IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Добре де Русокосите турци дет плакали за теб не били в Истанбул а в Анталия......това кво точно променя
    Я да се върнеш на своите си глупости....ко стана с Рашата бе...що им поскъпва валутата ? И кога точно да ги чакаме да фалиргат ?
    Кво казва кристалната топка по въпроса....
    Чакай че нещо не ми стана ясно, маранди застраховател ли го играе, нали беше инженер корабостроител??? И от кога това, някога работил ли е като корабостроител или го скъсаха на математика 1 част, добре де на 2 или по физика
    Защо не ни обяснява какви са застрахователните полици, а тръгнал да си играе на войници и писатели

Коментар

• откуда пашла русская земля ...
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Ами чета по други форуми че една бомбардировка излизала на шаш около 5млрд $ така че 170млн са доста по поносима цифра
        А да и да не забравя- ти не си жена, може да носиш женски дрехи , но определено полът с които си роден не е женски,какъв е и какво си оставям на фантазиите на колегите
        На САЩ и 10 милиарда да им излиза, са си направили сметките, руслямците не могат да ги вържат ...

Виж са, дъмър, съмнявам се на нормален човек да му дреме за пола на някой форумен участник. Поне досега всички, които са се отбелязали, като интересуващи се от това и често въртящи темата с половете, са обикновени кретени. Нищо ново, от патър минзухар не може да поникне, ама поне не ме занимавай с чалмяно-ватните си констатации!
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Опать двойка

В Анталия, бре моркуфф, хотелска верига Мариот. Сервитьорчетата питаха откъде съм и като чуеха България - Оо ... ЕС! ( питаха как могат да чертосат от Търки в посока Джермани ).

Бяхме 400 застрахователни посредници от централна и източна юръп. Батко ти Маранди е незабравим, за който го е виждал. Сервис е много добър там и нищо общо с услугата, наречена БГ черноморски туризъм, където ти ходиш.

Ама, откъде да го знаеш като не си стъпвал в 5 двизди хотели да те еВа.
          Добре де Русокосите турци дет плакали за теб не били в Истанбул а в Анталия......това кво точно променя

За 5 звездните хотели ... вероятно съм посещавал доста повече от теб, имаики предвит жалкото ти съществуване в панелката на баща ти ....ма не смятам че е мястото тук да си ги мерим стандарта .....

Я да се върнеш на своите си глупости....ко стана с Рашата бе...що им поскъпва валутата ? И кога точно да ги чакаме да фалиргат ?
          Кво казва кристалната топка по въпроса....
          Last edited by markoci; 07.10.2015, 20:51.
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Алоу модерацията, няма ли да наложите бан на потребител маранди.
            има си тема история, да си пише там глупостите.
            Знам че трябваше да пиша в темата до инвестор, но там писано никой не му обръща внимание, още по малко модераторите
            За сравнение БГ империя приема християнството като държавна политика 865г. и го налага в твоята монголия.

Твоята монголия приема християнството като официална политика през 1529г. - сещаш ли к'ви цървули-джуджета тръгнали да дрънкат за Християнство? ( едва ли ).

П.П. Държим ги за топките и през ислям - Волжска БГ, приет за официална религия веднага след Арабски халифат ( който разбива Тервел пред Константинопол ).

БГ империя се води най-старата държава, приела ислям ( Волга БГ - ок. 632г. ). Чаткаш ли, че накъдето си завърти дупарката Хаяско и все му влиза с все камбаните един БГ имперски ... ( завършва на "и" кратко )

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/366269
              Генерал-майор Румен Радев: Ако от мен зависи, ще купя нови самолети
              Ремонтът и поддръжката на Миг-29 до 2030-а ще ни струва толкова, колкото и ако си вземем нови машини

Galin Vladimirov
              На България е било предложено! Вместо ремонт на съществуващите у нас МИГ 29, те да бъдат заменени със модифицирани ново поколение Миг 29, достигащо ниво 4++ ! Естествено България е трябвало да доплати, това е като лизинговата кола, не ти харесва старата, вземаш нова и доплащаш! Но голямо НО, никой не е шарнал Комисионна! Затова България, нито ще има нови самолети, нито ще има ремонтирани! България до 3 години, няма да има авиация, освен Авио - отряд 28!

Ako ima мераклии да коментират тази новина, така и така се коментира сирия и войната

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                Мен с Турци не ме меси, доколкото си спомням ти разправяше как русокоси синеоки турци плачели за теб като си се прибрал от Истанбул .....
                Опать двойка

В Анталия, бре моркуфф, хотелска верига Мариот. Сервитьорчетата питаха откъде съм и като чуеха България - Оо ... ЕС! ( питаха как могат да чертосат от Търки в посока Джермани ).

Бяхме 400 застрахователни посредници от централна и източна юръп. Батко ти Маранди е незабравим, за който го е виждал. Сервис е много добър там и нищо общо с услугата, наречена БГ черноморски туризъм, където ти ходиш.

Ама, откъде да го знаеш като не си стъпвал в 5 двизди хотели да те еВа.

Коментар

Знам че трябваше да пиша в темата до инвестор, но там писано никой не му обръща внимание, още по малко модераторите
                  Дъмър, т'ва е политика, бре.

Ваш'те "приятелчета" от монголия в прав текст казват как са се борили срещу християнството 300 години, за да не ги покръсти БГ империя и в прав текст казват, че си турчин.

Посочени са коректни линкове + словата на вожда - какво се напъваш, че твоите монголци не те бръснат за слива?

Марш до най-близката джамия и дано Путя ти прости греха, че се съмняваш в него!

Коментар

• Абе колеги, разбираемо е да се увличаме по дискусии на тема ракети, самолети и т.н. Повечето в този форум сме мъже (да ме извинят дамите) и у всеки дреме по едно момченце, което харесва играта на войници Ама нека не забравяме, че сме в икономически форум. Та в тоя смисъл да попитам аз големите експерти по фалита на Русия:

Кво стана с рублата бе?

Що така тая хуйлостанска измислена валута взе да се качва? Я кажете сега кво ви вещаят звездите, Сорос и Лангли по въпроса ...
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Червените кордели, стройте се по товарищ Хаяско, че нещо се изпускате накриво ,И така, според путинската история, през лятото на 1223г. край река К целата галактика и у вселената. Макетата пасти да ядат ... :

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        С колко олекна бюджета на руслямистан за едната демонстрация "каспийски салют" ... към 170 млн. долара ще да са
                        Ами чета по други форуми че една бомбардировка излизала на шаш около 5млрд $ така че 170млн са доста по поносима цифра
                        А да и да не забравя- ти не си жена, може да носиш женски дрехи , но определено полът с които си роден не е женски,какъв е и какво си оставям на фантазиите на колегите

Коментар

БГ матрьошките тоже ще се наричате турци, както повелява вожда от Кремлин. Поняли, Моркуфф и ко?
                          ---------------------------------------------

История на турците болгар:

https://www.youtube.com/watch?v=Y1d4RZ83i3w

П.П. Повече да не съм чул лафчета за християни и прочие - Хаяско се е борил 200 години срещу християнството в монголия и затова БГ империя им е кръвен враг, а вие сте турци - хихи
                          Мен с Турци не ме меси, доколкото си спомням ти разправяше как русокоси синеоки турци плачели за теб като си се прибрал от Истанбул .....
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            От твоята жизнерадостна "сводка" морков, няма да
                            От участвалите в проучването 13 % споделят, че мотивите, довели до бягството им, са икономически, а не политически."
                            А изданието дали ги е попитало защо не отидат в русия да речем или СА или катар, а искат в германия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Фантазиите на Обама не ме интересуват.Този човек живее някъде по дърветата в гората
                              https://www.youtube.com/watch?v=lq4CcCOmlGA
                              Интересно филмче,специално за сините кордели и кукувци

Коментар

• БГ матрьошките тоже ще се наричате турци, както повелява вожда от Кремлин. Поняли, Моркуфф и ко?
                                ---------------------------------------------

История на турците болгар:

https://www.youtube.com/watch?v=Y1d4RZ83i3w

П.П. Повече да не съм чул лафчета за християни и прочие - Хаяско се е борил 200 години срещу християнството в монголия и затова БГ империя им е кръвен враг, а вие сте турци - хихи
                                Last edited by marandi; 07.10.2015, 19:44.

Коментар

Working...
                                X