IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Цялата елементна база на 100% се произвежда в Китай. Приятелят ти Брет внася всичко от Китай и го сглобява в САЩ. Така че стига си драскал глупости. И по селата няма да намериш кой да ти повярва...

В САЩ няма никакво производство. Всичко е FIRE икономика (Finance, Insurance, Real Estate). Драскаш клечката на едно от тези, както през 2008 г. и цялото им богатство заминава в тоалетната!
    Пропуснал си печтниците на три смени и фабриките за илюзии и пропаганда колко могъщи са.И понеже са много богати ако стане война ще се бият с майкрософт гугъл и файсбук.Това са фокусти и шменти капели.Само такива като дона им се връзват на простотиите

Коментар

• Forex Master

Ако американците и канадците се изнесат от Сибир и спрат да сондират след по малко от 10 години Русия ще има петрол колкото за собствените си нужди и може и да не стига. Тези дренажни сондажи се амортизират и запълват здраво при експоатация и постоянно трябва да се дупчи.
      - Така че участвате в някакъв театър.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Forex Master

Не може да се каже че соларните клетки се произвеждат в Китай. Технологиите се разработват на друго място, на друго място се правят точните инструменти и машини за тези производства и САЩ държат ключа.Също се познавам с хора които правят въпросните точни инструменти и машини, дори се опитах да правя такива в Китай защото просто не знаех.Произвеждат матрици за ментета от най нисък клас и дори тези за по качественните ментета пак са внос.
        Силата на индустрията в Китай е че може да произвежда милиони бройки, а не че ги произвежда тя.
        ЕС като сложиха мито не сложиха мито на китайското производство а удариха и американското по този начин.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
          Ами модератора ми отнесе сравнението на ЕС със СССР
          Сравнението е неправилно. Сега сме чиста колония. Тогава не бяхме колония!!! Тогава нашият износ за СССР беше с много по-голяма добавена стойност от нашия внос от СССР. Сега сме класическа колония. Внасяме стоки с висока добавена стойност и изнасяме с много ниска или почти никаква добавена стойност!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Защото пропагандата е жестока. Такова промиване на мозъци и при социализма не го е имало. Всички държавни медии, а и частните такива които зависят от рекламата за "еврофондовете", са превзети .
            Ами модератора ми отнесе сравнението на ЕС със СССР Чети бързо, че да не отнесе и това

Коментар

ми тогава що някакви с "про-европейска" риторика постоянно са ни на ръководните политически позиции?
              Защото пропагандата е жестока. Такова промиване на мозъци и при социализма не го е имало. Всички държавни медии, а и частните такива които зависят от рекламата за "еврофондовете", са превзети
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

ми тогава що някакви с "про-европейска" риторика постоянно са ни на ръководните политически позиции?
                Хубаво де, хронос, махнал си думичката с Н....това го разбирам и се извинявам, но що махна сравнението със СССР????

Коментар

Отчаяното драпане бе само в началото. В началото хората не искаха нищо друго освен да се изнесат от БГ и да не трябва да висят за визи пред посолсвата. Нищо друго. Сега има огромно разочарование. Всички разбраха, че на стартите държави в ЕС не им трябват конкуренти в Източна Европа. Трябват им само пазарите! Нищо друго.
                  Last edited by chronos; 21.02.2015, 16:22.

Коментар

Малко не е ясно кво правим ние в ЕС и що така отчаяно драпаме да сме тук
                    Отчаяното драпане бе само в началото. В началото хората не искаха нищо друго освен да се изнесат от БГ и да не трябва да висят за визи пред посолсвата. Нищо друго. Сега има огромно разочарование. Всички разбраха, че на стартите държави в ЕС не им трябват конкуренти в Източна Европа. Трябват им само пазарите! Нищо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                      Жалки, нещастни, бедни смешници! 100 милиарда?

БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара. Без да прибавяме БВП на още четири държави за "равновесие" в бройката. !8 трилиона, ако не се лъжа е 180 пъти повече от нещастните 100 млрд. капитал на банката на БРИКС.
                      Да не говорим за това, че само двама от най-богатите хора в САЩ имат повече парички от тези 100 млрд.
                      Путинска Русия да не се пъне толкова с военната си маниящина, ами да вземе да нахрани гладния си народ. И да се поучи от невероятната социална политика на САЩ, на която съм свидетел и която ме изумява всеки ден. Тук отдавна са построили социализма, който щедро ни обещаваха преди десетки години.
                      Великият руски народ не заслужава този глад и нищета, на който е обречен от всички сатрапи от Иван Грозни до Путин.

ПП. Какво каза някой? БВП на Китай настигал БВП на САЩ? Ама сериозно ли? Китай с 2 млрд население.? Това означава нито повече, нито по-малко, че Китай е минимум 6-7 пъти по беден от САЩ.
                      Аз не че нещо(не взимам страна, щото спора не ме интересува), обаче да ти кажа, че по БВП на глава на населението Щатите е тъкмо на 10то място. Обаче, ако ти е кеф да разгледаш таблиците ще видиш, че по БВП на глава на населението Ирландия изпреварва Германия. Изпреварва и Великобритания. А Исландия изпреварва Япония.
                      И само в добавка-великият руски народ съвсем демократично си иска Путин, ако и да е сатрап. Самият Путин е вдигнал в пъти стандарта на тоя велик руски народ. И за рейтинга му европейските и американските политици могат само да мечтаят.
                      А освен това, ако гледаш реалната икономика(която в случай примерно на световна война ще има огромно значение) на държавите, то структурата на Комунистически Китай и на Русия са с огромно предимство пред структурата на САЩ и пред структурата на повечето европейски икономики. Между другото, четох в някаква публикация на Оксфорд, че 20% от световното промишлено производство идва от Китай.
                      Ако имаш надежди или илюзии, че САЩ държат Китай за топките-избий си ги от главата, щото американските анализатори не мислят като теб. В същност част от тия анализатори(поне тия, които са имали голямо значение в миналото) не подкрепиха действията на САЩ в Украйна...може би изключение е Бжежински. Но Кисинджър каза нещо от типа на:"Санкциите не са стратегия, те показват липса на стратегия."
                      В смисъл-положението никак не е розаво за нас(щото искаме или не искаме ние сме в сферата на влияние на Щатите).
                      Плюя така по Щатите, не щото не мога да наредя и Русия, а щото темата е " Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?"
                      Отговорът е-НЕ! Щото ги е страх от руснаците, а американците все пак генетично са им братовчеди. Казвам на тях, щото нашите братовчеди генетично са руснаците. Малко не е ясно кво правим ние в ЕС и що така отчаяно драпаме да сме тук, но пък обяснява много за тяхното отношение към нас.

Коментар

а приятелят ми Бред е един от най-големите производители на соларни системи в САЩ.
                        Цялата елементна база на 100% се произвежда в Китай. Приятелят ти Брет внася всичко от Китай и го сглобява в САЩ. Така че стига си драскал глупости. И по селата няма да намериш кой да ти повярва...

В САЩ няма никакво производство. Всичко е FIRE икономика (Finance, Insurance, Real Estate). Драскаш клечката на едно от тези, както през 2008 г. и цялото им богатство заминава в тоалетната!

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Доне стига вярва на американска пропаганда и шменти капели.Тоя БВП е щото една подстрижка е 150 долара.Една вечеря за четирима без кой знае какво е 300 долара.Та тоя БВП мое и 45000000000 трилиона да го изкарат.А тия богатите с Уиндоус и Фесбук са богати ама друг път.Както и тия с борсите.Намери ми богат американец който произвежда нещо а не разни тарикати които се занимават с финансова диария.
                          Абе Батка, ти на краставичар краставици ли си седнал да продаваш? Нали минимум два пъти седмично вечеряме или обядваме в ресторанти и то в в един от най-скъпите градове в САЩ - Сан Франциско? Имаме си любими ресторанти - Мексикански, Руски, Японски /суши/, Испански и най-вече един със собственици афроамериканци и с най-добрата кухня, която съм виждал през дългия си живот, при положение, че съм обиколил половината свят.
                          Цените във всички тези ресторанти, макар да са от много висока категория, съвсем не са такива, каквито пишеш. А ние сме четирима възрастни и двамата внука. Има абонаментна система, при която се заплаща от 18 до 35 долара на човек и можеш да си поръчваш от всичко, колкото можеш да изядеш. Децата не се броят, Те ядат от порциите на родителите си. Алкохол не влиза в тази цена. А цените около и над 300 долара за четирима са валидни в ресторантите в района на Уол стриит в Ню Йорк.
                          И да, вече съм "намерил" богати /много богати!/ американци, които се занимават с производство. Единият е зет ми. Две от неговите компании се занимават само с производство, а имам и приятели, производители на какво ли не - Марк, Бил, Вал, а приятелят ми Бред е един от най-големите производители на соларни системи в САЩ. Съпругата му Кира пък е собственик на компания, която произвежда козметика. И всичките тези хора са богати като Крезове.
                          Така че, седни си на буквите и не се прави на много знаещ.

Коментар

БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара. Без да прибавяме БВП на още четири държави за "равновесие" в бройката. !8 трилиона, ако не се лъжа е 180 пъти повече от нещастните 100 млрд. капитал на банката на БРИКС.
                            Да не говорим за това, че само двама от най-богатите хора в САЩ имат повече парички от тези 100 млрд.
                            Путинска Русия да не се пъне толкова с военната си маниящина, ами да вземе да нахрани гладния си народ. И да се поучи от невероятната социална политика на САЩ, на която съм свидетел и която ме изумява всеки ден. Тук отдавна са построили социализма, който щедро ни обещаваха преди десетки години.
                            Великият руски народ не заслужава този глад и нищета, на който е обречен от всички сатрапи от Иван Грозни до Путин.

ПП. Какво каза някой? БВП на Китай настигал БВП на САЩ? Ама сериозно ли? Китай с 2 млрд население.? Това означава нито повече, нито по-малко, че Китай е минимум 6-7 пъти по беден от САЩ.
                            Доне стига вярва на американска пропаганда и шменти капели.Тоя БВП е щото една подстрижка е 150 долара.Една вечеря за четирима без кой знае какво е 300 долара.Та тоя БВП мое и 45000000000 трилиона да го изкарат.А тия богатите с Уиндоус и Фесбук са богати ама друг път.Както и тия с борсите.Намери ми богат американец който произвежда нещо а не разни тарикати които се занимават с финансова диария.

Коментар

БВП за 2014 година само на САЩ е 18 трилиона долара.
                              100 милиарда е само капитала. Дългът на САЩ /само правителствения дълг/ е повече от 20 трилиона /над 100% от БВП/ и половината от него е към същите тези "бедни нещастници"...
                              Last edited by chronos; 21.02.2015, 12:29.

Коментар

• НЕ

Няма да се освободи.

Коментар

Working...
                                X