Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 21.11.2015)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТака, де, ти искаш да се заселиш в планината Карадаг, ама с тия териториални щения не се ли опасяваш, че твоите приятели от форума ще получат нови аргументи те трофкат на задни теми. Много са наЗАДНИЧави, ей!
- крадецът вика: Дръжте крадеца;
- предателчетата викат: Дръжте предателите;
- фидерасите викали: Дръжте фидерасите.
Та, ти вече си ми ясен от кои си ( ъъ ... смигам ).
П.П. Десетки хиляди българи/потомците им чакат обезщетение по договор. Ако няма да го изплащат да им връщат земите тогава, барабар с имотите/активите + езика + обезщетение за тормоз/геноцид.
Сложно ли ти е, историчарчето да вденеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа фрост чиляк и силен вятър, преграда няма!
Нека си дрънкат. Какво му остава на едно жалко предателче да дудне по цел ден? Аз съм жалко предателче на монголците, ама вижте го оня, той е по-голям предател от мИня -дрън-дрън-дрън ....
Тъжна селска стори ( радвам се, че се дефинира с тях и да знам как да се отнасям - пълен игнор )
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИ какви са ти претенциите към Турция ?
Кое не ти е ясно, предателче монголско? Да ти го нарисувам, не искаш ли? Нали си голем ербап срещу турците, що мълчите? От Масква не дават, ърм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТака, де, ти искаш да се заселиш в планината Карадаг, ама с тия териториални щения не се ли опасяваш, че твоите приятели от форума ще получат нови аргументи те трофкат на задни теми. Много са наЗАДНИЧави, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе я ли изтъркахте тая плоча?
Може да пуснете следващата, че Светослав от Русь дошъл и скапал БГ империя, за да ни "асвабади" от византийското робство - тъкмо ще ме изкарате грък
П.П. Като гледам май само Русото е единственият, който директно казва, че БГ има териториални претенции към днешна Турция, понеже червените кордели мълчите като насрани по темата за претенциите и само те могат да имат към нас. Вие шматките мълчите като задници за нашите към тях.
Че и доста кинти имат да ни дават по договора от Ангора. Понял съчка дрянуфска? Срещу българите го раздаваш голям дерибей, срещу турците мълчиш кат' задник наведен и викаш: Още малко за отличен - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе я ли изтъркахте тая плоча?
Може да пуснете следващата, че Светослав от Русь дошъл и скапал БГ империя, за да ни "асвабади" от византийското робство - тъкмо ще ме изкарате грък
П.П. Като гледам май само Русото е единственият, който директно казва, че БГ има териториални претенции към днешна Турция, понеже червените кордели мълчите като насрани по темата за претенциите и само те могат да имат към нас. Вие шматките мълчите като задници за нашите към тях.
Че и доста кинти имат да ни дават по договора от Ангора. Понял съчка дрянуфска? Срещу българите го раздаваш голям дерибей, срещу турците мълчиш кат' задник наведен и викаш: Още малко за отличен - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеЕ , за някои по изтънчени туй било "удоволствие" , дето плащали за него .Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕ то нали това е проблема на Лясковския , затова е сърдит на Рашъните че ни освободили от Османско робство. Черпака иска още да се гъне и стене под Турския камшик .
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕ то нали това е проблема на Лясковския , затова е сърдит на Рашъните че ни освободили от Османско робство. Черпака иска още да се гъне и стене под Турския камшик .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеМарандульчик , нема да е справедливо от твоя страна да премълчаваш скромно османския принос от култура с койтосме се обогатили за пет столетия...тоя период все го избягваш .Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа фрост чиляк и силен вятър, преграда няма!
Нека си дрънкат. Какво му остава на едно жалко предателче да дудне по цел ден? Аз съм жалко предателче на монголците, ама вижте го оня, той е по-голям предател от мИня -дрън-дрън-дрън ....
Тъжна селска стори ( радвам се, че се дефинира с тях и да знам как да се отнасям - пълен игнор )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЕми вие все му го напомняте с цветисти изрази, та човекът се предпазва от нови щипвания по... бузките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеМарандульчик , нема да е справедливо от твоя страна да премълчаваш скромно османския принос от култура с койтосме се обогатили за пет столетия...тоя период все го избягваш .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНужно е да се дават като паралел "културните" достижения на монголското "асвабаждение" в БГ на фона на градежа на Плиска, където освен обществени бани и нужници, следва още по-голям потрес. Крум доизгражда още обществени бани с топла вода и кенефи.
Какви сме били преди 1300 години, какви ни направиха монголците само за 130 години?
Коментар
Коментар