IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Е?!... Виж колко американски военни бази има в ЕС и колко европейски военни бази има в САЩ! А в БГ си имаме тамън ТРИ! Колко БГ военни бази имаме в САЩ? Само слепите още не са видели, че кой ще управлява в България се решава във Фашингтон. Там се назначава колониалната администрация!

Колко и какви още факти ти трябват за да прогледнеш? Точно за такива като теб е тази тема. За да ви отваря очите!
    Очите ми са отворени и без твоя помощ.

Бази има, защото сме член на НАТО.

Член сме и на Червения Кръст - ОКУПИРАНИ ЛИ СМЕ ОТ НЕГО????

ВИЖ КОЛКО ЛИНЕЙКИ ИМА!!!!

България е член на СЗО, окупирани ли сме от нея, виж колко аптеки има...

Като се замисля, сме член и на FIFA, федерацията по бадминтон, шах....

Защо те толерират тук, с тия опити да събаряш имиджа на страната, да подкопаваш националните интереси, не е много ясно... Може би ще ни обяснят??

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      Ако няма исторически факт, че ЕС е окупиран, нека тази тема да престане, да сее заблуди..
      ей го човекот ти го казва, ТИ да си видял някоя чужда военна база на територията на САЩ или Мексико или Канада ммм ??? Аре у лево
      Last edited by chronos; 30.03.2015, 11:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        Ако няма исторически факт, че ЕС е окупиран, нека тази тема да престане, да сее заблуди..
        Е?!... Виж колко американски военни бази има в ЕС и колко европейски военни бази има в САЩ! А в БГ си имаме тамън ТРИ! Колко БГ военни бази имаме в САЩ? Само слепите още не са видели, че кой ще управлява в България се решава във Фашингтон. Там се назначава колониалната администрация!

Колко и какви още факти ти трябват за да прогледнеш? Точно за такива като теб е тази тема. За да ви отваря очите!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          А ти в кой свят искаш да живееш? В този на 7 милиарда в Индия, Китай, Бразилия, руслямистан и северна корея или в този на 1 милиард в Европа, Северна Америка, Австралия или Япония???
          Бъди благодарен, че не си жител на субсахарска Африка, че тогава да видиш един живот.
          ае чакай малко ве там не са ли хора ?!?!! Аз ако бях роден в Африка та кво не съм човек ли кво ?? Не се полага мнение и третия свят са животни така ли Аз вас не мога да ви разбера ве, защо тряя да слушам мнението само на едните, като те лъжат това пък е най-подлото и ебаното нещо, ама няма как тряя да лъжат И кво значи за тебе само тоя 1 млрд е света така ли ?? Вие не сте в час бе тая планета не е само за едните, а другите да гният ..... еби му майката брате. За са е само Земята ако богаташите си намерят друга да заминават там само "умната и чиста раса" за са обаче като са тука ше се съобразяват и с останалите мангасари homo sapiens

Коментар

• Ако няма исторически факт, че ЕС е окупиран, нека тази тема да престане, да сее заблуди..

Коментар

• А ти в кой свят искаш да живееш? В този на 7 милиарда в Индия, Китай, Бразилия, руслямистан и северна корея или в този на 1 милиард в Европа, Северна Америка, Австралия или Япония???
              Бъди благодарен, че не си жител на субсахарска Африка, че тогава да видиш един живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Да, това е едно възможно обяснение на феновете на Русия. Мислили са си че в свободно общество светът ще ги оцени. Пък той светът ги оценил като аутсайдери. И каквостава - дали да приемат оценката на света или да променят собствената си оценка за свободното общество.

Тей като са мека Мария избират лесния път. Те са велики, ама светът не струва и за това не ги оценява. Целият останат свят освен тези, които също мислят, че свободния свят не струва. Силните съюзници - Русия, Венецуела, Куба, и разни други съвсем не в час държави.

Та добре си определил една от възможните причини
                недей да бъркаш света със "запада" нали Аз вас не мога да ви разбера, четете само американски медии нито от Индия нито от Китай нито от Аржентина или Бразилия и говорите за оценка на "СВЕТА" Равновесов света не е 1 млрд. а 7 млрд. от тея 7 само се налага мнението на тоя 1 млрд. което е изкривено и подправено, когато има обективно мнение в западните медии, а то няма такова то е само в една посока, то тогава няма кво да говорим повече ....
                От както съм тука в тая проста страница не съм видял статии да преобладават от трети страни само от САЩа и само там е истината еееее аре малко у лево Същото като на времето само от СССР и само те бяха най-добрите просто 1:1 нищо не се е променило ма нищо

Равновесов погледни още едно заглавие, което е показно, че хората им е леко писнало от мнението на "света - сиреч Сашш" и отиват на друго място .........

Дания кандидатства за Азиатската банка за инфраструктурни инвестиции
                Малката европейска страна става поредният съюзник на Вашингтон, присъединяващ се към ръководената от Китай банка
                Last edited by michaelis; 30.03.2015, 11:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  И с оглед случващото се, смяташ, че са били прави ?
                  Бомбето не знае кви ги дрънка... От началото на годината досега рублата е поскъпнала спрямо еврото с цели 16%.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    ...Неслучайно част от руските банки още януари и февруари скъсиха рублата,..
                    И с оглед случващото се, смяташ, че са били прави ?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Forex Master

Русия оказва негативно влияние на САЩ правейки възможен заговора срещу Европа и тя е главен изпълнител на деструктивни функции в него. Ако я нямаше ТОТАЛИТАРНА РУСИЯ в САЩ нямаше да има глупави планове за зачистване на финансовата задлъжнялост.Европа има сили за решително превъзходство във военно отношение и тя ще реализира такова по скоро отколкото си представяте и ще ви очука всичката железария за да се види кой е от третия пол.Ще си видите г..лите з..ци, ще разберете че сте необразовани, изостанали единственото което правите е да лапате от прогреса на цивилизацията ни, който се дължи 90% на Европа.Европа създава наука и технологии, в нея се раждат умните глави а в Русия и САЩ само чугунария. Докога смятате да отлежавате в прехода между 18-ти и 19 век ?
                      D.Y.F-091066

Коментар

Истината може да бъде доста досадна. Разбираемо е, че се дразниш от нея! Състоянието ти се нарича когнитивен дисонанс.

Когнитивният дисонанс е състояние, характерно със сблъсък в съзнанието на индивида между неговите знания, убеждение, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи.
                        ...
                        Така Фестингър описва ситуация, в която индивидът е повече склонен да "напасне" реалността към убежденията си, отколкото да приеме нови факти, които им противоречат.

Възможно обяснение на този феномен идва и от теорията за Аз-концепцията, според която индивидът поддържа позитивна представа за себе си и информация, която противоречи на тази представа, бива отхвърляна или адаптирана, за да послужи за подсилване на позитивното себевъзприятие
                        Да, това е едно възможно обяснение на феновете на Русия. Мислили са си че в свободно общество светът ще ги оцени. Пък той светът ги оценил като аутсайдери. И каквостава - дали да приемат оценката на света или да променят собствената си оценка за свободното общество.

Тей като са мека Мария избират лесния път. Те са велики, ама светът не струва и за това не ги оценява. Целият останат свят освен тези, които също мислят, че свободния свят не струва. Силните съюзници - Русия, Венецуела, Куба, и разни други съвсем не в час държави.

Та добре си определил една от възможните причини

Коментар

Има нещо тотално сбъркано в това което изнасят като "идеология" ако тази селска пропаганда може да бъде наречена така.
                          Истината може да бъде доста досадна. Разбираемо е, че се дразниш от нея! Състоянието ти се нарича когнитивен дисонанс.

Когнитивният дисонанс е състояние, характерно със сблъсък в съзнанието на индивида между неговите знания, убеждение, нагласи и новопостъпила от околната среда информация, която им противоречи.
                          ...
                          Така Фестингър описва ситуация, в която индивидът е повече склонен да "напасне" реалността към убежденията си, отколкото да приеме нови факти, които им противоречат.

Възможно обяснение на този феномен идва и от теорията за Аз-концепцията, според която индивидът поддържа позитивна представа за себе си и информация, която противоречи на тази представа, бива отхвърляна или адаптирана, за да послужи за подсилване на позитивното себевъзприятие

Коментар

И изведнъж ми просветна - ми те изнасят пропагандата която работи в Русия навън. Същата смес от параноя, неграмотност, нахъсана селяндущина промита с откровена глупост и намирисваща на огромно количесто некачествен алкохол. ..
                            То работи и навън - овцете в цял свят са едни и същи. Но както тук така и в Русия има хора които са много в час какво щеше да става, какво се случи и какво ще се случва занапред. Неслучайно част от руските банки още януари и февруари скъсиха рублата, част от богатите хора си дръпнаха активите от Русия, а част от финансистите и богатите директно се изнесоха в чужбина
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Било е не лазер, а мазер...
                              Пешо цитираше тук Лична драма, но и ти с твоите научни познания цепиш мрака В микровълновите печки да знаеш, големи магии стават
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• От известно време ми се върти в главата въпроса толкова ли са тъпи руснаците че се опитват с пропагандата си да настроят реално целия цивилизован свят. Има нещо тотално сбъркано в това което изнасят като "идеология" ако тази селска пропаганда може да бъде наречена така.

И изведнъж ми просветна - ми те изнасят пропагандата която работи в Русия навън. Същата смес от параноя, неграмотност, нахъсана селяндущина промита с откровена глупост и намирисваща на огромно количесто некачествен алкохол.

но очевидно това което в Русия донася на Путин мнозинство от гласовете на запад, включително и в България се възприема като някакво самопризнание за аутсайдерство. Някакви маргинали имащи сериозен проблем с реалността и живота си може да и се връзват чистосърдечно. Не говоря за платените тролове. Те получават пари дават си услуги. Платена любов - най-древната професия

Коментар

Working...
                                X