IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дадох пример с неколкократното пращане на чужда армия в БГ в периодите Сан Стефано и 9 септември.

Говорим за стотици хиляди търтеи, които да храним и да им плащаме разходите ( + заплатите ) с години. Три милки трудоспособно население да хрантути още близо милка. Или на всеки 4 души се пада бонус от един монголски търтей, с пълната фростия, ама аз те пазя.

В момента няма такъв прецедент и хамериканосите си кихат, даже си чистят като серат.

Тоя гледам, че и него го ударила съчмата с лафчетата, че ме пазел. Да не се окаже, че аз пазя него и да стане съвсем смешно?

Пазел ме бил от "нашествениците" - колко простотия има на тоя свят, белким някой се излъже да го храни без пари доживотно

Коментар

• - Изобщо недоумявам, как човек, който се бои от скандал, може да бъде върховен главнокомандващ. Страхът е разбираем и естествен но, да му позволиш да те контролира, а да си овластен държава да управляваш, е нелепо. Съвсем по темата: Има ли място Росен Плевнелиев в държавните дела въобще?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Имаш ли представа колко наброява като числен състав т.нар. хамериканска армия в БГ? Не съм гледал скоро, но не повече от 2500 души.

Плащат си всичко, а не са да пратиш на 5 милки държава 700 хил. търтеи за три години безплатно, които само ядат, пият и серат?

П.П. В момента БГ империя е слаба по обясними причини и затова ще се бием чрез култура и уникалност като древна марка.

Червените кордели ни доведохте дотук, че в момента всичките ни комшии ще ни прегазят, ако извадим меча, което никога не е било.

Ти имаш ли представа какво е война, миче ( че така охотно я подклаждаш )? И колко хора ще ти се изреждат на ден, на майка ти и на децата ти, ако са от женски пол? Между десетки и стотици, ако оживееш.

Запази си хъса за по-градивни неща, а не за глупости.
        Докато на власт бяха т.нар. "червени кордели", БА беше над 150 000 души, имахме ОТР /оперативно-тактически ракети/ и съществуваше определен респект, поне до Босфора. Дойдоха едни сини меки китки и ни събуха гащите, сега освен малко телена мрежа и 300 души, наш Плевню не може /СТРАХ ГО Е ОТ "СКАНДАЛ"!/ да изпрати нищо на границата с/у нашествениците. Бил съм в армията преди 10.11, и след това, и сега, 12 години, след като си тръгнах, от нея са останали не повече от 2/3 от това, с което разполагаше при напускането ми.
        - И ти си тръгнал да ми вееш вятър за "БГ Империя". Съжалявам, ама изобщо не си в час.
        На Съни ще река: На лъжата краката са къси но, много бързи. Това чест, достойнство, чиста игра са "отживелици". доказателство? Купищата марандулиеви нелепости и нестиковки. Сам си противоречи но, това не е нещо, което да може да го разколебае, нали.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          "Най-лесният начин да преодолееш глупака е да го заобиколиш"
          А бе, аз ги прескачам, ако трябва да съм честен. По-кратко време отнема, докато си бачкам - ама, вярно тъпотия с тия тестове сега от фърст пърсън да се пише.

Не ми е удобно като стил, но съвсем различно ще врътне нещата за читател и няколко месеца пиша и после се трия. Голем кеф

Та, по темата т'ва е - БГ империя в момента може да се бие само така - талантите на децата, които могат да пеят, свирят, танцуват и прочие.

В общинските и бюджетните пера виси една голема нула за "недоказани" чиляци. Интересно ми е, някой ден, ако се докажат за къф чеп тогава им е държавна помощ за култура?

Ще им бият едно селско парти в некоя сграда ( тип театър, музей, галерия ), за да нема наем, ще цъфне цульо пульо за снимки да дръпне чаша вино без пари от кетъринг, който афтура требе да си е подготвил и да му лепнат една ламарина за 30 стинки, че станал "почетен" гражданин, защото досега не е бил почтен. И чек сега станал гражданин, досега е бил негражданин.

Филмите са ясни, че всички в БГ са луди по родната култура, ама тестове вървят бавно, не ми харесват и яко се дъни с гумата - хихи

Коментар

• "Ако истината е многостранна, то лъжата е многогласна." Чърчил

"Хората са безутешни, когато ги лъжат врагове или ги предават приятели, но не рядко, изпитват удоволствие, когато лъжат или предават сами себе си." Ларошфуко

Коментар

• Нямаме друг шанс в момента, освен децата да се пръснат по света и да изчакат "псевдо-прехода" на червените кордели да свърши.

Те трябва да смучат прясна кръв и това е единственото решение с "Фак ю" да се оставят да пукнат без пенции, самотни и дрипави. План Б е военно положение и да се избият всички червени кордели, окупирали страната, което няма да стане.

Повярвай ми, това че пиша в детски стил и се самоцензурирам да няма сцени на насилие в книга, не значи, че не съм чел като откачен за бит, начин на живот и черните забрадки във всяка къща. Опитвам се да ви направя доста по-качествен продукт от Гейм оф троунс, който ми е елементарен като сюжет и качество. Докато бълват сериали ще го има, а после никой няма да си го спомня.

Кефи ме как дрънкаш за неща, които не можеш да си представиш.

Коментар

• "Най-лесният начин да преодолееш глупака е да го заобиколиш"
                Yeah

Коментар

• "Пътят към ада е постлан с добри намерения"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    За първи път, мисля да запазя нечие мнение от форума.
                    Но този ярък пример на "поклоническо" поведение ...го заслужава
                    Поне става повече от ясно,защо са непрекъснатите ти приказки за Путин - с връзка и най-вече без...по всяка тема.
                    Пази, каквото си искаш. Нямаме ресурс в момента за война срещу никого. Ти ходила ли си казарма, миче?

Даже Сърбия ще ни прегази в момента, защото са натренирани и имат боен опит. Всичките ни комшии могат да ни прегазят и затова членство в НАТО беше единственото решение, за да има мир.

Другият вариант беше етническа и Балканска война, при която ти едва ли щеше да си вече жива, за да ни ръсиш глупостите си за неща, от които нямаш хал хабер.

Селянката дет' вика на мъжо си удари го тоя, удари го оня, докат' някой не цапне мъжо й той остане цял живот инвалид. 'ногу си печена - кефиш ме

Коментар

Те/американската армия/ си плащат всичко от храната, а също така сами си строят базите, с техни средства. Това влиза към родния БВП, тоест дават работа и работни места, за разлика от едни други колхозници, които като не могат да изхранват населението си - редовно си плащат армията на гурбет в чужбина и други да ги хрантутят.

Превод е, че има баланс по търговско салдо и всеки може да си го намери, ако поиска от статистиката на НСИ. Там си пише всичко и се отнася за хора, които могат да мислят, а не по цял ден да лъжат като разпрани за очевадни неща.

Колко данък печалба е платил Лукойл от идването му в БГ? За 15 години как ти се вижда данък за България = Нула при приходи от 50 млрд. левас?

П.П. После се появява поредната балалайка започва да ми дрънка глупости за добрите монглоци, които бачкат на загуба в БГ, ама щот' са ни "братушки" .... - затова бонус с най-високи цени за дизел, бензин, газ.
                      За първи път, мисля да запазя нечие мнение от форума.
                      Но този ярък пример на "поклоническо" поведение ...го заслужава
                      Поне става повече от ясно,защо са непрекъснатите ти приказки за Путин - с връзка и най-вече без...по всяка тема.

Коментар

Те -> Американската армия на Бг земя
                        Браво!
                        Ей, така е "оцеляла" Българската Държавност - с продажници ...
                        Имаш ли представа колко наброява като числен състав т.нар. хамериканска армия в БГ? Не съм гледал скоро, но не повече от 2500 души.

Плащат си всичко, а не са да пратиш на 5 милки държава 700 хил. търтеи за три години безплатно, които само ядат, пият и серат?

П.П. В момента БГ империя е слаба по обясними причини и затова ще се бием чрез култура и уникалност като древна марка.

Червените кордели ни доведохте дотук, че в момента всичките ни комшии ще ни прегазят, ако извадим меча, което никога не е било.

Ти имаш ли представа какво е война, миче ( че така охотно я подклаждаш )? И колко хора ще ти се изреждат на ден, на майка ти и на децата ти, ако са от женски пол? Между десетки и стотици, ако оживееш.

Запази си хъса за по-градивни неща, а не за глупости.
                        Last edited by marandi; 21.09.2015, 18:03.

Коментар

...

Колко данък печалба е платил Лукойл от идването му в БГ? За 15 години как ти се вижда данък за България = Нула при приходи от 50 млрд. левас?

П.П. После се появява поредната балалайка започва да ми дрънка глупости за добрите монглоци, които бачкат на загуба в БГ, ама щот' са ни "братушки" .... - затова бонус с най-високи цени за дизел, бензин, газ.
                          Ако искаш да научиш нещо за Лукойл и мнението ми, прочети темата ми
                          "НЕ на монополните и картелирани цени в България"
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...=12276&page=65

А и доколко Лукойл е руска е друга тема...

Коментар

Те си плащат всичко от храната, а също така сами си строят базите, с техни средства. Това влиза към родния БВП, тоест дават работа и работни места, за разлика от едни други колхозници, които като не могат да изхранват населението си - редовно си плащат армията на гурбет в чужбина и други да ги хрантутят.

...
                            Те -> Американската армия на Бг земя
                            Браво!
                            Ей, така е "оцеляла" Българската Държавност - с продажници ...

Коментар

Кое не отговаря на фактологията?
                              Че, американска армия е по земите на "сАвецка фроститутка", както наричаш България?

Преводът ти...нищо не означава, в контекста на въпроса ми.
                              А дори и в твоя си - погледни къде отиват печалбите...
                              Те си плащат всичко от храната, а също така сами си строят базите, с техни средства. Това влиза към родния БВП, тоест дават работа и работни места, за разлика от едни други колхозници, които като не могат да изхранват населението си - редовно си плащат армията на гурбет в чужбина и други да ги хрантутят.

Превод е, че има баланс по търговско салдо и всеки може да си го намери, ако поиска от статистиката на НСИ. Там си пише всичко и се отнася за хора, които могат да мислят, а не по цял ден да лъжат като разпрани за очевадни неща.

Last edited by marandi; 21.09.2015, 17:56.

Коментар

• Тук качвам приложено снимка какво пише в търсачките, когато се напише timeline of empires ( дълголетие на империите ).

На снимката ясно се вижда, че няма действаща по-стара империя от БГ.

П.П. Учудвам се на енергията, която се хаби по мен, вместо някой да седне и да прочете нещо, белким се ограмоти.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X