Е то е ясно че маймун на банан се радва ......не го интересува нищо друго
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеПървоначално изпратено от markoci
Не знам какво се подарявали , но вероятно е било с рекламна цел защото според повечето източници ВПК в края на соца е носел над 2 милиарда долара годишно на държавата.
Какво от това, че са влизали в държавата??
Какво от това че се строяха язовири и водни централи, напоителни канали и помпени станции.
Какво от това че се строяха заводи и атомни електроцентрали? Нали нямаше банани! Щото те НПОПките само за бананите ни дрънкат. Като всички платени от Запада маймуняци.
Пък сега НПОПките се надяват я да им пуснат някое евро по някаква оперативна програма или още по-сладко, някой долар от благодетеля САШ. И затуй НПОПките плюете по Русия, за жалките доларчета от "Америка за България".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКолко точно пари е носил знаят единствено отговорните другари, съвсем възможно е да е носил несъбираеми вземания, които сме покривали с държавния дълг. Стига вече рев по онова време, то вожда ви каза преди 30 г., че системата е недоносче, вие още си я идеализирате я от глупост, я за да ловите шарани на политическият фронт...
НЕ мечтая соца да се върне НО мечтая България отново да има силни отрасли които да дърпат страната напред и да генерират заетост : било то ВПК, Химия , Подемно мащиностроене , Електроника и т.н.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Изключително занимателни напоследък са реакциите на САШ и свитата им.
Като най-накрая спряха да мигат на парцали, след семсетата асамблея на ООН-ето, най-после намериха какво да кажат.
Русняците не целели ккогато требе, когото требе и както требе ???
Това, тия, дето със свръхмегаултрасекретна апаратура мъчно различават болница от военна база или над година със спорен успех със самолети гонят джипове по чукарите ... Некаков спецялист, вече пресметнал дори, колко щели да поарчат путинистите за тия удари...
Баси
Ако при тоя жалък, пасквил, не умираха хора, може би щеше да изглежда някак смешно странно.(и това, при новогласувани над шестинмилярда долАра)
Сега, е по-скоро СТРАШНО...
..
Па по света, хората, пущат нови платежни системи, обилно разпродават разни неща, купуват други...
Ако не миришеше на барут, би било МНОГО занимателно време...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе знам какво се подарявали , но вероятно е било с рекламна цел защото според повечето източници ВПК в края на соца е носел над 2 милиарда долара годишно на държавата.
Сега носи ли 200 милиона ?Вероятно не !
Коментар
-
Глупости, първи полюс ... втори полюс ... викнали били руслямия ...
Единственото, което правят САЩ е да следват собствената си стратегия против даешите и да осигурят безопасност на пилотите си. Иначе всички гледаме сеира на жожака в нефелните му опити да се прави на бабаит ... с каспийски салюти срещу палатки
The United States on Wednesday ruled out military cooperation with Russia in Syria's war, accusing Moscow of pursuing a "tragically flawed" strategy that would force it to limit military talks to basic pilot safety.
U.S. Defense Secretary Ash Carter's critique amounted to a rebuff of Russia, which had sought greater coordination as Moscow escalates its military role in support of Syrian President Bashar al-Assad.
"We are not prepared to cooperate in a strategy, which as we explained, is flawed - tragically flawed - on the Russians' part," Carter told a news conference during a trip to Rome.
The United States and its allies have been waging a year-long air campaign against Islamic State in Syria, while pushing to diplomatically edge Assad from power.
Russia launched its air campaign last month saying it would also target Islamic State. But its planes have also hit other rebel groups opposed to Assad, Moscow's longtime ally, including groups backed by Washington.
"Despite what the Russians say, we have not agreed to cooperate with Russia so long as they continue to pursue a mistaken strategy and hit these targets," Carter said.
"What we will do is continue basic, technical discussions on professional safety procedures for our pilots flying (over) Syria. That is it. We will keep the channel open because it is a matter of security and safety for our pilots."
The United States has put forward various proposals, including simple safety protocols, such as maintaining a safe distance between U.S. and Russian aircraft and using common radio frequencies for distress calls, officials say, adding they would be similar to regulations found in civil aviation.
In a reminder of the risks, U.S.-led coalition aircraft bombing Islamist militants in Syria were re-routed at least once in the last six days to avoid a close encounter with Russian planes, the Pentagon said.
http://uk.reuters.com/article/2015/1...source=twitterYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе знам какво се подарявали , но вероятно е било с рекламна цел защото според повечето източници ВПК в края на соца е носел над 2 милиарда долара годишно на държавата.
Сега носи ли 200 милиона ?Вероятно не !
Какво от това, че са влизали в държавата??М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЩо, аз си мисля, че още доста оръжие си правим, просто сега насреща искаме и пари, а преди сме го раздавали за идеята, та продажбите са поспаднали малко от тогава
Сега носи ли 200 милиона ?Вероятно не !Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
За три дни светът се обърна. Намери загубения си преди 25 години втори полюс. От еднополюсен се превърна пак в двуполюсен. Необходимо бе Русия да влезе в ролята си и да се намеси в играта. По-точно – във войната с “Ислямска държава” в Сирия.
Това събитие предизвика паника в онази част на света, където вече бяха свикнали с илюзията, че “новият световен ред” е за вечни времена. Осъмнаха в конфузно положение. Сякаш преди да си легнат, бяха глътнали едновременно и слабително, и сънотворно. Явно пробуждането е било кошмарно, резилът – неизбежен.
Викнаха Русия да се присъедини към злополучната коалиция на САЩ от 62 държави, които дори шефът на Пентагона не може да изброи, и забравиха какво бе казал Обама само преди година. Тогава той изреди трите най-големи злини за “демократичния свят”: вирусът ебола, “агресорът” Русия и едва на трето място “Ислямска държава”. Сега изведнъж повикаха “второто зло”, че без него – по-зло. Странна и смущаваща логика.
Така в края на трите дни, които промениха света, след много суета “еднополюсните” съюзници се съвзеха от конфуза, с приклякване приеха предложенията и обявиха, че ще съгласуват действията си с руснаците. Може би най-после са чули и общественото мнение. Проучване, публикувано във в.”Фигаро” например, сочи, че 93% от французите искат коалиция с Русия. Или най-после са схванали, че когато Путин започне да действа, никой не може да го спре. И по-важното: постига целта си. Който не го е схванал, да глътне две хапчета…„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеКои да плащат? На кого? Намекваш ли ми нещо, русначе такова?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе то, за плюене по нашите, плащат ли ?
http://www.capital.bg/politika_i_iko...nik-upravitel/
ма, аз да те питам - то, кои са нашите
и политика ли имаме наша
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение...
2. Сега Обонго като ни дава да правим само картофи виж как всички ни обичат и нямаме такива проблеми.
Коментар
-
УСПЕХИ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ
"Турски поток" се отлага за неопределен срок
http://money.bg/news/id_307746903
Ердоган заплаши Москва, че ще спре да купува природен газ и няма да строи руска АЕЦ
http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/10/...=topicoftheday
Коментар
Коментар