100 автомобила за целия свят. Разбира се и две Лади, Москвич, та дори и Вартбург. Общо 19 автомобила съм потрошил до момента. Сегашния ми е 20-ти.
Ти си друга бира, защото и годините са ти други
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТой самият Борисов е комунягите, вече се объркахте, да виете от глад..
Затова тия червени кордели: Моркува, Пешо и Шапокът са ми смешни, защото вият срещу Бойко, а леят дитирамби за Тошо.
Че той Бойко е живковист, бре шматки - хаха
Коментар
-
marandi
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОще малко ще кажеш, че си карал БМВ преди 1989г кат' ти слуша чиляк пачия акъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВече е ясно, че си тъп до побъркване!Целта на Кореком беше да обслужва чужденците от Запада дошли в Бг.Това че "комунисти" пазаруваха, беше между другото.Пазаруваха също и много безпартийни,които никой не питаше откъде имат валутата или боновете( имаше период между 1981-84г.когато се пазаруваше само с бонове и (или) кеш-валута).Единствено "специализирани"валутни магазини имаше за моряците във Варна(непосредствено срещу жп.гарата)и Бургас(пак почти срещу нея)-т.нар.Шапшандър.
Известно е,че най-големите плювачи на комунизма са тия които са цоцали най-много от него!Или пък разни нископлатени некадърници ....
Страхотен лозунг за пред .... никого!
Направо се скъсваха, да идват, че и магазини да им правят...
Това явно и недвусмислено е сентенцията на деня.
Ужас, ужас, ужас...
Повече творчество проявявайте, годината е 2015М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХихихиии
Ама тъй де! Само да минат изборите и такваз борба с корупцията ша развихрим...Дръжти са ДПС, дръжти са комуняги, дръж са Пеевски!
А сега ша режем по две три лентички на ден.
А ве софиянците. Тоя смешник сигур има цял отдел в министерския съвет, който да издирва поредните ленторязания, я кажете!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕстествено! Не ставай смешен.
Новата доктрина е БГ империя на всички морета и океани! Казах!
П.П. Глей ся до 5 години как ще го направи батко ти Маранди, само да не мине котка път.
Коментар
-
Хихихиии
Борисов: След 3 месеца ще внесем антикорупционния закон отново
След три месеца законът за борба с корупцията по високите етажи на властта ще бъде отново внесен в парламента. Това обяви премиерът Бойко Борисов в казанлъшкото село Овощник, където заедно с министъра на околната среда и водите Ивелина Василева и кмета на Казанлък Галина Стоянова откри обновена пречиствателна станция за отпадни води.Дръжти са ДПС, дръжти са комуняги, дръж са Пеевски!
А сега ша режем по две три лентички на ден.
А ве софиянците. Тоя смешник сигур има цял отдел в министерския съвет, който да издирва поредните ленторязания, я кажете!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеБрях, Маранди, как ще бегаш от Бг.империя. Или тя световна - къде идеш, все в нея. Знаех си аз, че си троцкист.
Новата доктрина е БГ империя на всички морета и океани! Казах!
П.П. Глей ся до 5 години как ще го направи батко ти Маранди, само да не мине котка път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОф, съвсем се обърках. Защо са толкова важни корекомите и доларите, като е имало всичко при бае ви тодарLast edited by Trakatrak'; 03.09.2015, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНещо се обърка.В Кореком се пазаруваше и с френски и белгийски франкове с лирети с крони с лири с марки шилинги.Никой не ме е проверявал въпреки че бях студент.Стига митове и легендинямащи връзка с реалността
Коментар
Коментар