IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Правителствена хронология

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има достатъчно теми за политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      И аз това питам ама сега громят Русия.Такава поръчка имат
      Те Пеевски, комунизма и олигархията, ти запада при който кой знае защо си пратил детето си, вместо в Куйбишев, само аз не громя нищо и ви се чудя на акъла
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
        А представяш ли си ,като стигне до края на Конституциата.
        На друго място днес критикувам игнора.
        Не си в игнорлистата ми, много тъпо от моя страна, но нищо не разбрах и по тази причина си трая.

Коментар

• Батюшка Махно едно време обичал да вика:
          Бий червените, докато побелеят, после бии белите, докато почервенеят!

Ето пример, как се вярва не на резултат, а на трансакция

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
            Ние, българите, поради исторически причини и извества обремененост от по-новата ни история, залитаме при споменаване на думата собственост (и не само).
            Безчет дигитални герои са готови да пролеят поне кило от своята виртуална кръв когато стане дума за защита на "собствеността", както също да пролеят щедро чужда кръв, дори при минимално подозрение, че е на "недемократи" и "комунисти", руснаци, американци, украйнци, цигани, ..... но, да не се отплесваме.
            Размислите си заслужават!
            Препоръка е

Курсивът е мой.
            А представяш ли си ,като стигне до края на Конституциата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Пак да питам, та дано някой ми обясни! Защо мрънкате?! Нали съборихте Пеевски, комунизма, олигархията и изгонихте форевър ДПС от властта?!
              И аз това питам ама сега громят Русия.Такава поръчка имат

Коментар

• Пак да питам, та дано някой ми обясни! Защо мрънкате?! Нали съборихте Пеевски, комунизма, олигархията и изгонихте форевър ДПС от властта?!
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Всъщност, редно беше да ес каже, че принципът Собствеността задължава са го измислили римляните, а не германците.
                  Римляните много са клали германците, но последните са решили, че не си заслужава ад ги мразят.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    "Горанов с идея за подпомагане на хората, които не могат да застраховат имота си

Собствеността не е задължение, а право, застраховането трябва да е доброволно, коментира финансовият министър"

http://www.investor.bg/bylgariia/451...ota-si-189866/
                    Ние, българите, поради исторически причини и извества обремененост от по-новата ни история, залитаме при споменаване на думата собственост (и не само).
                    Безчет дигитални герои са готови да пролеят поне кило от своята виртуална кръв когато стане дума за защита на "собствеността", както също да пролеят щедро чужда кръв, дори при минимално подозрение, че е на "недемократи" и "комунисти", руснаци, американци, украйнци, цигани, ..... но, да не се отплесваме.
                    Размислите си заслужават!
                    Препоръка е

Конституция на България,

Чл. 17.
                    (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.

(2) Собствеността е частна и публична.

(3) Частната собственост е неприкосновена.

(4) Режимът на обектите на държавната и общинската собственост се определя със закон.

(5) Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон при условие, че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение.

Конституция на Германия,

Чл. 14.
                    (1) Собствеността и наследственото право се гарантират. Съдържанието и ограниченията се определят от законите.

(2) Собствеността задължава. Нейното ползване трябва същевременно да служи и за благото на обществеността.

(3) Отчуждаване на собствеността е допустимо само за благото на обществеността. То може да се извърши само със закон или на основание на закон, който регулира начина и размера на обезщетението. Обезщетението се определя под справедливото съпоставяне на интересите на обществеността и на участващите. В случай на спор относно размера на обезщетението този спор се решава по съдебен ред пред съдебните инстанции.
                    Курсивът е мой.

Коментар

• "Горанов с идея за подпомагане на хората, които не могат да застраховат имота си

Собствеността не е задължение, а право, застраховането трябва да е доброволно, коментира финансовият министър"

http://www.investor.bg/bylgariia/451...ota-si-189866/

Коментар

• Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнение
                        Министърът на финансите иска е-регистър на банковите сметки на гражданите

http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_..._na_bankovite/
                        Този малоумник какво още ще измисли....Какъв е проблема....? - че ще пратят писма до 10 банки и ще чакат седмица за отговор....ужасТ

В регистъра нямало да има суми а само брой на сметките и в кои банки.....

Аз имам около 15 сметки в три банки.....В десетина от сметките има по 2 - 20 лв.....В другите малко повече...
                        И ако тази " защитена " от хакери информация попадне в правилните ръце, иди обяснявай , че нямаш сестра.....

Коментар

• България е бедна страна уважаеми дами и господа. Затова не е чудно, че тези които гласуват на избори са основно хората с ниски доходи или такиви с обременена от времето на социализма ценностна система. Това са главно пенсионери, турци, цигани, наемни работници и безработни. Има и още едно съсловие, което е много силно мотивирано да гласува и това е "кастата" на държавните служители. Те гласуват предимно за ГЕРБ, защото добре знаят че ББ е "добър по душа" и никога няма да тръгне да прави съкращения в държавната администрация, а дори напротив ще я раздува до максимум. Следователно ще има широк мегдан за шуробаджанащина и безжалостно източване на бюджета. При това състояние няма защо да се изненадваме, че сме я докарали до там в парламента да няма нито една, повтарям НИТО ЕДНА дясна, пропазарна, реформаторска партия с всички съпътстващи това последствия. Нека някой ме убеди, че ГЕРБ е дясна партия! Т.нар. "реформатори" ли са дясна коалиция? По какво точно си личи това? Какво точно направиха през последните 2-3 месеца за да повярвам, че са десни? Това, че не подкрепиха заверата на ГЕРБ и синдикатите за т.нар. пенсионна "реформа" не ги оправдава. До сега трябваше 100 пъти да са напуснали управляващата коалиция, но те не го направиха, което означава, че са в нея само и единствено заради ВЛАСТТА. За БСП, ДПС, АБВ, Атака и останалите "лабораторни" проекти пък въобще не ми се говори... Една част от тях напълно логично подкрепят това управление. Следователно в момента и управляващи и "опозиция" вкупом са за музея на социализма. Всички до един. Единственото, което ги обединява и което ще крепи този парламент поне още 3 години (докато свършат парите от рекордния заем, с който се канят да ни натоварят) е ненаситната жажда за власт и кражби.

Какъв капиталов пазар уважаеми инвеститори, каква пенсионнна реформа, какви реформи изобщо?!? Тези сладури са дошли да крадат, не да правят реформи или да строят капитализъм и демокрация по европейски образец. В парламента се намират и двете страни на една и съща монета и нейното име е "КОЙ?"...
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                            Не се учудвам че не можеш. Ти себе си не можеш да разбереш.
                            Веднага питам, ти как знаеш аз за кого да гласувам? Черешко да не е направил некой регистър и за това?
                            Ми ти си гласувал или за милицията или за деформаторския блок.сега е лесно да отричаш

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              това правителство вече му е време да ходи да се поразходи....аз гласувах за тях, а то какво стана
                              Не е препоръка
                              Ха ха .. като ви пишехме, че ще развалят търговията не ни вярвахте ) нека ви е Няма сериозен борсов играч който да е гласувал за тях

Коментар

• Министърът на финансите иска е-регистър на банковите сметки на гражданите

http://www.dnevnik.bg/biznes/lichni_..._na_bankovite/

Коментар

Working...
                                X