IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Понимаеш чушки... Договора за пиндобазите в България са между САЩ и България. Не е между нато и България!!! Одобрението за тях е минало през хамериканския сенат. Къв нато, кви 5 лева? Земи се образовай малко преди да праскаш свободни съчинения!
    Хм, а САЩ са напуснали НАТО? Кога? Уен? Когда?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Аз понимая, ма ти май ... по-рядко...
      Понимаеш чушки... Договора за пиндобазите в България са между САЩ и България. Не е между нато и България!!! Одобрението за тях е минало през хамериканския сенат. Къв нато, кви 5 лева? Земи се образовай малко преди да праскаш свободни съчинения!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Към по-долния пост... понякога многото думи не означават качество на изговореното (не казано, а изговорено)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Заменени са с пиндостански сили, които са си чисто под пиндо командване. Хамериканските бази в БГ са ти прекия пример. Те не са натовски, а пиндо бази подчиняват се пряко на Фашингтон. Договора за тези бази заедно с клаузите за екстериториалност са сключени между БГ и Пинодстан. Панимаиш?
          Аз понимая, ма ти май ... по-рядко...

Аз му казвам, че има 75% по-малко жива сила на НАТО в Европа (няма такова разделение - американски и американски в състава на НАТО), оно си знае неговото....

Коментар

Вчера в официално изявление, сухопътното командване на НАТО заяви, че за 25 години от края на Студената война е намалило личния състав на сухопътните си сили на Европейския континент със 75%, СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ПРОЦЕНТА!!!!
            Заменени са с пиндостански сили, които са си чисто под пиндо командване. Хамериканските бази в БГ са ти прекия пример. Те не са натовски, а пиндо бази подчиняват се пряко на Фашингтон. Договора за тези бази заедно с клаузите за екстериториалност са сключени между БГ и Пинодстан. Панимаиш?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз много добре се разбирам, а и който може разбира... Щом не можеш сам да се сетиш, ще бъда малко по-директен... очевидно си индоктриниран от онзи стил на писане, в който винаги западните сили бяха лошите, във всички случаи без изключение "крояха някакви заговори" против България и задължително против Русия... в същото време Русия винаги биваше представяна като единствената алтруистична сила, която винаги и без изключение действа в интерес на България... е време е да надскочиш нивото на учебника по история за 8-ми клас от 1992г.

Нищо не казваш по въпроса за баланса на силите в контекста на 75% по-малко американски воиски в Европа днес, спрямо 1990-та...
              Ти очевидно си зомбиран от русофобство, че не виждаш елементарни геополитически реалности и търсиш само агресия в Русия, а за действията на световния жандарм оставаш удобно сляп. И друг път съм ти го казвал, ако трябва и в червено ще ти го напиша - колкото повече САЩ и НАТО си пъхат носа пред границите на Русия, толкова по-несигурен ще е света. Прочети малко по темата за ядреното сдържане и ракетния щит на НАТО и може да ти светне лампата.
              Естествено, че Путин ще използва ситуацията, в която го вкараха, за да си укрепи позициите във вътрешнополитически план.

За по-малкото американски воЙски може да си отговориш сам като видиш на колко места са се намесили твоите нови кумири след 1990 и стремежът на САЩ да контролират региона с повече сили на НАТО. Защо не ми отговориш колко повече американски воЙски има в Б-я след 1990 г?

Ама твоята глава е яко промита от американска пропаганда, която видиш ли представяла руските учения на собствена територия за заплаха към източните членки на НАТО. Само на промит мозък може да хване този алабализъм.
              На мен последната ми работа е да защитавам руските геополитически интереси, ама грам не са ми присърце. Но е ясно и на малките деца кой в днешно време си вре носа дет не му е работа. Аз еднакво не харесвам руските разбойници в Нефтохима и американските мародери в т.нар. американски централи. За теб не съм сигурен, че последните ти правят впечатление. И на двете места си трябваше чужди инвестиции, не можеше да се размине без тях, но не и по този обирджийски начин. Ей ти разликата между мен и теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                ти изобщо разбираш ли си сам какво пишеш? Щото от много други неща очевадно не разбираш, но не ти пречи да се изказваш.
                Аз много добре се разбирам, а и който може разбира... Щом не можеш сам да се сетиш, ще бъда малко по-директен... очевидно си индоктриниран от онзи стил на писане, в който винаги западните сили бяха лошите, във всички случаи без изключение "крояха някакви заговори" против България и задължително против Русия... в същото време Русия винаги биваше представяна като единствената алтруистична сила, която винаги и без изключение действа в интерес на България... е време е да надскочиш нивото на учебника по история за 8-ми клас от 1992г.

Нищо не казваш по въпроса за баланса на силите в контекста на 75% по-малко американски воиски в Европа днес, спрямо 1990-та...

Коментар

Ше ме разплачеш... казваш, всички положителни качетсва, направо до степен святост, се събрали на североизток от тук...

Винаги съм се "умилявал" от стила на българската историография в периода 1944- +/-2000... Как все запда крои шапка на България и Русия/СССР, все едни такива злонамерени запдните сили, все ги води "лошотията", а там в Русия/СССР все едни филантропи и алтруисти се събрали... разбира се, винаги водени от най-добрия български интерес, когато става дума за отношението им към нас...
                  ти изобщо разбираш ли си сам какво пишеш? Щото от много други неща очевадно не разбираш, но не ти пречи да се изказваш.

Коментар

• Оф, така и така тази тема е обречена на вечни подигравки, да прибавя още един щрих в образа на "освободителите". Гледам, че са достигнали ... и подминали екстремума в человеческото познание - както само един Прогрес М-27М може да подмине космическата станция Мир, за където е предназначен

Танки в Питере

И от Инголщадт през Русия до Берлин
                    Yeah

Коментар

• Вчера в официално изявление, сухопътното командване на НАТО заяви, че за 25 години от края на Студената война е намалило личния състав на сухопътните си сили на Европейския континент със 75%, СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ПРОЦЕНТА!!!!

Срещу това стоят, постоянен енергиен рекет, агресия срещу съседите, не само Украйна, а Грузия, а Молдова, а анексията на Южна Осетия, Абхазия, Крим, Приднестровието... въоръжаване и превъоръжаване, дрункане на оръжия, ядрен рекет...

"Нарушавал се баланса на силите"... това е невероятно смешно... да има нарушен баланс, но първопричинта е на изток, не на запад...

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                        Каза и отсече един виден специалист по всичко - по космически изследвания, история, пътни строителство, производство на автомобили, ВИК. Как не сме се усетили по рано и да те предложим за ген-сек на ООН, че да може теб специално да питат за разрешение всички държави и организации, които искат да имат космически програми. Има неща, като човешкото познание, за които не трябва да се пестят средства независимо от какво друго ще се лишим. Космическите изследвания са част от това познание. Има и проблеми като например колко хора по света живеят под прага на бедността и нямат достъп до питейна вода и образование. Е за такива проблеми също не трябва да се пестят средства, ама вместо това се трошат ресурси за стотици бази на хиляди километри от USA, а също и за най-големия военен бюджет в света. Но по този въпрос не ручиш, нали? И руснаците пилеят огромни средства за военни бюджети вместо за социална политика. Ама ще пилеят като им спрятат един чуден ракетен щит, който тотално променя баланса между двете най-големи ядрени сили. Така че, огледай се първо в любимите американски братя и тяхната безкористност и тогава търси кусури на другите.
                        Ше ме разплачеш... казваш, всички положителни качетсва, направо до степен святост, се събрали на североизток от тук...

Винаги съм се "умилявал" от стила на българската историография в периода 1944- +/-2000... Как все запда крои шапка на България и Русия/СССР, все едни такива злонамерени запдните сили, все ги води "лошотията", а там в Русия/СССР все едни филантропи и алтруисти се събрали... разбира се, винаги водени от най-добрия български интерес, когато става дума за отношението им към нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          Само комплексирани типове ще се натискат да усвояват космоса преди да си усвоят първо територията, която са заграбили от десетки народи, преди да са построили нормални пътища, една кола да се бяха научили да направят като хората, пък да прокарат канализация на останалите 70 % от населените си места, които нямат, за да си починат малко говновозите ... чак тогава мераците им към космоса не биха изглеждали като "на гол тумбак чифте" танкове и ракети
                          Каза и отсече един виден специалист по всичко - по космически изследвания, история, пътни строителство, производство на автомобили, ВИК. Как не сме се усетили по рано и да те предложим за ген-сек на ООН, че да може теб специално да питат за разрешение всички държави и организации, които искат да имат космически програми. Има неща, като човешкото познание, за които не трябва да се пестят средства независимо от какво друго ще се лишим. Космическите изследвания са част от това познание. Има и проблеми като например колко хора по света живеят под прага на бедността и нямат достъп до питейна вода и образование. Е за такива проблеми също не трябва да се пестят средства, ама вместо това се трошат ресурси за стотици бази на хиляди километри от USA, а също и за най-големия военен бюджет в света. Но по този въпрос не ручиш, нали? И руснаците пилеят огромни средства за военни бюджети вместо за социална политика. Ама ще пилеят като им спрятат един чуден ракетен щит, който тотално променя баланса между двете най-големи ядрени сили. Така че, огледай се първо в любимите американски братя и тяхната безкористност и тогава търси кусури на другите.

Коментар

• Достойна постъпка:

https://twitter.com/SportsCentre/sta...60269886259200

Впрочем ЕСъ сам се постави под окупация от САЩ с т.нар.План "Маршал" и въпросното освобождаване преминава през доброволна или задължителна ликвидация! Да е жив и здрав Марио Драги затова че до момента си върши перфектно работата!
                            Въпросът е,че Йелън също не е за подценяване и до края на Програмата на ECB през септември 2016,като нищо може да изненада глупаците-оптимисти с Отрицателни лихви (нищо,че в момента се тръби точно обратното).Да му мислят тия с "инвестиции" в "акции".Флаш-краша ще е подобен на този от 15.01.2015 и тогава ще изчезнат цели структури,а не бъкети от сорта на алпари uk и fxcm...Айде,приятен дълъг уйкенд!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Чалмърс Джонсън

Големите бази на Америка разположени на чужда територия са поне 700.

Пентагонът е собственик или наемател на 702 бази в 130 държави.

Под прикритие на борба с тероризма Америка чертае една "арка на нестабилността", която се простира от Андите в Южна Америка до Северна Африка и Близкия Изток, и достига до Филипините и Индонезия. Зоната, очертана от арката, е почти идентична с Третия свят и покрива ключовите петролни резерви на планетата.

Това е нова форма на колонизация чрез военни бази създадена от новата световна империя Америка.

Бъдещите източно-европейски бази, включително тези в България, са част от "колонизацията". Колин Пауъл ги нарече "ново семейство бази". “Новото семейство" не случайно се изгражда в най-обеднелите точки на Европа и света.

Една от причините Пентагонът да търси преместване от "богати демокрации" като Германия в страни смазани от бедност като Румъния и България, или пък от военни диктатури в други части на света, е да се възползува от техните "по-меки закони за околната среда".
                              Истинската причина за създаването на нов кръг от американски военни бази е да се разшири империята..................
                              Last edited by Сините камъни; 03.05.2015, 06:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                къде е Русия защо не чухме един път тя да се противопостави на тази ислямска държава и геноцида на християни който се провежда там
                                Ислямска държава бе създадена от САЩ. Добре че Русия се противопостави на САЩ когато те искаха да разбомбят Сирия, както направиха с Ирак и Либия и ги унищожиха като държави. Ако Русия не бяха се противопоставили на империята на хаоса сега Ислямска държава нямаше да е върху част от Северна Сирия, а върху цялата територия на Сирия!

Коментар

Working...
                                X