IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Лясковски , ако трябва да сме точни в това дет си го постнал се говори че ше увеличат пенсиите само с 4 % .......това според теб фалит ли е ?

Че те в БГ не ги увевичаваха 4 години пенсиите бе......ние колко пъти фалирахме
    Ние сме в дефлация досега, бре хамстер и трябваше да ги намаляват, ако се спазваше швейцарско правило ( инфлация + приватизация ).

Монголия е друга бира - галопираща инфлация, където са длъжни по Конституция най-малко с % инфлация да индексират ( тоест с 12.8% ) за миналата година ги прескочиха, а за тази досега от януари имат 10.5% инфлация по Росстат - станаха над 25% капитализирано и те им дават 4%.

Путя дали не се гаври с мурзилките?

Коментар

• Лясковски , ако трябва да сме точни в това дет си го постнал се говори че ше увеличат пенсиите само с 4 % .......това според теб фалит ли е ?

Че те в БГ не ги увевичаваха 4 години пенсиите бе......ние колко пъти фалирахме
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• МОСКВА, 7 октября. Правительственная комиссия по бюджетным проектировкам приняла решение, что пенсии в РФ с 1 февраля 2016 года будут проиндексированы на 4% для всех, кроме работающих пенсионеров, заявил РИА Новости глава Пенсионного фонда России Антон Дроздов.

"Всем пенсионерам пенсия 1 февраля будет индексироваться на 4%, а работающим не индексируется. Но закона пока нет, его Минтруд будет готовить. Пока это решение комиссии по бюджетным корректировкам", — сказал Дроздов.

До этого глава Пенсионного фонда РФ Антон Дроздов сообщил, что правительственной комиссией по бюджетным проектировкам одобрено решение о продлении моратория на накопительные пенсионные взносы.

Ранее сегодня премьер-министр РФ Дмитрий Медведев предложил рассмотреть возможность не индексировать пенсию работающим пенсионерам. Он напомнил, что пенсия — это государственное денежное пособие, которое выплачивается в связи с тем, что гражданин утратил трудовую функцию.

В середине февраля министр труда и соцзащиты РФ Максим Топилин сообщил, что ведомство подготовит законопроект, согласно которому будет приостановлена выплата пенсий гражданам РФ, кто зарабатывает больше 1 млн рублей в год.

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/10/07/1448742.html
        --------------------------------------------

П.П. Нема стинки за пенции, Моркуфф - нема! Нет!

Освен, че нарушават Конституцията на РФ задължително да се индексират с размер инфлация ( 12.8% за миналата година ), то отсвирват и работещите пенционери без индексации, които са около 40% в момента в Монголия + плюс тия с 1 милка доход в руплей.

Пак няма да чатнеш като казах, че август месец Монголия остава без пенции. Т'ва кълцане до кокъл е висша форма на Хаяско управление, па те са му най-големия електорат ( ) Простено ти е
        Last edited by marandi; 08.10.2015, 00:02.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Тия работи май нямат нищо общо с играта!!!
            Като гледам пълната неграмотност на БГ червените кордели, няма да се учудя, че руплата я намалили заради рождения ден на жужака.

Тия са пълен потрес като балалайки

Коментар

• Това ли са бежанците към Европа?! Вижте снимките им преди да станат "мъченици".
              Мигрантите забравили да изтрият старите кадри, на които позират с униформи и оръжия.

Снимки на "бежанци", които, пристигнали на европейска земя, се кълнат, че са прокудени от войната в родината си, разбуниха духовете в социалните мрежи. На по-старите фотоси мигрантите са се щракнали с военни униформи, оръжие, чалми и талибански бради. На фотосите от Европа те вече са "страдалци" - прегърнали децата си, поели към нов живот.

Виж цялата статия и още снимки на талибанчета:
              http://www.blitz.bg/news/article/366288

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                А-а-а, сакън! Ако имаш предвид за спекулация - аз рубли не купувам. И долари не купувам. Въобще никаква валута на купувам и не продавам. Откакто занулих един 10К форекс акаунт през 2008-ма, ми се изпари всякакво желание за покупко/продажба на валути Само като пътувам в чужбина си купувам джобните от Tavex - че банките много вдигнаха таксите за теглене от банкомат в чужбина. Наскоро си купих 5000 рубли от Tavex, че ходих за два дни в Русия да им чета едни лекции. Но постинга ми въобще не беше свързан с тия покупки на джобни за харчлък. Просто реших да видя дали включването на Русия във войната се отразило на курса на рублата.
                И кво да видя - откак почнаха да млатят чалмите, рублата е нагоре. А пък след тази нощ (ударите с крилатите ракети) направо е литнала Та затуй питах корифеите по фалита на Путин да ми ги обяснят тия работи, че съм си малко прост
                Тия работи май нямат нищо общо с играта!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Нещо .....нервен ми се виждаш....
                  Съвсем акуратно ви давам линкове с монголската пропаганда и се съобразявайте с нея, защото Хаяско винаги е праффф ..
                  -------------------------

Велика Тартария - забравеното име на Русия ( тук ще видите как от космоса господ спуснал славяно-арийците преди милки години и ги нарекъл Белите ).

https://www.youtube.com/watch?v=E9xK_FzVCmY
                  -------------------------

История тюрков Болгар. История на турците българите. History of the Turks Bulgarians.

https://www.youtube.com/watch?v=Y1d4RZ83i3w
                  --------------------------------------------------------------------------

П.П. Би трябвало да си горд, че жужето те нарича турчин! Не ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Нети,що купуваш рубли бря!!!Ми да беше дал 20 долара и да си купиш СиП-а!!!Ся щеше да имаш 160 долара бря!!!
                    А-а-а, сакън! Ако имаш предвид за спекулация - аз рубли не купувам. И долари не купувам. Въобще никаква валута не купувам и не продавам. Откакто занулих един 10К форекс акаунт през 2008-ма, ми се изпари всякакво желание за покупко/продажба на валути Само като пътувам в чужбина си купувам джобните от Tavex - че банките много вдигнаха таксите за теглене от банкомат в чужбина. Наскоро си купих 5000 рубли от Tavex, че ходих за два дни в Русия да им чета едни лекции. Но постинга ми въобще не беше свързан с тия покупки на джобни за харчлък. Просто реших да видя дали включването на Русия във войната се е отразило на курса на рублата.
                    И кво да видя - откак почнаха да млатят чалмите, рублата е нагоре. А пък след тази нощ (ударите с крилатите ракети) направо е литнала Та затуй питах корифеите по фалита на Путин да ми ги обяснят тия работи, че съм си малко прост
                    Last edited by netware5; 07.10.2015, 22:57.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Не знам колко струва,ама няма да са 170млн.Не знам колко струва една такава ракета,но като цяло руското оръжие струва по-малко пари.
                      Една томахавка пише ,е е около 1млн.Ако и руските са по толкова са 26млн

Обаче такава реклама си направиха....Да не говорим,че това си беше чиста демонстрация на сила.На практика от там могат да ударят и в БГ.
                      Американската противоракетна отбрана сваля ли такива ракети.Дано...
                      Сега като се замисля,ако има такива ракети и в Крим,ми те доста навътре могат да бият.

Да не дава Господ....
                      След кат приключат с войната бая ракети и самольотчета ша продадат Рашките ми се чини на трети страни .......

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Напротив, дано даде Господ да ви нацепят продажните мутри още един път от монголия и да ви изтрият веднъж завинаги.

Случвало се е досега много пъти да ни бомбят и нападат, та няма да е прецедент. С толкова калпав мат'риял - даже Микеланжело е безсилен.

А, сега отивайте да правите дудуци по волята на Хаяско, че сте турци и монголия 300 години се е съпротивлявала срещу християнството. Вождът ви каза в прав текст, че било Съпротива, а не отхвърляне на монголското иго. Тоже, че си турчин
                        Нещо .....нервен ми се виждаш....

Коментар

Не знам колко струва,ама няма да са 170млн.Не знам колко струва една такава ракета,но като цяло руското оръжие струва по-малко пари.

Обаче такава реклама си направиха....Да не говорим,че това си беше чиста демонстрация на сила.На практика от там могат да ударят и в БГ.
                          Сега като се замисля,ако има такива ракети и в Крим,ми те доста навътре могат да бият.

Да не дава Господ....
                          Напротив, дано даде Господ да ви нацепят продажните мутри още един път от монголия и да ви изтрият веднъж завинаги.

Случвало се е досега много пъти да ни бомбят и нападат, та няма да е прецедент. С толкова калпав мат'риял - даже Микеланжело е безсилен.

А, сега отивайте да правите дудуци по волята на Хаяско, че сте турци и монголия 300 години се е съпротивлявала срещу християнството. Вождът ви каза в прав текст, че било Съпротива, а не отхвърляне на монголското иго. Тоже, че си турчин

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            На САЩ и 10 милиарда да им излиза, са си направили сметките, руслямците не могат да ги вържат ...

Виж са, дъмър, съмнявам се на нормален човек да му дреме за пола на някой форумен участник. Поне досега всички, които са се отбелязали, като интересуващи се от това и често въртящи темата с половете, са обикновени кретени. Нищо ново, от патър минзухар не може да поникне, ама поне не ме занимавай с чалмяно-ватните си констатации!

Да не дава Господ....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Абе колеги, разбираемо е да се увличаме по дискусии на тема ракети, самолети и т.н. Повечето в този форум сме мъже (да ме извинят дамите) и у всеки дреме по едно момченце, което харесва играта на войници Ама нека не забравяме, че сме в икономически форум. Та в тоя смисъл да попитам аз големите експерти по фалита на Русия:

Кво стана с рублата бе?

Що така тая хуйлостанска измислена валута взе да се качва? Я кажете сега кво ви вещаят звездите, Сорос и Лангли по въпроса ...
                              Нети,що купуваш рубли бря!!!Ми да беше дал 20 долара и да си купиш СиП-а!!!Ся щеше да имаш 160 долара бря!!!

Коментар

• Що триете Хитър Петър!!!Ми на него му викат Пешо Истината,вие триете!!!Е ,за кютек сте!!!

Коментар

Working...
                                X