IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Тарикат е той, трябва му пушечно месо
    Като през Втората световна война
    Какъв беше онзи сериал за ресторанта, та и твоя президент същия

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Има един бутон , нарича се игнор, откакто съм го сложил кукуранди там съм много рахат, проблема е че излизат писанията у в отговорите и няма отръвка от бг империя. Колко пъти и аз и други писаха на инвестора, е няма оправия, не знам на заплата ли е , как е ама все същата. Спираш да му отговаряш и това е
      Ами то и аз го сложих в игнора, ама имам същия проблем с цитатите.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Никаква национална гордост.Това е мания непрекъснато и непременно да привличаш вниманието на другите...даже и с глупости.
        България и Русия са в една и съща духовна и културна сфера. Връзките между двата народа са език, вяра и обща история... Всъщност русофобията е зле прикрита българофобия. Любовта към България на тези "патриоти" се изчерпва с омразата към Русия и наградата за тази любов е паница леща предоставена от поделението на издръжка на ГосДеп, Пиндостан за България

През лятото разпускахме в гората с едни приятели от Татарстан, кримските татари са турци, а казанските татари са наши... В края на вечерта на път за в къщи стана конфликт с едни пияни местни лекета. Предложих на татарина, който тръгна към хотела с жена си да го придружа, защото лекенцата тръгнаха в неговата посока. На което той отговори... Аз съм руски офицер, това означава че няма проблем да се оправя с 2-3 говн*ри... Безусловно съществува Руски мир и в този мир живеят над 180 народа

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Това за реките кръв направо те хвърля при поетите. Я напиши по-добре една поема за Бг-империята, че ми писна от вдъхновените ти прозрения..
          Казах аз че никакъв модератор не може да спре идиотиите на Марандита на тема БГ империя, ама Амстердамата ме изтри. Не било по темата. Сякаш идиотиите на лясковския трол са по темата!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Това за реките кръв направо те хвърля при поетите. Я напиши по-добре една поема за Бг-империята, че ми писна от вдъхновените ти прозрения..
            Има един бутон , нарича се игнор, откакто съм го сложил кукуранди там съм много рахат, проблема е че излизат писанията у в отговорите и няма отръвка от бг империя. Колко пъти и аз и други писаха на инвестора, е няма оправия, не знам на заплата ли е , как е ама все същата. Спираш да му отговаряш и това е

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              БГ история ( не знам дали е моята/нашата ) е оцеляла, защото са се леели реки от кръв, за всеки който дръзне да се ослуша, че не е българин.

И така до държавата с най-древното запазено име в цяла Юръп под едно и също име. В Юръп има над 58 държави с различни имена към момента.

Само една ги бие по дълговечност на името си, просъществувало през всичките ветрове и бури.

П.П. Държава!! Понял? Не е племе, колхозник

Коментар

Никаква национална гордост.Това е мания непрекъснато и непременно да привличаш вниманието на другите...даже и с глупости.
                Много си прафффф....

Коментар

Стига с тез тюрки, с тез славяни, бе! Писах ти че всичко в историята е каръшък. Днес са едни, след два века други. Таз гвоята болнава национална гордост показва, че много комплекси носиш. Нашта история ще мине и без твоята прослава.

Коментар

Стига с тез тюрки, с тез славяни, бе! Писах ти че всичко в историята е каръшък. Днес са едни, след два века други. Таз гвоята болнава национална гордост показва, че много комплекси носиш. Нашта история ще мине и без твоята прослава.
                    БГ история ( не знам дали е моята/нашата ) е оцеляла, защото са се леели реки от кръв, за всеки който дръзне да се ослуша, че не е българин.

И така до държавата с най-древното запазено име в цяла Юръп под едно и също име. В Юръп има над 58 държави с различни имена към момента.

Само една ги бие по дълговечност на името си, просъществувало през всичките ветрове и бури.

П.П. Държава!! Понял? Не е племе, колхозник

Коментар

Е, ти щом досега не зацепи защо ви гавря за тюркския "произход" на Златарски след 1919г насетне, па ти ме метна да чета пак за него?

Ех, мангол, мангол .... ( върти/сучи и пак се натриса )

П.П. По коя етимология, бре краставичар от преди 1944г? По тюркската ли? Че то няма и 100 думи на тюркски в език, ама по вашия краставичарски акъл сме били тюрки.

Нали те помолих да дуднеш само за себе си от кое племе се чувстваш. БГ империя е описана като държава в много чужди източници далеч преди 681г.

П.П.П. Кажи директно, че ако падне тази дата, пада монголското величие, че и те уж били "древна" държава.

И отидоха басните за славяните в кофата, които претопили българите.

Ти как си го представяш на живо т'фа? Аборигени, дето живеят в землянки и не могат да вдигнат 2 кв.м. от бял камък по-високо от *уя си - били претопили Българите, дет' директ вървят с най-точния календар за всички времена, технология за строителство на градове/крепости от бял камък и ноу-хау за държавно устройство.

Не визирам Дунав БГ, а въобще откъдето са минали. Големи съвпадъци за т'фа "племе", бре Винету?!

Коментар

Супер бъдеще щеше да има Елцинова Русия , налЕ ...сега обаче кукиш !
                        Точно такава трябва да бъде Русия , ако много се харесва на всякакви западни подметки , пиши я бегАла !
                        Елцинова Русия би била днес ама много удобна за хайдутлука на америка .
                        Е да , ама НЕ !
                        Ами, аз затова им подхвърлях дискусията за епохата на Сталин, белким се усетят, че си има обусловеност и закономерности в общественото развитие, дори когато не ни харесват, особено когато не ни харесват, щото ако ни харесваха всичките, щехме сме още амеби в топла, хранителна локва. Обстановката много често е враждебна, неугодна, противна или неприветлива, но затова сме разумни същества, за да я пригодим, нагласим, изваем. Ето че президентите на големите почнаха да извайват, наместо да маат с чука по секача. Време е да почнат да оглаждат и полират. До излъскване.

Коментар

Смяххххх.... смяташ ли, че не можеше да пусна търсачка и да ти цитирам като коя е, макар че съм я чувал, но не мога да помня всичко, което ти си научил с ниския си кръгозор. Виждам, не си чел български автори от преди 1944, етимологията ти съвсем объркана като наука за какво е и как народ и племе се пресичат смислово, а пък претенциите ти велики. Маранде, вземи поне във ВТУ се просветиш, макар да се бъзикаме, че е нашта Магнаурска школа и не се репчи с провинциален гард, щото все пак си от град.... не е Карнобат, но и Лясковец не е зле.
                          Е, ти щом досега не зацепи защо ви гавря за тюркския "произход" на Златарски след 1919г насетне, па ти ме метна да чета пак за него?

Ех, мангол, мангол .... ( върти/сучи и пак се натриса )

П.П. По коя етимология, бре краставичар от преди 1944г? По тюркската ли? Че то няма и 100 думи на тюркски в език, ама по вашия краставичарски акъл сме били тюрки.

Нали те помолих да дуднеш само за себе си от кое племе се чувстваш. БГ империя е описана като държава в много чужди източници далеч преди 681г.

П.П.П. Кажи директно, че ако падне тази дата, пада монголското величие, че и те уж били "древна" държава.

И отидоха басните за славяните в кофата, които претопили българите.

Ти как си го представяш на живо т'фа? Аборигени, дето живеят в землянки и не могат да вдигнат 2 кв.м. от бял камък по-високо от *уя си - били претопили Българите, дет' директ вървят с най-точния календар за всички времена, технология за строителство на градове/крепости от бял камък и ноу-хау за държавно устройство.

Не визирам Дунав БГ, а въобще откъдето са минали. Големи съвпадъци за т'фа "племе", бре Винету?!

Коментар

Няма такова нещо за еквивалент, дори в Българския език между племе и народ, па камо ли за държава в тия времена. По нито една езикова школа за произход на двете думи.

Ако беше невгиж ходил на лекции, щеше да знаеш, че има етимология на думите. Видно е, че си некво менте - даже двойкаджиите по история, знаят такива елементарни неща, а ти не спираш да се дъниш, където и да чукна

Затова те чукнах за Елена Драгаш, където з-ззз-ззззз-ззззацикли яко и ми стана ясен.

Чао, гаспадин истаричар!
                            Смяххххх.... смяташ ли, че не можеше да пусна търсачка и да ти цитирам като коя е, макар че съм я чувал, но не мога да помня всичко, което ти си научил с ниския си кръгозор. Виждам, не си чел български автори от преди 1944, етимологията ти съвсем объркана като наука за какво е и как народ и племе се пресичат смислово, а пък претенциите ти велики. Маранде, вземи поне във ВТУ се просветиш, макар да се бъзикаме, че е нашта Магнаурска школа и не се репчи с провинциален гард, щото все пак си от град.... не е Карнобат, но и Лясковец не е зле.

Коментар

Моите уважения към гаспадина, ама яко се е изхвърлил, че са стигнали период Мусолини, по много причини.

В момента са класически феодализъм ( с крепостници ), елементи на робовладелство ( затворниците/опозицията ) и пещерния период за огромни области, където ходят с менци за вода и не знаят какво е електричество.

Шаренията на тия региони са плътни - тоест пещерен период има цели селища около масква на 50-100 км от нея, където не знаят какво е ток, течаща вода, па камо ли кенеф.

Поздрави! ( не съм съгласен със сравнението за Италия при Мусолини ), там такива битова катастрофа е нямало ).
                              - Тей, ами. Они си кензат директно у въздухът.

Коментар

• Днешният български език НЕ Е онзи отпреди векове.
                                Все тая, прочее, четат ли го "специалистите". Аз казвам да бъдем по-практични: вместо да се караме, да дадем на марандулеца една джипка с колчета, онзи ще им закачи конските опашки и ще го пуснем да премаркира земите на БГ Империята. Това румънци, турци, гърци, молдовани - само път ще му правят и метани ке му струват.
                                Тъй де. А ния свещ ке палиме за неговия успехъ.

Коментар

Working...
                                X