IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Каквооооо, родоотстъпника се сравнява с Ботев и Левски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти да не стягаш чета от НПОПки, които ще дойдат да положат кости за свободата на България? Че НПОПките само знаят да лапат пари от американските фондации и да лижат гъзовете на господарите си!
    Старшинка, НПОтата си имат техни издания, не пишат тук.
    Голяма фобия сте развили, параноя..

Всеки, що не е червен и не е с вас, е НПО..
    The strongest stand last.

Коментар

Ти да не стягаш чета от НПОПки, които ще дойдат да положат кости за свободата на България? Че НПОПките само знаят да лапат пари от американските фондации и да лижат гъзовете на господарите си!
      Не гигоу. Аз действам на родна земя. Организирам революционни комитети по места, които после да ви избесят

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Значи всички, които са извън България са предатели

Типично изказване на милиционер-надзирател в затвор. какво ли се учудвам?

П.П.
        Така са определяли, като предатели и Левски, Раковски, Ботев, З. Стоянов и много други "истинските български-руски патриоти" преди 130-40 години.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Защото не е "метено" нали?

Ще поправим тази грешка, като ви изметем, веднъж завинаги!
          аз местата които обитавам съм си ги измел всичките, ако всеки си измете около себе си ....България ще е мястото което трябва да бъде ...... и изобщо не говоря в изтърканата плоскост комунисти или НПО бабалайки .........а по-всеобхватно.

Ако всеки чисти обществените площи около къщата си , плаща си данъците, връща и заемите, бачка отговорно и старателно няма начин държавата ни да не тръгне напред .....
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Чакай сега.

Там "метено" ли стана?

Издайнически нотки на завист и скрит копнеж по "метеното" ли дочувам?

моркоооов, морков, изпущащ фронта!

Фронта?? Той си е у гъбите откак е дошъл тук. Рускопоклонник, безродник, предател на България. Гигоу същата бира.. Пешовци, камъни, максове.. ватници ингове петрови..
            Сите предатели заедно биха ни харизали на руснаците за петнайсе копейки..
            The strongest stand last.

Коментар

• Искам да се възмутя от няколко неща:

- Прави ми неприятно впечатление, че когато журналистите интервюират някого задават въпроси, които всъщност съдържат отговор. Например има някакво бедствие или катастрофа питат "Страшно ли беше", като има задръстване питат "Не се ли възмущавате от неуредиците" и т.нат.

- Явно нещата отиват към това други държави да пазят небето ни. След като се оказа, че държавата е лош стопанин на заводите, оказва се че е лош стопанин и на небето си, а както забелязват много хора и на радиоефира. Според Конституцията ни "Държавата осъществява суверенни права върху радиочестотния спектър". За да не ме обвини някои в антитурски настроения (пази боже. Както се разбра турците са по-големи патриоти от българите) ще дам първия пример със Северна България. На десетки, да не казвам стотина километра навътре се хващат румънски радиа. По морето около Бургас 10 пръста май не ми стигат да изброя турските. Нашата държава остъства. Ако не искат да влизат в конфликт с явно наглите действия на съседите ни, които вместо да преценят мощностите на излъчвателите си и уважат суверенитета ни, са набичили на макс, то може поне заглушаваме на наша територия. Не става въпрос за това дали ще е румънска или турска реч, а за това че в суверенитета на всяка държава се включва и радиоспектъра.
              В същото време, ако някои от нас реши да излъчва без разрешение за диапазона подлежи не само на административна санкция, но в определени случаи и на наказателна отговорност. Мисля има примери с фирми за охрана и таксиметрови услуги. Срещу малкия човек държавата е много силна ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Руснаците са против влизането на армията им в Сирия

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...a_im_v_siriia/

Русия само говори за борба с "Ислямска сдържава", смята Франция

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...mska_sdurjava/

Руските призиви за борба с тероризма са лицемерие, заяви Петро Порошенко

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/..._sa_licemerie/

Може да са против ,но Съветът на федерациите даде съгласието си за използване на руски въоръжени сили в Сирия, съобщи Сергей Иванов - ръководител на администрацията на президентаПовече инфо на http://dnes.dir.bg/news/orazhia-rusi...siria-20157205
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                  Ни най малко .....тук се чувствам щастлив, професионално реализиран и финансово стабилен.

Никога не съм искал да ставам еничар ...
                  Защото не е "метено" нали?

Ще поправим тази грешка, като ви изметем, веднъж завинаги!

Коментар

Чакай сега.

Там "метено" ли стана?

Ни най малко .....тук се чувствам щастлив, професионално реализиран и финансово стабилен.

Никога не съм искал да ставам еничар ...

Коментар

Предателите на Родината, които са я напуснали и са отишли да работят за чужди интереси нямат работа в български форум. Те ще бъдат заровени като кучета безродни в анонимни гробове и внуците им, които се срамуват от българския си произход никога няма да се сетят да отидат на гроба на дядо си. Те дори не носят имената на дедите си, ами изкълчени чуждоземски имена. Така че предатели, какво търсите в български форум?
                      Що така, гигълчо, се ядосваш ... разпускаме си с вас, на "метеното" не са останали смешничета, като в шуменско и дряновско, да ни забавляват
                      Yeah

Коментар

• Руснаците са против влизането на армията им в Сирия

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...a_im_v_siriia/

Русия само говори за борба с "Ислямска сдържава", смята Франция

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/...mska_sdurjava/

Руските призиви за борба с тероризма са лицемерие, заяви Петро Порошенко

http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/09/..._sa_licemerie/

Коментар

• Чакай сега.

Там "метено" ли стана?

Коментар

Значи всички, които са извън България са предатели

Дали са предатели не знам , но със сигурност не помагат за развитието на държавата си в пълна степен ......

Коментар

Предателите на Родината, които са я напуснали и са отишли да работят за чужди интереси нямат работа в български форум. Те ще бъдат заровени като кучета безродни в анонимни гробове и внуците им, които се срамуват от българския си произход никога няма да се сетят да отидат на гроба на дядо си. Те дори не носят имената на дедите си, ами изкълчени чуждоземски имена. Така че предатели, какво търсите в български форум?
                              Аз ги наричам просто съвременни еничерчета.

Зарязаха държавата си в труден момент и отидоха на метеното , което бих го приел, но не приемам ката ден по форумите да ми обясняват как аз трябва да живея дето съм останал тук. Ми станали са американци.....ОК избора е техен, но поне да не се мъчат да ми дават наклон на бубата.....

Коментар

• Значи всички, които са извън България са предатели

П.П.
                                Така са определяли, като предатели и Левски, Раковски, Ботев, З. Стоянов и много други "истинските български-руски патриоти" преди 130-40 години.
                                Last edited by 4ervenasgan; 30.09.2015, 12:02.

Коментар

Working...
                                X