IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (7)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ама ти май не можеш да броиш...

Общо 8 милиона граждани с руско самосъзнание, от които 2 са в Крим, а 1,5 в окупираните територии...

Те тези 8 милиона няма как да бъдат асимилираани толкова бързо, т. к. са сравнително новодошли - след 1925, т. е. след индустриалната програма на Сталин... и по-късно след ВСВ при възстановяването на Украйна...
    Да бе да ...ти пак четеш собствена история.....
    С майчин Руски език в Украйна се определят близо 15 милиона.

И сигурно онези в Одеса дето се мислят аз руснаци не са там още от Имперско време ........
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Съгласен съм , но все още в Украйна има 15 милиона население с Руско самосъзнание и не върви да ги оставят да ги асимилират-да ги направят на измислените Урки.
      За разлика Македонците явно няма видимо Българско малцинство.....
      Ама ти май не можеш да броиш...

Общо 8 милиона граждани с руско самосъзнание, от които 2 са в Крим, а 1,5 в окупираните територии...

Те тези 8 милиона няма как да бъдат асимилираани толкова бързо, т. к. са сравнително новодошли - след 1925, т. е. след индустриалната програма на Сталин... и по-късно след ВСВ при възстановяването на Украйна...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Аз отдавна казвам, че Украйна е руската Македония. И като такава заслужава съдбата си. Руснаците постъпват много глупаво като се опитват да си я върнат. Трябва политиката им да е като нашата спрямо Македония - да ги оставят да се удавят в собствените си лайна. Няма никакъв смисъл да приобщаваш такива кретени към държавата си - само неприятности носят. Ако утре, когато албанците ги притиснат, вземат че поискат да се върнат в лоното на Майка България, и направят референдум за това, аз твърдо ще гласувам против. Не ни трябват тия келемета.
        Съгласен съм , но все още в Украйна има 15 милиона население с Руско самосъзнание и не върви да ги оставят да ги асимилират-да ги направят на измислените Урки.
        За разлика Македонците явно няма видимо Българско малцинство.....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Аз отдавна казвам, че Украйна е руската Македония. И като такава заслужава съдбата си. Руснаците постъпват много глупаво като се опитват да си я върнат. Трябва политиката им да е като нашата спрямо Македония - да ги оставят да се удавят в собствените си лайна. Няма никакъв смисъл да приобщаваш такива кретени към държавата си - само неприятности носят. Ако утре, когато албанците ги притиснат, вземат че поискат да се върнат в лоното на Майка България, и направят референдум за това, аз твърдо ще гласувам против. Не ни трябват тия келемета.
          Ама ти много неща може да казваш... Украйна била руската Македония...

Тая опорка явно я възродихте покрай ситуацията отвъд Огражден... само дето е абсолютно невярна...

Коментар

Ти двете държавици Македония и Украйна са попили от нашата държава навремето....ма от глупост не си го признават.....и се надпреварват колко по древна история ще си присвои от комшиите ...... за сега Макетата имат преднина пред Урките.
            Last edited by netware5; 20.05.2015, 16:39.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Ти двете държавици Македония и Украйна са попили от нашата държава навремето....ма от глупост не си го признават.....и се надпреварват колко по древна история ще си присвои от комшиите ...... за сега Макетата имат преднина пред Урките.
              "Попили" са верно е.
              А има и една друга, дето след, като е "попила" език, азбука и религия е "убила" майка си, а после се е пропила....та досега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Да видиш каква статуя на Александър Македонски имат в Скопие......
                Почти като на Ленин в Киев ,онази която я бутнаха и си остана без основател на държавата...сега албанците се мъчат да лишат македонците от основател и да им натрапят Енвер ходжа.....
                А киевани вече мислят че Бандера е техния герой а други се спират на татко махно.-........

Коментар

Аха викаш 5-6 век е основан Киев , ми те Македонците викат че били от преди христа, пак сте назаде ?

От кого е основан Киев бе пиле ?
                  Да видиш каква статуя на Александър Македонски имат в Скопие......
                  Почти като на Ленин в Киев ,онази която я бутнаха и си остана без основател на държавата...сега албанците се мъчат да лишат македонците от основател и да им натрапят Енвер ходжа.....
                  А киевани вече мислят че Бандера е техния герой а други се спират на татко махно.-........

Коментар

• v_tin

Ти нещо се бъркаш яко - 2200 бара налягане, за къде е това нещо.В третата степен на най ново поколение криогенен двигател в трите му винтови канала налягането е едва 1200 бара..едва. И 200-300 бара не са достатъчни за такъв газопровод по дъното на морето, а стоманата не ръждясва а се окислява фантастично от солената вода. В тръбата от двете страни на стоманата имаш две среди - водата от едната , а от другата газ..не само ще ръждасва но и ток ще произвежда. Кислород е необходим а не въздух.
                    Реално налягането което могат да направят в тръбата е 200-300 бара и то е ограничено от много неща , не само компресорите и не е достатъчно да осигури дебит в такава тръба положена по морското дъно.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Аха викаш 5-6 век е основан Киев , ми те Македонците викат че били от преди христа, пак сте назаде ?

Това толкова пъти вече е дъвкано,чак досадно.

http://www.ipiran.ru/egorov/kvkr.htm

Как Московия украла историю Киевской Руси-Украины. ДОКЛАД доктора исторических наук
                      http://uainfo.org/blognews/398664-ka...skih-nauk.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                        Няма как да сме македонци,защото Киев е основан през 5-6 век,а Москва през 12 век от Киевски княз.И много са забавни рашисти,как не успяват да сменят данни в уикипедия.Като му хрумне нещо ново на "големия историк" путлер,веднага и там се променя.Но за такива,като теб става.

Коментар

Да да ...ако ви нямаше вас и БГ сигурно нямаше да ни има.

Бе вие сте бетер македонците

Няма как да сме македонци,защото Киев е основан през 5-6 век,а Москва през 12 век от Киевски княз.И много са забавни рашисти,как не успяват да сменят данни в уикипедия.Като му хрумне нещо ново на "големия историк" путлер,веднага и там се променя.Но за такива,като теб става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

не бил Ленин значи.....а кой .... избери си Хрушчов или Елцин....

Князь Владимир основал Русь-Украина.Росиянци се появяват през 18 век-1721г.,а до тогава се наричат московити.
                            Моите пра-пра-пра баби и дедовци всички са погребани на территория на Украйна,това не може да се каже за роднини на Путлер,Шой-гу,Лавров и други расеянци със дръпнати очи.Ти да не мислиш,че преди да дойдат московити на наши земи,те са били празни?Те окупирали наши и не само наши земи,но това е вече край.Аз и преди го казвах,че този път няма да им се получи,защото ако им се получи ние,украинци,ще изчезнем.До преди година,аз рускоговоряща украинка,бях за раша,сега ги ненавиждам.И такива,като мен сме мнозинство.Изкараха ни фашисти,хунта,каратели,само защото искахме да тръгнем по друг път.

15 мифов российской истории
                            http://blog.babich.me/2014/03/15-mif...j-istorii.html

Очень бы удивились князья Киевские, если бы вдруг узнали, что через тысячу лет государство, находящееся за тысячи километров, будет считать их исключительно своими "русскими" древними предками, а народ, культуру и язык современной Украины на земле которого эти самые Киевские князья жили и кем сами были – типа как "историческое недоразумение". No comments. А ведь на этой основе построена вся история России!!! На самом деле историческое недоразумение именно Россия – ибо нет другой такой страны в мире, где смешано столько культур и народов, а история которой столь искусственна, надуманна и неправдива, создана сначала в угоду политики империи царской, а позже в угоду идеологии империи советской.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                              Така е и не само раша.
                              http://miridei.com/sucess-ideas/succ...kraintsev/#top
                              Да да ...ако ви нямаше вас и БГ сигурно нямаше да ни има.

Бе вие сте бетер македонците

Коментар

да де да ...ясно ни е , ако не сте вие Руснаците ша живеят още в каменната ера

Така е и не само раша.
                                http://miridei.com/sucess-ideas/succ...kraintsev/#top

Коментар

Working...
                                X