IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Некой по - малко улав герпаджия да ни светне КОЙ избра Мая Манолова за омбудсман !?

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Винаги едно събитие е предхождано или предизвикано от друго, това е ясно.
      Ясно е и че Русия няма как да излезе герой от тази намеса.

Интересно, за греховете на Русия от преди 200 години, дори и тези спрямо България, как не сте намерили причинна взаимовръзка пак САЩ да са ви виновни..
      Намерили са, как... един мурзильок тук твърдеше, че турците били въоръжени с карабини Хенри, ерго САЩ - основен враг на българската свобода....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Ти си се объркал коле.

От над 135 войни в историята си, руслямистан води само 5 (ПЕТ) защитни. Всичко друго е завоевателни.
        Разбира се.
        Освен това, не са имали мандат от ООН.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Ми щото виждате съчката в чуждия двор , а не виждате гредата в своя си.....за това !

Нещата в живота са свързани , сегашната намеса на Русия в Сирия е резуртат на предишната намеса на САЩ и ЕС.....ако някои не беше подкокоросвал и въоръжавал уж умерените бонтовници които после повечето минаха в ИДИЛ сега и Руснаците нямаше да пукат ......това не го ли разбираш ...
          Винаги едно събитие е предхождано или предизвикано от друго, това е ясно.
          Ясно е и че Русия няма как да излезе герой от тази намеса.

Интересно, за греховете на Русия от преди 200 години, дори и тези спрямо България, как не сте намерили причинна взаимовръзка пак САЩ да са ви виновни..
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            УбъркАл си се, уважаеми.
            Русняците имат една поговорка :
            русские войн не начинают, они их заканчивают. В столице врага.
            ...
            Инак, няма как да се радвам, щом има военни действия.
            Очевидно е, обаче, че в Сирия, друг начин НЯМА.
            Ти си се объркал коле.

От над 135 войни в историята си, руслямистан води само 5 (ПЕТ) защитни. Всичко друго е завоевателни.

Коментар

Проблемът е:
              "Колко време ще им отнеме, да приключат участието си със задоволителен край?"

В Афганистан се лигавиха 10 години. Тук ще ударят друга голяма греда.
              Хубаво е, да започнеш нещо, но трябва да можеш, да го завършиш.
              Както добре знаем, на започването руските са силни, но крайните резултати винаги са били разочароващи. Та, на какво точно се радваш???
              УбъркАл си се, уважаеми.
              Русняците имат една поговорка :
              русские войн не начинают, они их заканчивают. В столице врага.
              ...
              Инак, няма как да се радвам, щом има военни действия.
              Очевидно е, обаче, че в Сирия, друг начин НЯМА.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Аз не ти говоря за Обонго.
                Ти защо заговаряш за Обонго?
                Не, не зная, дали Обонго си бие негрите...

USA се меси в чужди политики от преди сто години.
                Русия го прави, откакто е създадена.
                Не отваряй темата за Обонгоу, няма да е в твоя полза.
                Ми щото виждате съчката в чуждия двор , а не виждате гредата в своя си.....за това !

Нещата в живота са свързани , сегашната намеса на Русия в Сирия е резуртат на предишната намеса на САЩ и ЕС.....ако някои не беше подкокоросвал и въоръжавал уж умерените бонтовници които после повечето минаха в ИДИЛ сега и Руснаците нямаше да пукат ......това не го ли разбираш ...
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                  Що бе Обонго се месят в Сирия , Либия, Ирак , Афганистан вече по 5 - 10 години....та къде завършиха мисията си с успех. Щото навсякъде изглежда като пълен провали и затъване в блатото.

Ми оставете и Руснаците да се провалят, техен проблем ...... в момента Обонго ни е официален съюзник, мисля че неговите неуспехи трябва да Ви притесняват повече, щото за сетен път се оказва че царят е гол .....
                  Аз не ти говоря за Обонго.
                  Ти защо заговаряш за Обонго?
                  Не, не зная, дали Обонго си бие негрите...

USA се меси в чужди политики от преди сто години.
                  Русия го прави, откакто е създадена.
                  Не отваряй темата за Обонгоу, няма да е в твоя полза.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Проблемът е:

Хубаво е, да започнеш нещо, но трябва, да можеш, да го завършиш.
                    Както добре знаем, на започването руските са силни, но крайните резултати винаги са били разочароващи. Та, на какво точно се радваш???
                    Що бе Обонго се месят в Сирия , Либия, Ирак , Афганистан вече по 5 - 10 години....та къде завършиха мисията си с успех. Щото навсякъде изглежда като пълен провали и затъване в блатото.

Ми оставете и Руснаците да се провалят, техен проблем ...... в момента Обонго ни е официален съюзник, мисля че неговите неуспехи трябва да Ви притесняват повече, щото за сетен път се оказва че царят е гол .....

Коментар

+1
                      Къде бе ?
                      Тия пияни папуаси, една кафеварка не могат да измислят, еле па ракета ...
                      Просто вестникарщини на путинската пропаганда..
                      И тва, за самолетите, дето го показват на телевизора, е компютърна анимация...
                      Просто НЕ СЕ поддавайте !!!
                      Проблемът е:

Хубаво е, да започнеш нещо, но трябва да можеш, да го завършиш.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

+1
                        Къде бе ?
                        Не само че е анимация ама и нея не са направили Монголците , те картофобелачка не могат да направят че по сложни работи ша искаме , сделали са им я в Китай , а ватниците са платили на Китайците с част от Сибир за услугата ...
                        Last edited by markoci; 08.10.2015, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Тва не може да е вярно....от 1500 км да са ги гръмнали.....

Руснаците едни детски рубашки не могат да ушият, та от 1500 км ще уцелят външната тоалетна на джихадистите с техните ракети ( и такова животно имали)...
                          То проблема се оказва не че са ги гръмнали.

НЕ ГИ ВИДЕЛИ !

Те това се оказва проблема.
                          Руските ракети ги е нямало на радарите. Прелетели невидими 1500 километра !

Те това е проблема !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Руснаците едни детски рубашки не могат да ушият, та от 1500 км ще уцелят външната тоалетна на джихадистите с техните ракети ( и такова животно имали)...
                            +1
                            Къде бе ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                              https://www.youtube.com/watch?v=ImFVf6weloc

КораOct 7, 2015
                              бли ВМФ России, стреляют по ИГИЛ в Сирии| Уничтожение БАЗ ИГ| Корабли ВМФ

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Кво става в тоя нашия парламент !?

Що не работят !?
                                То па една работа..

Коментар

Working...
                                X