Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСиреч, танковете (мисля, че са два на брой), НЕ СА тук за учения, а все пак, за да ни "пазят" ?
Да
Аз предлено, НЕ СЪМ съгласен, в Родината ми да има ЧУЖДИ военни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРазбира се. (инак, педесе години са ми малко много, да съм несъгласен..)
Мястото на руската армия е в Русия.
На щатската в Америка.
Кое ти убягва ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЦелта на НАТО е обявена в пакта за учредяването.
On the purpose of NATO: "To keep the Americans in, the Russians out, and the Germans down."
Относно целта на нато: "Да пази американците на власт, руснаците настрани, а германците в подчинение."
Нещо неясно?
https://en.wikiquote.org/wiki/Hastings_IsmayСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСлужил си в съня си.... Не можеш да правиш разлика между учение и обучение! Учение с един танк не става. Но обучение, да!
Представяш си учението Щит, мащабно и огромно. Самое могуче.. Ученията не зглеждат така, както ти, Форекс Мастер, от форума в Инвестор си ги представяш.
Ученията са такива, каквито ги съставят авторите им, при това съвсем не е задължително, да са по съветски шаблон.
Толкова много разтягате, за едно нищо. Търсите, за какво да се заядете, за всяка буква и дума. Няма нищо неясно в съвместно учение.Last edited by stabwound; 22.06.2015, 11:07.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЗначи, имаш голям стаж в несъгласието си, с 50 години съветск окупация.
Мястото на руската армия е в Русия.
На щатската в Америка.
Кое ти убягва ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеАмериканците война с Русия не могат да водят!
Тези танкове са за нас!
За какво да воюват те, като може и друг да го прави ... ???
За тая работа има ПРИСЛУГА ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСиреч, танковете (мисля, че са два на брой), НЕ СА тук за учения, а все пак, за да ни "пазят" ?
Аз предлено, НЕ СЪМ съгласен, в Родината ми да има ЧУЖДИ военни... Те НЕ СА тук за ДОБРО... Запомнете...
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали са американски, руски или джедайски.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко има атака, дори и върху ЕДНО такова железо, ще означава атака върху САЩ.
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАз съм напълно ОК да приемем доброволно такъв самозаложник за нашата сигурност.
На ход е лилипутя.
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, дали са американски, руски или джедайски.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСлужил съм повече от теб, баща ти и дядо ти взети заедно, умножено по три.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСлужил съм повече от теб, баща ти и дядо ти взети заедно, умножено по три.
Да виждаш, някъде да задавам въпроси, свързани с неясноти?
Я кажи един виц за старшинката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА войнствено настроения съсед, от коя страна на СВОЯТА граница провежда ученията? От външната или от вътрешната? И нато, като как се намесва? Иска да му забрани да провежда такива учения ли?
Каква е целта на нато? Да забрани на руснаците да провеждат военни учения на Изток от Урал ли?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУчение, с ЕДИН танк ?
...
Да, наистина НЯМА СМИСЪЛ...
Аз нищо неясно не виждам в информацията.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЧуждестранни агенти и специалисти от спецчастите с помощта на местни въоръжени отряди раздухват политическата стабилност в страната. В същото време войнствено настроеният съсед провежда едно след друго военни учения близо до границата. Съюзниците от НАТО се намесват, преди ситуацията да е излязла извън контрол.
Каква е целта на нато? Да забрани на руснаците да провеждат военни учения на Изток от Урал ли?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар