IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    Цената на тока, газа, горивата - СОРОС ЛИ ТИ Я ПРАВИ
    ДА!

Сорос е просто фронтмена на хамериканските тайни служби.

Всички в България се изхранват с американски пари! Когато правителството на Орешарски реши да продължи с Южен поток ,горните образи бяха командировани на жълтите павета за да свалят това правителство и да сложат послушкото Борисов, който веднага козирува и изпълни хамериканските нареждания. няма как да имаме по-евтин ток, газ или бензин. Ние сме колония на Пиндостан близо до Русия. Нас пиндосите ни пренасят в икономическа жертва за да напакостят на Русия! Ние за тях не сме важни. Важна е Русия. Драстичния пример е Нуландистан! На никой на Запад не му пука за нуландистанците.
    Last edited by X_Y; 22.06.2015, 11:36.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Това не е така, всички знаят, защо сме в ЕС.
      Заради географията.
      И защо не сме в истинския ЕС.

Защото държавата я държат червени.

Червените кой ги внесе и крепи на власт 50-70 години?
      И какво знаят всички ... че още сме в СИВ и варшавския договор ли ?

Бе как не се уморихте 25 години едни и същи глупости да повтаряте .....няма комунисти, няма агенти......всичко се решава от години зад голямата локва от някои американски чиновник. И пускат такива като теб да лаят как още митичните комунисти са виновни за сегашните неуспехи за заблуда на народонаселението......
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Аз ли съм минал?
        Цяла България го мина, ти къде си бил?
        Ами аз си бех добре , изучИх се , работа си намерИх , после кат дойде демокрацията три пъти бЕх без работа щото фабриките все ги затварЯха...та така , от лошо по лошо,както казваш...

Коментар

Цената на тока, газа, горивата - СОРОС ЛИ ТИ Я ПРАВИ, СОРОС ЛИ ДАВА КОМИСИОННИ НА ТУКАШНИТЕ ЧЕРВЕНИ?
          Костов даде на Американци да точат БГ енергетиката с гарантирани десетки години , силно завишени цени....какви тук червени виждаш бе ?

Това си е чиста американо - седесарска далавери за няколко милиарда ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Е ти пък сега , сом САЩ ни ограбват може, виж ако беше Русия само си представи какъв вой до небесата щеше да има от соросоидите....
            Цената на тока, газа, горивата - СОРОС ЛИ ТИ Я ПРАВИ, СОРОС ЛИ ДАВА КОМИСИОННИ НА ТУКАШНИТЕ ЧЕРВЕНИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
              Ми публикувай некоя книга , да знаят младите през какъв огън си минал , не забравяй и снимка !
              Аз ли съм минал?
              Цяла България го мина, ти къде си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                САЩ ограбват България пряко! Принудиха ибрикчиите в правителството да субсидират хамериканските тецове и сега държавата им дължи почти 1 милиард лева!!!!!!!!!!!!
                Е ти пък сега , щом САЩ ни ограбват може, виж ако беше Русия само си представи какъв вой до небесата щеше да има от соросоидите....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  ми не са .....Членове сме на НАТО и ЕС от доста време , а курс към тях сме взели от преди 20 години .......тоест САЩ си властва тук еднолично поне 20 години колкото и да го отричаш
                  Това не е така, всички знаят, защо сме в ЕС.
                  Заради географията.
                  И защо не сме в истинския ЕС.

Защото държавата я държат червени.

Червените кой ги внесе и крепи на власт 50-70 години?

Коментар

Що батка, нещо излъгах ли?
                    Ми публикувай некоя книга , да знаят младите през какъв огън си минал , не забравяй и снимка !

Коментар

САЩ бяха ли господктващ диктатор над България за 50 години?

Вкараха ли комунистическа диктатура?

Избиваха ли хора в участъци, лагери и къде ли не?

Отнемаха ли собственост?

Фалираха ли страната ни?
                      САЩ са възможно най-лошия диктатор, който България е имала. направиха такива поразии за последните 20 години, които никой преди тях не е успявал.

САЩ избиват хора в участъци и лагери и къде ли не!!! Гуантанамо! и ТАЙНИТЕ американски съдилища които решават кой да живее и кой да умре ПО СВЕТА, не в САЩ!

Българският народ намаля с 1/5 откакто станахме американска колония!

Да, САЩ отнеха собственост и дадоха на своите марионетки в България. В момента не можеш да правиш никакъв съществен бизнес в БГ ако нямаш благословията от хамериканското посолство. Ако нямаш такава - фалираш!

САЩ ограбват България пряко! Принудиха ибрикчиите в правителството да субсидират хамериканските тецове и сега държавата им дължи почти 1 милиард лева!!!!!!!!!!!!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Това ,какво подкрепям,ти въобще не си наясно!!!
                        То никои не е наясно какво точно подкрепяш , както съм ти казал и преди бедни са ти изразните средства ...и да имаш някаква позиция не успяваш да я изразиш по разбираем начин за околните.....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          И се нахендрихме на ЦРУ
                          Така ли?

Коментар

Не видяхме 50 години диктатура и 20 години олигархия.

Последните 20 не ги приписвай за американска принадлежност, защото още не сме се откъснали от ДС и КГБ, БКП и производните и.
                            И се нахендрихме на ЦРУ

Коментар

Последните 25 господарите са същите, едва сега се отделяме и пак е под въпрос.
                              Нужно ли е да го коментираме въобще.
                              ми не са .....Членове сме на НАТО и ЕС от доста време , а курс към тях сме взели от преди 20 години .......тоест САЩ си властва тук еднолично поне 20 години колкото и да го отричаш

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Ми те я бомбардираха и срутиха София.Избиха нбого невинни хора
                                Колко години продължи това?

Коментар

Working...
                                X