IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Първият генерален секретар на нато лорд Хейстингс Исмей го е казал ясно.

On the purpose of NATO: "To keep the Americans in, the Russians out, and the Germans down."

Относно целта на нато: "Да пази американците на власт, руснаците настрани, а германците в подчинение."

Нещо неясно?

https://en.wikiquote.org/wiki/Hastings_Ismay
    Това сме го чели вече. Представяш го за концепцията на НАТО. Спекулативно и нескопосано. Това не е концепцията на НАТО.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Сиреч, танковете (мисля, че са два на брой), НЕ СА тук за учения, а все пак, за да ни "пазят" ?

Да

Аз предлено, НЕ СЪМ съгласен, в Родината ми да има ЧУЖДИ военни...
      Отивай да протестираш!

Коментар

Разбира се. (инак, педесе години са ми малко много, да съм несъгласен..)
        Мястото на руската армия е в Русия.
        На щатската в Америка.
        Кое ти убягва ?
        Това че очевидно нямаш проблем с пътуванията зад граница на руски военни отпускари...

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
          Целта на НАТО е обявена в пакта за учредяването.
          Първият генерален секретар на нато лорд Хейстингс Исмей го е казал ясно.

On the purpose of NATO: "To keep the Americans in, the Russians out, and the Germans down."

Относно целта на нато: "Да пази американците на власт, руснаците настрани, а германците в подчинение."

Нещо неясно?

https://en.wikiquote.org/wiki/Hastings_Ismay
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Служил си в съня си.... Не можеш да правиш разлика между учение и обучение! Учение с един танк не става. Но обучение, да!
            Учението е елемент от обучението. Елементарно е, но и с това не успя, да се справиш.
            Представяш си учението Щит, мащабно и огромно. Самое могуче.. Ученията не зглеждат така, както ти, Форекс Мастер, от форума в Инвестор си ги представяш.
            Ученията са такива, каквито ги съставят авторите им, при това съвсем не е задължително, да са по съветски шаблон.
            Толкова много разтягате, за едно нищо. Търсите, за какво да се заядете, за всяка буква и дума. Няма нищо неясно в съвместно учение.
            Last edited by stabwound; 22.06.2015, 11:07.
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Значи, имаш голям стаж в несъгласието си, с 50 години съветск окупация.
              Разбира се. (инак, педесе години са ми малко много, да съм несъгласен..)
              Мястото на руската армия е в Русия.
              На щатската в Америка.
              Кое ти убягва ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                Американците война с Русия не могат да водят!
                Тези танкове са за нас!
                Те и не плануват да го правят.
                За какво да воюват те, като може и друг да го прави ... ???
                За тая работа има ПРИСЛУГА ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Сиреч, танковете (мисля, че са два на брой), НЕ СА тук за учения, а все пак, за да ни "пазят" ?

Аз предлено, НЕ СЪМ съгласен, в Родината ми да има ЧУЖДИ военни... Те НЕ СА тук за ДОБРО... Запомнете...
                  БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали са американски, руски или джедайски.
                  Значи, имаш голям стаж в несъгласието си, с 50 години съветск окупация.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Ако има атака, дори и върху ЕДНО такова железо, ще означава атака върху САЩ.
                    Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Аз съм напълно ОК да приемем доброволно такъв самозаложник за нашата сигурност.
                    На ход е лилипутя.
                    Аз предлено, НЕ СЪМ съгласен, в Родината ми да има ЧУЖДИ военни... Те НЕ СА тук за ДОБРО... Запомнете...
                    БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали са американски, руски или джедайски.

Коментар

Служил съм повече от теб, баща ти и дядо ти взети заедно, умножено по три.
                      Служил си в съня си.... Не можеш да правиш разлика между учение и обучение! Учение с един танк не става. Но обучение, да!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Служил съм повече от теб, баща ти и дядо ти взети заедно, умножено по три.

Да виждаш, някъде да задавам въпроси, свързани с неясноти?

Я кажи един виц за старшинката...

Коментар

А войнствено настроения съсед, от коя страна на СВОЯТА граница провежда ученията? От външната или от вътрешната? И нато, като как се намесва? Иска да му забрани да провежда такива учения ли?

Каква е целта на нато? Да забрани на руснаците да провеждат военни учения на Изток от Урал ли?
                          Целта на НАТО е обявена в пакта за учредяването.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Учение, с ЕДИН танк ?
                            ...

Да, наистина НЯМА СМИСЪЛ...
                            Има хора, които вечно не са разбрали.
                            Аз нищо неясно не виждам в информацията.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Чуждестранни агенти и специалисти от спецчастите с помощта на местни въоръжени отряди раздухват политическата стабилност в страната. В същото време войнствено настроеният съсед провежда едно след друго военни учения близо до границата. Съюзниците от НАТО се намесват, преди ситуацията да е излязла извън контрол.
                              А войнствено настроения съсед, от коя страна на СВОЯТА граница провежда ученията? От външната или от вътрешната? И нато, като как се намесва? Иска да му забрани да провежда такива учения ли?

Каква е целта на нато? Да забрани на руснаците да провеждат военни учения на Изток от Урал ли?

Коментар

• Американците война с Русия не могат да водят!

Тези танкове са за нас!

Коментар

Working...
                                X