IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Отиват към гражданска война ФАЩ. Колкото по-скоро, толкова по-добре за целия свят.
    Не е добре гражданска война в САЩ! В момента Фашингтон имат 4 ПЪТИ повече ядрени глави отколкото Русия. Представи си някой местен фюрер в Аляска или Монтана да се добере до десетина силози? Ще може да изнудва целия свят! В ООН трябва да бъде разработена програма за контрол над хамериканските оръжия за масово поразяване ако икономическата система там се срути, защото хаоса там ще е невероятен! На всеки американски гражданин, включително и новородените, средно се падат по две единици стрелково оръжие! И това са само законните!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Отиват към гражданска война ФАЩ. Колкото по-скоро, толкова по-добре за целия свят.
      Мисля, че грешно си разбрал, къде се е провел скоро "антимайдан" манифестацията от казионни администрации.
      Преговори си опорните точки и тогава пак у форумо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Ако нещо ме прави все пак оптимист за бъдещето на Америка това са високообразованите млади патриоти като Едуард Сноудън.

“We'd do well to remember that at the end of the day, the law doesn't defend us; we defend the law. And when it becomes contrary to our morals, we have both the right and the responsibility to rebalance it toward just ends,” he said.

Snowden documentary CitizenFour grabs Oscar

http://rt.com/news/234623-snowden-do...zenfour-oscar/

Коментар

• Голям венСЕРЕМОС пада тука...

нещо песни, танци , на всеки километ... бум?

най-глупавата сбирщина на страната у най- вървежния форум се е натикала....

Коментар

• Ако нещо ме прави все пак оптимист за бъдещето на Америка това са високообразованите млади патриоти като Едуард Сноудън.

“We'd do well to remember that at the end of the day, the law doesn't defend us; we defend the law. And when it becomes contrary to our morals, we have both the right and the responsibility to rebalance it toward just ends,” he said.

Snowden documentary CitizenFour grabs Oscar

http://rt.com/news/234623-snowden-do...zenfour-oscar/
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Европа никога няма да се освободи от американска окупация, ако първо не се освободи от господството на долара.
              Американската олигархия владее емитирането на долари, същата олигархия владее и каналите на финансовите потоци, а щом е така тя владее и самолетоносачите и бойните самолети с високоточни оръжия и морската пехота, която на терен да налага волята им.
              Американската олигархия владее информационните канали, владее средствата за масова дезинформация.
              Друго оръжие на тази американска финансова олигархия са безчетните разузнавателни ведомства в САЩ, които не се интересуват в ни най-малка степен от мантрите неспирно повтаряни от платените американски пропагандатори.

Едно от тези ведомства разбира се е ЦРУ.
              Някой да е забравил затворът в Гуантанамо, Куба? Някой да не знае че там са задържани и измъчвани граждани на други държави?
              Какво общо с хуманизма, свободата и демокрацията имат удавянията и мнимите разстрели на незаконно отвлечените и затворени хора?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Ще се наложи прогресивният комуносоциалонационалистически строй
                Той вече се е наложил в САЩ, синясган. Държавата чиято икономика ще се срути за 2 месеца ако не е постоянно във война с останалия свят. Държавата на затворите, която е на първо място далеч пред другите по показател брой затворници на 1000 човека от населението!

Коментар

• Назрява революционна ситуация камаради!
                  Скоро, във всички страни от Европа, Америка, Австралия и Марс ще се надигнат широките народни маси и ще пометат гнилия буржоазен строй!
                  Ще се наложи прогресивният комуносоциалонационалистически строй и всички ще се влеем, като едно в могъщия евразийски съюз, под мъдрото ръководство на бащицата-император!
                  Вива ла революсион, вива путлер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    ... Мирише ми на Унгарска пролет
                    На мен ми мирише на Руска есен за седерастите, сините талибани, соросоидите, НПО простетата и цялата останала сган от пиндо-зомбита в БГ.

Коментар

• Спокойно, нали ти казах, че и този "Голям шлем" няма да го бъде... Мирише ми на Унгарска пролет и позорно бягство на путиновата марионетка...

Коментар

• В сегашния си вид ЕС е гробница за националните интереси на по-малките държави. Империята на хаоса чрез гейропейските си пудели в Брюксел не разрешава никакви "своеволия"...

ЕС може да блокира договори между Унгария и Русия
                        "Файненшъл таймс" за двустранните споразумения в ядрената енергетика

Решението на Унгария да сключи договори на стойност близо 12 милиарда евро с руска държавна компания може да бъде блокирано от европейските регулаторни органи, пише в."Файненшъл таймс".

Вето или огромна глоба от Брюксел биха били спънка за унгарския премиер Виктор Орбан, който превърна проекта в централен елемент на стратегията си за задълбочаване на политическите и икономическите връзки с Русия въпреки санкциите на Запада срещу Москва за ролята й в украинската криза, отбелязва изданието.

Коментар

• Дон Карлос

В общи линии големите дерат кожите на малките, а те умуват към кой голям да се ориентират да ги дере по добре. Диктаторите са най големите клептомани, няма диктатор който да не е откраднал милиарди и факт е че Бил Гейтс със сигурност е по беден от Путин, Садам, Кадафи.Всеки диктатор е една златна кокошка, която снася златни яйца на банкерите в швейцария.
                          Ако някога се реформира финасовата система така че с анонимните пари да се приключи и диктаторите ще изчезнат без войни и кръвопролития.
                          Банкерите ги създават, те не се пръкват от нищото.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Сравнението е неправилно. Сега сме чиста колония. Тогава не бяхме колония!!! Тогава нашият износ за СССР беше с много по-голяма добавена стойност от нашия внос от СССР. Сега сме класическа колония. Внасяме стоки с висока добавена стойност и изнасяме с много ниска или почти никаква добавена стойност!
                            То има доста разлики, но основата е същата-квоти на политически принцип...ама тогава сме се продавали по-добре.

Коментар

• Бате Пешо

Пешка знаеш че ги недолюбвам САШ и то слабо казано, но са си вързали положението да не се заблуждаваме. Те имат оръжие с висока точност, а Русия не разполага с нито една единица такова.
                              Могат да бъдат ударени и то само по един единствен начин - петрола, нова технология която го праща в миналото и петродолара ще стане по евтин от сутрешния вестник. Това ще бъде и голям удар по Путин обаче. Т.е. всички мръсници ще го отнесат и включително и Германия, познай сам защо.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                Абе Батка, ти на краставичар краставици ли си седнал да продаваш? Нали минимум два пъти седмично вечеряме или обядваме в ресторанти и то в в един от най-скъпите градове в САЩ - Сан Франциско? Имаме си любими ресторанти - Мексикански, Руски, Японски /суши/, Испански и най-вече един със собственици афроамериканци и с най-добрата кухня, която съм виждал през дългия си живот, при положение, че съм обиколил половината свят.
                                Цените във всички тези ресторанти, макар да са от много висока категория, съвсем не са такива, каквито пишеш. А ние сме четирима възрастни и двамата внука. Има абонаментна система, при която се заплаща от 18 до 35 долара на човек и можеш да си поръчваш от всичко, колкото можеш да изядеш. Децата не се броят, Те ядат от порциите на родителите си. Алкохол не влиза в тази цена. А цените около и над 300 долара за четирима са валидни в ресторантите в района на Уол стриит в Ню Йорк.
                                И да, вече съм "намерил" богати /много богати!/ американци, които се занимават с производство. Единият е зет ми. Две от неговите компании се занимават само с производство, а имам и приятели, производители на какво ли не - Марк, Бил, Вал, а приятелят ми Бред е един от най-големите производители на соларни системи в САЩ. Съпругата му Кира пък е собственик на компания, която произвежда козметика. И всичките тези хора са богати като Крезове.
                                Така че, седни си на буквите и не се прави на много знаещ.
                                Е щом е зет ти признава се.35 долара в Чикаго е само бакшиша.Явно си бил в някой крайпътен навес или си ял само салата.А поръчайте и по 100 грама алкохол и ела ми се обади.

Коментар

Working...
                                X