IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Я виж франция как убаво е защитена у нато ....разбира се че всички ша искат е те така .......аман от соросоиди с опорни точки бе
    Тия фростотии кой ги пише, бре?

Ще видим колко е защитена монголия скоро, един самальот им думнаха и 80 хил. монголци увиснаха кат' прани гащи на майната си с дни, щот' те са 'ногу "защитени" от атентати да те плющя в сфищофската академия

Толкоз защитени, че лъгаха и мазаха 5 дена, че това не било атентат твоя лилипут с ботоксовите джуки.

Коментар

• Лясковски ти де видя някои да се кефи на смъртта на невинни ?

Аман от соросоидни индивиди
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Ебаси логиката! Прав е равновесието че сте луди

Ми я кажи колко са защитени руснаците като не са в НАТО? Самолета им падна като гнила круша, да си чул някъде на някоя натовска държава така да е паднал самолет през последните 30 години?
        Е, наш моркуфф откъде да знае монголски език, та белким прочете, че вчера в Масква 1000 души бяха евакуирани след сигнал за бомба в хотел, а днес 400 души опразниха МОЛ, поради същите причини.

П.П. Като гледам в монголия какви обекти тестват, това във франсето, ще е като невинен абитуриентски бал.

Само БГ корделите могат да се кефят от смъртта на невинни 'орица.

Коментар

Ми я кажи колко са защитени руснаците като не са в НАТО? Самолета им падна като гнила круша, да си чул някъде на някоя натовска държава така да е паднал самолет през последните 30 години?
          Луди сте изкукалите соросоидчета.

Често им падат самолотчета , последния беше в Алпите на Германците ..уж пилота бил виновен ....дрън дрън

Коментар

Ха! Злоба за какво? За червените ви фантазии?
            Ми вашата свършва, на последните избори заедно с бъдещия арестант сте има-няма 10%, да не си забравил?
            Ми далеч си от истината ..те ГЕРБ са си русофили , пак не си у час.

У нашия град председателя на националното движение Русофили е активист на реформаторите , секретаря е от ГЕРБ .....то за Бесепари и атакисти няма вреда там ..
            Last edited by markoci; 16.11.2015, 00:45.

Коментар

Я виж франция как убаво е защитена у нато ....разбира се че всички ша искат е те така .......аман от соросоиди с опорни точки бе

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Малко ми любителче на запотени негри ..не ги пиша аз , качвам ви ги да видя как пикате газ от злоба
                Ха! Злоба за какво? За червените ви фантазии?
                Ми вашата свършва, на последните избори заедно с бъдещия арестант сте има-няма 10%, да не си забравил?

Коментар

Еми чета че цяла Европа иска да излиза от НАТО и да направи масква столица на всички от Лисабон до владивосток,
                  Шепа дъртофелници и нефелните им издънки много изнервени бе!
                  Не ми изглеждат изнервени. Путин е изнервен. Тукашните му последователи просто се движат в собствена реалност тотално различна от истинската такава. То това е и определението за лудост между другото. Пък лудостта им дава спокойствие в неизбежната победа на революцията

Коментар

Еми чета че цяла Европа иска да излиза от НАТО и да направи масква столица на всички от Лисабон до владивосток,

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Плагиатства от сайтове с колорадски лентички

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                        Абе мааалка селска дряновска пръчко, ти ли ги пишеш тея неща или плагиатстваш?
                        Малко ми любителче на запотени негри ..не ги пиша аз , качвам ви ги да видя как пикате газ от злоба

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                          Абе мааалка селска дряновска пръчко, ти ли ги пишеш тея неща или плагиатстваш?
                          Плагиатства от сайтове с колорадски лентички

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Уважаеми българи вие не разбирате.Нашите политици са избрани от нашия древен народ.Техния избор е следствие от стратегията на българския народ за оцеляване през вековете и хилядолетията.Хвала на този мъдър наш народ дето успя да открие и сложи начело на страната най големите дебили и идиоти измежду нас.Никой не напада идиоти.Будят само присмех и съжаление.С тия главнокомандващи ще смажем и Путин и Ислямска държава.Жалко само че и БГ Императора не е сред тях към настоящия момент но за в бъдеще когато още се сговнят нещата ще го изберем и него
                            Евала Пешо !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Някои гледни точки гледат факти, вашата гледна точка се е фокусирала върху пъпа ви и се е отнесла в мечти
                              А вашата гледна точта явно е фокусирана върху някои части на Раданчо...и също мечтаете ....

Коментар

Аз бих казал същото за сородойдите - грантаджий....въпрос на гледна точка.
                                Някои гледни точки гледат факти, вашата гледна точка се е фокусирала върху пъпа ви и се е отнесла в мечти

Коментар

Working...
                                X