Стига с тая политика бе, не ви li омръзна да се риете в изпражненията. Всичко трябва да се изрине. До корен.
Няма никакъв абсолютно никакъв смисъл да се гласува за каквито и да са боклуци... видя се, и за слепите, че се играе обща игра по договорки интереси, лобита и статуквото не се сменя, осФен декора. На последните избори не гласувах, и мисля, че това е най-малкия шамар който може да им зашие негово величество гласоподавателя (неплатения) Още по-звучно ще е да им напише какво мисли за тях директно в бюлетината. Ще има пиша posledovatelno вече двустишия тристишия и четиристишия. Едно по едно - ще ги намествам. На следващите избори съм им подготвило една единствена дума, с която започвам новото начало в изборния си стаж.
Демокрация сме и имаме право на гласност.
Щом промениха и се отказаха от референдумите, щом са толкова много в парламента и не искат да се редуцират, щом са най-скъпите на глава от населението, щом нищо не направиха 25 години - имаме не само правото но вече го чувствам и като задължение - да им кажем какво мислим за тях.
Директно в бюлетината, (без увъртания), и то Колкото и сложно да я са съчинили. Мисля, че дори падре ме подкрепи като каза преди малко - глас народен - БожиЙ
No 1 !!!

Коментар