IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Niki Gabrov

И аз съм я посещавал повече от 4 пъти и нямам някакви специални впечатления за грозновати хора. Забелязал съм обаче че само грозните се имат за красиви и най краставите се смятат за най красиви. Та малко ме притеснява българите да се смятаме за много красиви.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Те плановете са си тука няма нужда от чертежи.Само ще минем с джипката да ви приберем
      Гял, гял..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Четеш ги ти, ние не ги четем. Ние казваме каквото мислим, а вие казвате за каквото ви плащат от Държавния департамент.
        Вие мислите еднакво, сигурно е свъпадение, не очаквах, да си признаеш.Кой държавен департамент?
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Те плановете са си тука няма нужда от чертежи.Само ще минем с джипката да ви приберем
          Яла, яла...

Коментар

Мини, мини!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Да разплетем чорапа на руския окупатор и местните колаборационисти!

Членският внос на "Атака" за 4 години: От 0 лв. до 1,3 милиона
              Сметната палата праща и дарителите на Бареков на данъчните

http://clubz.bg/18032-chlenskiqt_vno..._do_13_miliona
              Най -учудваща е свободата, която им се дава тук, за да подкопават националния интерес и националната сигурност.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Една наистина обслужваща чуждите руски интереси тема е това. Същите изречения ги четем и гледаме по руските медии със собственици приближени до Путин.
                Четеш ги ти, ние не ги четем. Ние казваме каквото мислим, а вие казвате за каквото ви плащат от Държавния департамент.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Как върви партизанлъка, ще събаряте ли демокрацията? Чертаете ли плановете за концлагерите?
                  Да разплетем чорапа на руския окупатор и местните колаборационисти!

Членският внос на "Атака" за 4 години: От 0 лв. до 1,3 милиона
                  Сметната палата праща и дарителите на Бареков на данъчните

http://clubz.bg/18032-chlenskiqt_vno..._do_13_miliona

Коментар

Как върви партизанлъка, ще събаряте ли демокрацията? Чертаете ли плановете за концлагерите?

Коментар

Объркал си мястото и хората с обясненията
                      Аз да си кажа, пък дано някой се замисли, макар че не ми се вярва.

Коментар

• Как върви партизанлъка, ще събаряте ли демокрацията? Чертаете ли плановете за концлагерите?
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          В тази връка да обясня защо пълзенето в източна посока дразни повече от пълзенето пред "гейропейците"- вторите го правят заради модата, докато първите за удоволствие...
                          Объркал си мястото и хората с обясненията

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            СейЕ беше с лека сЪрказтична нотка ... - Туканка, ВСЕКИ който посмее да загатне за непълзене по корем пред "гейропейските ценности", ВЕДНАГА е разкрит, като комунист, рубладжия, русофил и прочее...
                            Обида не е била цел на постинга ... Праилно не виждате повоТ за сръдня...
                            В тази връка да обясня защо пълзенето в източна посока дразни повече от пълзенето пред "гейропейците"- вторите го правят заради модата, докато първите за удоволствие...

Коментар

• Присъствието на откритото ви желание да събаряте държавата тук на обществено достояние, е крайно озадачаващо. Дори не си пишете на лични, правите го открито.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Една наистина обслужваща чуждите руски интереси тема е това. Същите изречения ги четем и гледаме по руските медии със собственици приближени до Путин.
                                Един детайл, ако позволите...
                                Би било най-точно - ПУТИН казва какво точно да се напише в медиите... С това започва деня му...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X