IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На кого му пука за монголия какво ще се пише след години, като ще я няма.

Факт е, че отидоха да подкрепят Асад, който използва химическо оръжие срещу народа си.

Другото е дрънкане на червени балалайки

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      След некоя и друга годинка НПО-гнидите от фондация "Хамерика за Сирия" ще твърдят, че всъщност Русия не е помагала на Сирия, а е имала имперски амбиции. Че Русия е имала за цел да окупира Сирия. Че миризливия казашки ботуш е стъпил в Сирия, за да контролира газовите трасета. Че сирийците добре са си живели под управлението на ИДИЛ, като сирийците са имали възможност да пътуват зад граница, маскирани като беженци, но видиш ли появила се баба Меца на СУ-34 и развалила рахатлъка
      Въпросните същества са възпитани в духа на американската пропаганда , дето от бялото черно да направи е детска игра.
      Русия била мюсюлманска държава...и шериата е закона там , нъл Маранде...затуй сирийците им се радват , а...Лоботомия пълна без упойка !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
        Аллах е велик! Той изпрати Русия! Руснаците идват!

Преди дни в интернет беше разпространен клип как сирийци от град Хомс приветстват прелитащи руски военни самолети с възгласи: „Бог е велик. Той изпрати Русия. Руснаците идват!“

Да сте чули подобни радостни възгласи сред населението на Ирак, когато войските на Буш отидоха да ги „освобождават“ през 2003г ?

Прочети цялата статия тук: Аллах е велик! Той изпрати Русия! Руснаците идват!
        След некоя и друга годинка НПО-гнидите от фондация "Хамерика за Сирия" ще твърдят, че всъщност Русия не е помагала на Сирия, а е имала имперски амбиции. Че Русия е имала за цел да окупира Сирия. Че миризливия казашки ботуш е стъпил в Сирия, за да контролира газовите трасета. Че сирийците добре са си живели под управлението на ИДИЛ, като сирийците са имали възможност да пътуват зад граница, маскирани като беженци, но видиш ли появила се баба Меца на СУ-34 и развалила рахатлъка

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Е, къде се намира самая болшая джамия в Юръп?
          И пророците се изморяват...не ви е лесно сигур !

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            Издишаш баце...земи си отпуска па си допиши на спокойствие.
            Е, къде се намира самая болшая джамия в Юръп?

Коментар

Е, нормално да се кефят, монголия отдавна е мюсюлманска държава.

На НАТО и християнските държави нема как да се кефят
              Издишаш баце...земи си отпуска па си допиши на спокойствие.

Коментар

• Е, нормално да се кефят, монголия отдавна е мюсюлманска държава.

На НАТО и християнските държави нема как да се кефят

Коментар

• Едновременно с това недоволни възгласи започнаха да огласят улиците на Германия, чуха се скандирания от типа "Меркел в Сибир, Путин в Берлин", което недвусмислено показа, че политическата кариера на танте Меркел е към своя край. Собственият й народ започна да я отхвърля, тъй като кризата с бежанците налага бързи, решителни и адекватни мерки, каквито тя не предприе, залагайки на карта бъдещето на държавата си, а доколкото Германия е гръбнакът на ЕС – и съдбата на цяла Европа.

---------------------------

В нощта на 19-ти срещу 20-ти септември руски войници пленяват група джихадисти на територията на Сирия и откриват у тях спътникови снимки с точното местоположение на руската база там. И тук възниква резонният въпрос - откога шайка брадати пещерняци разполагат със собствени спътници? Нещо повече, ИДИЛ разполагат и със сателит, който им позволява да поддържат мобилни комуникации помежду си. Как са успели да се сдобият с него, след като в света само три държави разполагат с установки за изстрелване на ракети – САЩ, Русия и Китай?

------------------------------

Така наречената умерена опозиция на Башар Ал-Асад, за която САЩ създадоха специална програма, финансирана с 500 милиона долара, се свежда до пет души, по информация на американското министерство на отбраната. Приемлив или не, към настоящия момент режимът на Асад се явява единствената алтернатива на терористичните групировки, които действат на територията на Сирия. Великите сили трябва да предложат военна подкрепа на Асад до пълен разгром на Ислямска държава, след което можем да очакваме драстично намаляване на бежанския поток. За съжаление гражданските войни, водени в редица страни от Близкия изток, няма да стихнат така бързо, но отстраняването на ИДИЛ би било едно добро начало на успешни и ефективни действия в този размирен район.

Прочети цялата статия тук: Аллах е велик! Той изпрати Русия! Руснаците идват! - Поглед Инфо
                  Last edited by markoci; 30.09.2015, 23:43.
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Аллах е велик! Той изпрати Русия! Руснаците идват!

Преди дни в интернет беше разпространен клип как сирийци от град Хомс приветстват прелитащи руски военни самолети с възгласи: „Бог е велик. Той изпрати Русия. Руснаците идват!“

Да сте чули подобни радостни възгласи сред населението на Ирак, когато войските на Буш отидоха да ги „освобождават“ през 2003г ?

Прочети цялата статия тук: Аллах е велик! Той изпрати Русия! Руснаците идват!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      ми не мисля да опровергавам всяка глупост качена НПО балалайките .....следващите дни ще избълвате хиляди снимки и лъжи , та нямам намерение да ги губя времето да ви проверявам по цял ден......няколко пъти колеги във форума те хващаха да публикуваш фрейкове , манипулативни снимки и менте информация.....от тогава кат видя нещо от теб , ми е в графа менте
                      Дрън, дрън ...
                      Не те карам да опровергаваш нещо, а да защитиш твърдението си, че снимката е от войната в Ирак. Нищо повече.
                      Yeah

Коментар

Нема снимка. Той с очите си ги е видял
                        Ми той и във финансовите спорове вадеше такива аргументи
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Ама още ли не си намерил снимката, която твърдеше, че е от Ирак
                          ми не мисля да опровергавам всяка глупост качена НПО балалайките .....следващите дни ще избълвате хиляди снимки и лъжи , та нямам намерение да ги губя времето да ви проверявам по цял ден......няколко пъти колеги във форума те хващаха да публикуваш фрейкове , манипулативни снимки и менте информация.....от тогава кат видя нещо от теб , ми е в графа менте

Коментар

Нема снимка. Той с очите си ги е видял

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Общо взето и на мен ми е на оная работа за твоите соросоидни глупости на килограм дето пълниш форума
                              Yeah

Коментар

Мрън, мрън, мрън ... нямам какво да разбера от теб, тия локуми, дето ги теглиш, не ме занимават.
                                Общо взето и на мен ми е на оная работа за твоите соросоидни глупости на килограм дето пълниш форума

Коментар

Working...
                                X