IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Кандидозке, стига си пропагандирала краварските ценности в България. Тук тоя номер вече не минава. Бегай в Нуландистан!
    Тук единственият пропагандатор си ти и подобните ти. При това си тръгнал в европейска България да рекламираш "ценностите" на един режим пропит от странната комбинация от фашизъм и азиатщина!!!

Съвсем сериозно казвам: Чемодан, вокзал и към северна Азия!!!

Та на въпроса... Ако не беше Макгахан светът едвали щеше да разбере и половината от истината за турските зверства, нямаше изобщо да има Руско-турска война ако не беше състраданието, чувството за справедливост, упоритостта и смелостта на Джанюариъс Макгахан...

Отново състраданието, грижата за ближния и упоритостта беше това, което водеше Мери Бахметиева (впрочем тази американка е съпруга на руски посланник у нас), когато за пръв път у нас, едва в началото на 20 в. въведи сестринската помощ в българските болници и създаде първото Училище за милосердни сестри...

Та такива са едни ценности, други ги виждаме днес в Москва и в Украйна...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      И като добавка, за мен изразители на американските ценности са хора като Дженюариъс Макгахан и Мери Бахметиева...

Само може да си проверите кои са тези хора и какво са направили за България...
      Кандидозке, стига си пропагандирала краварските ценности в България. Тук тоя номер вече не минава. Бегай в Нуландистан!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• И като добавка, за мен изразители на американските ценности са хора като Дженюариъс Макгахан и Мери Бахметиева...

Само може да си проверите кои са тези хора и какво са направили за България...

Коментар

Не ме кефят крадливи дърти комунисти, за които кражбата е начин на живот...
          Не ме кефят шизоидни циклофреници, които лепят етикети на непознати произведени от собствената им мозъчна недостатъчност.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
            Абе какво роптаете срещу тия ценности, я кажете какви са тия ценности, които толкова не ви кефят!
            Кефят ме, що да не ме кефят. Двойните стандарти на пиндосите и техните гейропейски пудели са много забавни!

Коментар

• Не ме кефят хора, които отричат чудовищния геноцид извършен само на 150 км от мястото, където живея...

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Има доста американски "ценности", които не ме кефят.

Не ме кефи САЩ да бомбардират независима държава под лъжлив предлог, както беше случая с уж геноцида в Босна и бомбардировките в Сърбия. След края на необявената от САЩ война така и не се откриха НИКАКВИ доказателства за т.нар. сръбски геноцид. И наскоро международния съд го призна.
              Не ме кефят защитниците на човек, който използваше химическо оръжие срещу собствения си народ. С очите си съм виждал музея на геноцида в Сюлеймания, хилядите ужасяващи снимки на жертвите на химическото оръжие, използвано от сатрапа Саддам. Същото е в бившия затвор на Сюлеймания - сега музей на жертвите на режима.
              Няма значение, че не са го открили. Жертвите му още са мъртви!!!!

Не ме кефи САЩ да започват унищожителна война, без дори да я обявят, срещу независима държава като Ирак под лъжлив предлог, за което дори по-късно си признаха. Че Саддам не е имал химически оръжия. Щото така и не ги откриха.
              Не ме кефят хора, които твърдят, че Либийската аранска джамахирия, с "правов ред основан на Шериата била светска държава. Кажи го на българските медици!!! Кажи го на жертвите на звяра от Бенгази!!!!

Не ме кефи САЩ да бомбардират и съсипват една светска държава като Либия само защото не харесват управника и.
              Не ме кефят поддръжниците на АГРЕСОРА Путин, който съсипа независимата държава Украйна!!!!

Не ме кефи САЩ да предизвикват преврати къде ли не по света, само да вземем Украйна, само защото не харесват президента.
              Не ме кефят хора, които отричат, че причината за разрухата на Афганистан и спиралата на ужасите, в която беше вкарана, процъфтяващата някога, страна, е РУСКАТА АГРЕСИЯ от 1979 г. А последиците от тази агресия и пътеката, която отвориха за последвалите събития, усещаме и днес. Без Афганистан 79-та нямаше да има Ал Кайда, нямаше да има и ИДИЛ...

Не ме кефи САЩ да окупират Афганистан, под предлог че там се крият терористи, които между другото бяха създадени и финансирани в едни по-предни години от самите САЩ.
              Не ме кефят защитниците на международния тероризъм.
              Както и такива, които подкрепят фашисткия режим на Путлер, който отвлича невинни хора от домовете им посред нощ, отвлича ги от чужда територия, отвлича ги от леглата им... Надежда Савченко, Олег Сенцов, множество лидери на кримско-татарския народ са само върхът на айсберга...

Не ме кефи САЩ да отвличат и изтезават чужди граждани под лозунга за борба с тероризма, като в Гуантанамо.
              Не ме кефят крадливи дърти комунисти, за които кражбата е начин на живот...

И други неща не ме кефят. Като например да плащаме на САЩ като пуснем песен на Майкъл Джексън по радиото.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Абе какво роптаете срещу тия ценности, я кажете какви са тия ценности, които толкова не ви кефят!
                Има доста американски "ценности", които не ме кефят.

Не ме кефи САЩ да бомбардират независима държава под лъжлив предлог, както беше случая с уж геноцида в Босна и бомбардировките в Сърбия. След края на необявената от САЩ война така и не се откриха НИКАКВИ доказателства за т.нар. сръбски геноцид. И наскоро международния съд го призна.

Не ме кефи САЩ да започват унищожителна война, без дори да я обявят, срещу независима държава като Ирак под лъжлив предлог, за което дори по-късно си признаха. Че Саддам не е имал химически оръжия. Щото така и не ги откриха.

Не ме кефи САЩ да бомбардират и съсипват една светска държава като Либия само защото не харесват управника и.

Не ме кефи САЩ да предизвикват преврати къде ли не по света, само да вземем Украйна, само защото не харесват президента.

Не ме кефи САЩ да окупират Афганистан, под предлог че там се крият терористи, които между другото бяха създадени и финансирани в едни по-предни години от самите САЩ.

Не ме кефи САЩ да отвличат и изтезават чужди граждани под лозунга за борба с тероризма, като в Гуантанамо.

И други неща не ме кефят. Като например да плащаме на САЩ като пуснем песен на Майкъл Джексън по радиото.

А тебе кефи ли те, Хайрсъзов да си сменяш никчето по три пъти на ден?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Reuters: САЩ губят информационната война срещу Русия
                  25 Март 2015 | 17:13 | Агенция "Фокус"
                  Reuters: САЩ губят информационната война срещу Русия Снимка: АФП
                  Вашингтон. Американската пропаганда търпи загуби във войната срещу своите съперници, сред които е и Русия, предаде агенция Reuters, позовавайки се на информация от изследване на Американския съвет по въпросите на информационното разпространение. Експерти на съвета са достигнали до извода, че цялата стратегия на американската пропаганда извън пределите на страната трябва да бъде изградена отново, като една от причините за това е успехът на руската пропаганда след присъединяването на Крим.

И сега заради теб и твоя Интелект,отидоха евроатлантическите ценности в БГ......
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

и за това линк, моля, лъжеций...

Reuters: САЩ губят информационната война срещу Русия
                    25 Март 2015 | 17:13 | Агенция "Фокус"
                    Reuters: САЩ губят информационната война срещу Русия Снимка: АФП
                    Вашингтон. Американската пропаганда търпи загуби във войната срещу своите съперници, сред които е и Русия, предаде агенция Reuters, позовавайки се на информация от изследване на Американския съвет по въпросите на информационното разпространение. Експерти на съвета са достигнали до извода, че цялата стратегия на американската пропаганда извън пределите на страната трябва да бъде изградена отново, като една от причините за това е успехът на руската пропаганда след присъединяването на Крим.

И сега заради теб и твоя Интелект,отидоха евроатлантическите ценности в БГ......

Коментар

Мдааа, особено след като загуби най-големия си външен пазар - Украйна... Направо супер!
                      Тоя пазар принципно не праща .....така че не е особена загуба.
                      Там кражбите са прекалено големи ...не е като пир германците всичко точно....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Forex Master

Не знам кой се е нашмъркал, то по скоро сте вие на които им се привижда нов паралелен Свят в който Русия продава изкопаеми и цъфти от това. Аз като гледам приходите от тази дейност са крайно недостатъчни и несравними с бързите пари от строителство на газопроводи, нови сондажи.Проблема е че секнаха.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Войната в Украйна не е за влияние а за да има там война и убийства. Ако Русия не беше се намесила до сега да бяха вече 100 пъти пак с проруско управление.Русия проруско управление в Украйна не я устройва, на Кремъл му е необходима война защото тя блокира икономиката напълно и премахва конкуренцията.Това е като отговора на въпроса - Устройва ли я Русия да продава газ ?
                          - Не не я устройва, защото приходите от това са прекалено малки.
                          Тогава кое я устройва ? - Да строи скъпо струващи добивни съоръжения и транспортни такива. Тогава се завъртат не милиарди а трилиони пари на инвеститори.
                          Интересна гледна точка...

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнение
                            Ако оставим на страна симпатии и хейт, какво ще речете за акцията на Газпром(OGZPY:xnas). Доста изгодна ми се струва в момента....
                            Мдааа, особено след като загуби най-големия си външен пазар - Украйна... Направо супер!

Коментар

• Ако оставим на страна симпатии и хейт, какво ще речете за акцията на Газпром(OGZPY:xnas). Доста изгодна ми се струва в момента....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Войната в Украйна не е за влияние а за да има там война и убийства. Ако Русия не беше се намесила до сега да бяха вече 100 пъти пак с проруско управление.Русия проруско управление в Украйна не я устройва, на Кремъл му е необходима война защото тя блокира икономиката напълно и премахва конкуренцията.Това е като отговора на въпроса - Устройва ли я Русия да продава газ ?
                                - Не не я устройва, защото приходите от това са прекалено малки.
                                Тогава кое я устройва ? - Да строи скъпо струващи добивни съоръжения и транспортни такива. Тогава се завъртат не милиарди а трилиони пари на инвеститори.
                                Пак си се нашмъркал нещо...

Коментар

Working...
                                X