IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Щом отказват да си платят обезщетението за БГ имотите там, то тогава имотите се връщат, плаща се по-малко обезщетение за причинен тормоз и се връща като официален език българският, както си е било.

Кое не ти е ясно, предателче монголско? Да ти го нарисувам, не искаш ли? Нали си голем ербап срещу турците, що мълчите? От Масква не дават, ърм?
    Абе юнак , ти съвсем се бъгнА...като имаш териториални претенции към Турция запасвай сабята и напред ! А пък кат земат да та плющат рязанките аз мога да врътна един телефон на Путин !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Така, де, ти искаш да се заселиш в планината Карадаг, ама с тия териториални щения не се ли опасяваш, че твоите приятели от форума ще получат нови аргументи те трофкат на задни теми. Много са наЗАДНИЧави, ей!
      Нали си чувал лафчето:
      - крадецът вика: Дръжте крадеца;
      - предателчетата викат: Дръжте предателите;
      - фидерасите викали: Дръжте фидерасите.

Та, ти вече си ми ясен от кои си ( ъъ ... смигам ).

П.П. Десетки хиляди българи/потомците им чакат обезщетение по договор. Ако няма да го изплащат да им връщат земите тогава, барабар с имотите/активите + езика + обезщетение за тормоз/геноцид.

Сложно ли ти е, историчарчето да вденеш?

Коментар

За фрост чиляк и силен вятър, преграда няма!

Нека си дрънкат. Какво му остава на едно жалко предателче да дудне по цел ден? Аз съм жалко предателче на монголците, ама вижте го оня, той е по-голям предател от мИня -дрън-дрън-дрън ....

Тъжна селска стори ( радвам се, че се дефинира с тях и да знам как да се отнасям - пълен игнор )
        Нигде не съм се дефинирал, само констатирам, че си се докарал до тук, да те бъзикат половин форум. Запри се малко, пък се фърли на творчество, а не на форумни писания. Приятелски ти го казвам, макар че май това донякъде и за мен важи. Бая време губя напоследък по форума. Голяма краста е. Все се чешим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          И какви са ти претенциите към Турция ?
          Щом отказват да си платят обезщетението за БГ имотите там, то тогава имотите се връщат, плаща се по-малко обезщетение за причинен тормоз и се връща като официален език българският, както си е било.

Кое не ти е ясно, предателче монголско? Да ти го нарисувам, не искаш ли? Нали си голем ербап срещу турците, що мълчите? От Масква не дават, ърм?

Коментар

Така, де, ти искаш да се заселиш в планината Карадаг, ама с тия териториални щения не се ли опасяваш, че твоите приятели от форума ще получат нови аргументи те трофкат на задни теми. Много са наЗАДНИЧави, ей!
            И той...с удоволствие !

Коментар

Не я ли изтъркахте тая плоча?

Може да пуснете следващата, че Светослав от Русь дошъл и скапал БГ империя, за да ни "асвабади" от византийското робство - тъкмо ще ме изкарате грък

П.П. Като гледам май само Русото е единственият, който директно казва, че БГ има териториални претенции към днешна Турция, понеже червените кордели мълчите като насрани по темата за претенциите и само те могат да имат към нас. Вие шматките мълчите като задници за нашите към тях.

Че и доста кинти имат да ни дават по договора от Ангора. Понял съчка дрянуфска? Срещу българите го раздаваш голям дерибей, срещу турците мълчиш кат' задник наведен и викаш: Още малко за отличен - хихи

Коментар

Може да пуснете следващата, че Светослав от Русь дошъл и скапал БГ империя, за да ни "асвабади" от византийското робство - тъкмо ще ме изкарате грък

П.П. Като гледам май само Русото е единственият, който директно казва, че БГ има териториални претенции към днешна Турция, понеже червените кордели мълчите като насрани по темата за претенциите и само те могат да имат към нас. Вие шматките мълчите като задници за нашите към тях.

Че и доста кинти имат да ни дават по договора от Ангора. Понял съчка дрянуфска? Срещу българите го раздаваш голям дерибей, срещу турците мълчиш кат' задник наведен и викаш: Още малко за отличен - хихи
                И какви са ти претенциите към Турция ?

Коментар

Е , за някои по изтънчени туй било "удоволствие" , дето плащали за него .
                  Абе той не е и в категорията дет може да плаща ...... той само по либов
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    Е то нали това е проблема на Лясковския , затова е сърдит на Рашъните че ни освободили от Османско робство. Черпака иска още да се гъне и стене под Турския камшик .

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Е то нали това е проблема на Лясковския , затова е сърдит на Рашъните че ни освободили от Османско робство. Черпака иска още да се гъне и стене под Турския камшик .
                      Е , за някои по изтънчени туй било "удоволствие" , дето плащали за него .

Коментар

Марандульчик , нема да е справедливо от твоя страна да премълчаваш скромно османския принос от култура с койтосме се обогатили за пет столетия...тоя период все го избягваш .
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нека си дрънкат. Какво му остава на едно жалко предателче да дудне по цел ден? Аз съм жалко предателче на монголците, ама вижте го оня, той е по-голям предател от мИня -дрън-дрън-дрън ....

Тъжна селска стори ( радвам се, че се дефинира с тях и да знам как да се отнасям - пълен игнор )
                          Благодаря за разбирането , колеги сме все пак ...

Коментар

Еми вие все му го напомняте с цветисти изрази, та човекът се предпазва от нови щипвания по... бузките.

Коментар

Марандульчик , нема да е справедливо от твоя страна да премълчаваш скромно османския принос от култура с койтосме се обогатили за пет столетия...тоя период все го избягваш .
                              Еми вие все му го напомняте с цветисти изрази, та човекът се предпазва от нови щипвания по... бузките.

Коментар

Нужно е да се дават като паралел "културните" достижения на монголското "асвабаждение" в БГ на фона на градежа на Плиска, където освен обществени бани и нужници, следва още по-голям потрес. Крум доизгражда още обществени бани с топла вода и кенефи.

Какви сме били преди 1300 години, какви ни направиха монголците само за 130 години?
                                Тоалетната деградация из Европа е повсеместна през Средновековието. Възможно е чумите да са довели до отбягване на общите тоалетни. Иначе Рим се е ползвал с такива по градове и вили, при това с течаща вода където има възможност. Не знам дали има такава история за хигиенните навици по отхождането, но съм чувал за история на тоалетната. Ето една смислена задача за Марандето, да открие из интернета предходните ни типове тоалетни заведения, традиции и практики. Това ще очертае сегашното ни културно-политическо въздигане.

Коментар

Working...
                                X