IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Бидон с Боза
    Гаднично и подло е всеки който не е на вашето мнение да бъде оприличен на неандерталец ....налЕ... четири лични поста ....без грам оборване на тезите....

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
      И как тогава реформаторите ще влезнат в парламента ?

Как ?

За тях гласуват хасковските цигани, сега били хванали и монтанските.

Как ?

Кой ще гласува за тях ?

Кой ???

Не ги мисли тях.
      По-добре се загрижи за депесетУ, биесепетУ и атаката. Там електората е на ниво 5 клас или старческа деменция
      Впрочем лесно може да си намериш разбивка на електората по партии, възраст, образование, пол, местожителство.
      Да те образовам ли със статистика от последните 2-3 избори ?
      Няма да е в твоя полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Мхм, по написаното... граматиката, правописът и стилистиката са ти най-малкия проблем...
        Бидон с Боза
        Yeah

Коментар

Мхм, по написаното... граматиката, правописът и стилистиката са ти най-малкия проблем...
          Не разбирам, как сериозни хора изобщо влизат в диалог с такива като...
          И аз това се питам!!!Що се занимавате с аборигени с "вишо"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Правилно.
            И не само данъчен, а по-важно ОБРАЗОВАТЕЛЕН ценз! Поне завършено средно (което си е задължително по закон). Тогава да видим, КОЙ ще влезе изобщо в НС.
            И как тогава реформаторите ще влезнат в парламента ?

Как ?

За тях гласуват хасковските цигани, сега били хванали и монтанските.

Как ?

Кой ще гласува за тях ?

Кой ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Недоносче пак ли се обаждаш!!!

Всеки по написаното да преценя, до къде съм добутал!
              По същия начин аз за тебе вече съм преценил!
              Не разбирам, как сериозни хора изобщо влизат в диалог с такива като...

Коментар

Само дотам ли добута...
                Недоносче пак ли се обаждаш!!!

Всеки по написаното да преценя, до къде съм добутал!
                По същия начин аз за тебе вече съм преценил!

Коментар

Достатъчно е и да е само 8 клас. Което е по закон минимума, нека и да не е средно!
                  Не може да не знаеш български или да не може да четеш и пишеш, и да правиш същевременно политически избор!

8 КЛАС СТИГА!!!
                  Само дотам ли добута...

Коментар

А бе да ти кажа тези, които в голямата си част определят политиката, дори и 8ми не избутват!

Ако искаме да се оправи държавата и контрол за реална "стойност" на дипломите не само до 8ми, а и до 12 трябва също да има!
                    Делегираните бюджети на учебните заведения в сегашния си вариант се оказаха голям провал. Това беше предвидимо. Те произведоха неграмотност, наглост и безотговорност в българското училище. Залитане от прекалена дисциплина преди 1989 към разюздана обстановка през новото хилядолетие. Ипосле произведенията на това образование ще правят подобни недомислени закони. Риформа!

Коментар

Обаче трябва да слагат и елементарен писмен тест (едно изречение), като форма на декларация при гласуване.
                      Примерно: -Аз асен асенов от столипиново на 26 години с ЕГН...... и подпис.
                      Щото иначе 8-клас го завършват, без да могат да четат и пишат.
                      Днес сутринта даваха за един с пети клас, дето директорът на училище в Брацигово му предлага диплома за 8-ми, че да стане шофьор.
                      А бе да ти кажа тези, които в голямата си част определят политиката, дори и 8ми не избутват!

Ако искаме да се оправи държавата и контрол за реална "стойност" на дипломите не само до 8ми, а и до 12 трябва също да има!

Коментар

Това с адреса е пълен шит. Всеки може (и си ) изкарва такъв за 2 дни.
                        А на някои ниви във врачанско се водят по окло 100-200 новообитатели по време на избори.
                        Образователен ценз е решението, но тогава няКОИ стават безполезни, като електорат за 2 кИбабчИта и бира.
                        Въпроса е секции само в страната!
                        Иначе ако искаш идваш от Бурса, ако си имаш адрес и лична карта и гласуваш!
                        От Америка по същия начин!

Самите правила за адресите като ги променят да има уседналост 1 година, всичко ще си доийде на мястото.
                        Какво е това нещо 1 месец 2 месеца преди изборите се регистрираш. Минимум ГОДИНА! Което е и нормалното!

Коментар

Достатъчно е и да е само 8 клас. Което е по закон минимума, нека и да не е средно!
                          Не може да не знаеш български или да не може да четеш и пишеш, и да правиш същевременно политически избор!

8 КЛАС СТИГА!!!
                          Обаче трябва да слагат и елементарен писмен тест (едно изречение), като форма на декларация при гласуване.
                          Примерно: -Аз асен асенов от столипиново на 26 години с ЕГН...... и подпис.
                          Щото иначе 8-клас го завършват, без да могат да четат и пишат.
                          Днес сутринта даваха за един с пети клас, дето директорът на училище в Брацигово му предлага диплома за 8-ми, че да стане шофьор.

Коментар

Правилно.
                            И не само данъчен, а по-важно ОБРАЗОВАТЕЛЕН ценз! Поне завършено средно (което си е задължително по закон). Тогава да видим, КОЙ ще влезе изобщо в НС.

8 КЛАС СТИГА!!!

Коментар

Имаш постоянен или временен адрес, ГЛАСУВАШ!Нямаш такъв НЕ гласуваш!
                              Това с адреса е пълен шит. Всеки може (и си ) изкарва такъв за 2 дни.
                              А на някои ниви във врачанско се водят по окло 100-200 новообитатели по време на избори.
                              Образователен ценз е решението, но тогава няКОИ стават безполезни, като електорат за 2 кИбабчИта и бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Абсолютно съгласен , аз съм склонен да има данъчен или доходен критерии за гласуване. Плащаш преди данъци и осигуровки в България значи имаш жизнен интерес тук и затова гласуваш, за пенсионерите , ако е в БГ гласува......иначе няма да се оправим скоро докато разни от Бурса или САЩ ме определят как да живея и кои да харчи майте данъци....
                                Имаш постоянен или временен адрес, ГЛАСУВАШ!Нямаш такъв НЕ гласуваш!

Коментар

Working...
                                X