If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[B]Естонският президент сравнява Украйна с грабител "Газпром" реже с изненадващ маньовър Киев от транзита на руски газ http://www.blitz.bg/news/article/343847
Ква ли ще е цената?
А бе САШШШ нали имат пазарна икономика? Как правителството ще накара щатските фирми да продават газ за гривни???? При това на половин цена спрямо руските?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
/Поглед.инфо/ Украинският президент Петро Порошенко има алкохолен проблем, което се вижда и в чужбина.
Порошенко е в седмичен запой и относителните моменти на просветление траят не дори часове, а минути. Това се превръща в огромен проблем", пише израелската информационна агенция Arutz 10, позовавайки се на свой източник в правителството на Украйна
Ми ко да напрай човека бе?! Тури ли го да управлява някаква измислена и отгоре на това фалирала държава! И той като един истински руснак, като изпадне в нерешима ситуация се напива и заебава всичко. Като Елцин. И оня беше такъв. Руснаци, кво да ги прайш?
Ама май и Юнкер страда от същия синдром. Той да не е потомък на някой руски освободител? Че те, руснаците и от там са минали.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Избягалите по време на наводненията в Тбилиси крокодил и хипопотам не са приели предлаганите им длъжности в украинското правителство и са се върнали сами в зоопарка...
Избягалите по време на наводненията в Тбилиси крокодил и хипопотам не са приели предлаганите им длъжности в украинското правителство и са се върнали сами в зоопарка...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар