IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Малко съм разочарован от репортажите за Балтимор. Къде е Виктория Нуланд, не я виждам да раздава курабийки на полицаите?
    +1
    Ако не ги биеха (убиваха) толко демократично, напрао щех да се объркам, че тероризират клетите негрА...
    Да живее свободата, демокрацията и равенството !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Каква е тая вселенска глупост?

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни
        ,
        Момченце, ясно е че си тук да прокараваш между другото и омраза на верска основа!
        хе,хе браво на тебе.
        и ко праиме са?
        яне янев VS ахмед доган?
        ша произвеждаме бъдеще,чрез създаваме етническо-религиозен конфликт,че да отклониме политически проблем на другия продукт на държавна сигурност-станишев?
        ми те тия хитринки в бг не вървят бе,ако не ми вярваш,питай някой от ДСтките,които се занимават с проектирането на вашето бъдеще.
        в бг нямаш достатъчна критична маса от "правоведни" християни,за да екзекутираш такова развитие.
        продуктите на държавна сигурност,които ти наричаш партии от рода на атака,ДПС и яне яновщини колко пъти се опитваха да си играят на жмичка с етническия проблем,знаеш ли или не знаеш?
        и нито веднъж не бе успешен.
        ако ша правиш диверсия,поне използвай някоя ,която е актуална за бг.иначе диверсията може да бекфайърва и ставаш дори по смешен,отколкото бе до сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
          Нов си колега във форума и затова не знаеш колко много безсмислици може да изпише асенчо1975. Повече дори от марандито, въпреки че ти се струва невъзможно.
          Повярвай ми, чел съм му дълго време безсмислиците, шампион е!
          Усетих се аз!

Коментар

• Малко съм разочарован от репортажите за Балтимор. Къде е Виктория Нуланд, не я виждам да раздава курабийки на полицаите?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              Това за русофилстовто е част от страшния сън на Обама!
              А тия простотии, има ли хляб, няма ли, говори ги на някой дето сега прохожда!
              Няма пак да притоплям супата с нови стари спорове!

По-добре виж, откакто ни снабдяват с американски ваксини, колко болни деца има от аутизъм, колко са просяците по улиците, иди в някой "шалтър" да видиш как се живее там, влез в магазин за втора употреба, да видиш реалната демокрация и си купи Плейбой списание, първата придобивка на демокрацията, та да се почувстваш мъж!

Айде скрий се, тицинко, заминавай със Соломон Паси за космоса!
              Да ида, да ида - ама какво да търся там?
              Угарки ще има и е имало винаги, ако питаш мен и шелтъра им е много, една евтанзия повече ще им подхожда Даже трябва да се радват, че са в шелтъра, че ако от мен зависеше - един пърж бих им спретнал
              https://www.youtube.com/watch?v=K0LLaybEuzA
              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23
                В Сащ и западнала европа в масите си са христиени. Не мразиш христиените -> ще те изкажем на Путя
                Мисля, че ти дадох насока, дотук с разговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение

Беше забавно...когато бяхме на 5
                  Това за русофилстовто е част от страшния сън на Обама!
                  А тия простотии, има ли хляб, няма ли, говори ги на някой дето сега прохожда!
                  Няма пак да притоплям супата с нови стари спорове!

По-добре виж, откакто ни снабдяват с американски ваксини, колко болни деца има от аутизъм, колко са просяците по улиците, иди в някой "шалтър" да видиш как се живее там, влез в магазин за втора употреба, да видиш реалната демокрация и си купи Плейбой списание, първата придобивка на демокрацията, та да се почувстваш мъж!

Айде скрий се, тицинко, заминавай със Соломон Паси за космоса!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    Като чета такива мнения, си мисля, че си заслужаваме и управлението, и живота!

Какъв троянски кон, каква Европа!
                    На такива като теб явно им харесва да работят за бюджета на американците и да четат новини за самозапили се българи от глад!:
                    Дерзай!
                    Може и да ти дадат зелена карта за САЩ, да видиш "истинаската" демокрация!
                    Не си русофил => харесва ти да работиш за бюджета на американците и да четеш за самозапалили се българи.

Тоя логика почва да прилича на онези шеги от детството:
                    Имаш халва в хладилник => нямаш цветен телевизор.
                    Купил си си нови обувки => диво прасе се е изпилако под шипков храст.

Беше забавно...когато бяхме на 5
                    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                      ааа,браво,навързал.............
                      иначе,далеч си от истината,и за бг и за сащ и за русия.има конспирацийки,ама нямат нищо общо с тези ,който ти четеш и вярваш.
                      Като чета такива мнения, си мисля, че си заслужаваме и управлението, и живота!

Какъв троянски кон, каква Европа!
                      На такива като теб явно им харесва да работят за бюджета на американците и да четат новини за самозапили се българи от глад!:
                      Дерзай!
                      Може и да ти дадат зелена карта за САЩ, да видиш "истинаската" демокрация!

Коментар

• Абе къде е руския посланик в САЩ? Защо го няма по улиците в Балтимор да раздава пирожки на протестиращите и на полицаите?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Само една нация има военни бази в България. Сенаторът от една нация дойде и разпореди на колониалната администрация веднага да се спре Южен поток. Зам директорът на една специална служба отвъд океана дойде и се разпореди да се смени шефа на ДАНС. Едно посолство в София плащаше на седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и друга зомбирана сган да протестира на жълтите павета докато не свали правителството на България и не го замени с послушковци. Ма ме мързи още да изброявам... То всичко се знае! Знае се колко стотици милиони са изхарчили пиндосите да поправят неправилния мироглед на българите чрез пиндофондации за кво ли не...
                          ааа,браво,навързал си малко пъзела.военните бази не ги гледай,те нямат значение,защото целта бе бг да е троянски кон.и доста време успяха.
                          ама тук навлизаме в територия,за която ти предлагам да не говориме повече,особено аз.
                          все пак,ако не си си взел сбогом с ДСтките от путиновия кръг,предлагам ти да им помахаш за довиждане
                          иначе,далеч си от истината,и за бг и за сащ и за русия.има конспирацийки,ама нямат нищо общо с тези ,който ти четеш и вярваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                            друга е нацията,която УПРАВлЯва бгетовицата . по братска е
                            Само една нация има военни бази в България. Сенаторът от една нация дойде и разпореди на колониалната администрация веднага да се спре Южен поток. Зам директорът на една специална служба отвъд океана дойде и се разпореди да се смени шефа на ДАНС. Едно посолство в София плащаше на седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и друга зомбирана сган да протестира на жълтите павета докато не свали правителството на България и не го замени с послушковци. Ма ме мързи още да изброявам... То всичко се знае! Знае се колко стотици милиони са изхарчили пиндосите да поправят неправилния мироглед на българите чрез пиндофондации за кво ли не...

Коментар

Това което разбрах от теб е, че умните нации управляват тъпите. Щом американците управляват България то явно българите са по-тъпи от американците.

Само че исках да го кажеш ти, а не да кажеш нещо и когато ти покажа какво всъщност казваш, да се покриеш като мишка или да го увърташ като някой тъп българин отишъл да мие чини в умната Америка.
                              аха,ще ти се да са американците
                              гладно пиле ,просо сънува.

друга е нацията,която УПРАВлЯва бгетовицата . по братска е

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Ха хаа, бат' Аско в целия си блясък от добрите стари времена!

You make my day, така де evening

Уелкъм бак!

Коментар

Working...
                                X