IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Жалка пиндо-сган е назначена в колониалната администрация! Всичко това трябва да се изрине с лопата и да ходят да разнасят пици в Пиндостан.
    http://www.provo.bg/%d0%bf%d1%80%d0%...2%d0%bd%d0%b0/

"От старият глупак,по-голям глупак няма"Поляков
    Last edited by kefala; 24.06.2015, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Както предположих вчера...
      "Днес имах среща с посланика на САЩ Марси Рийс по нейна молба, по време на която бях информиран, че предстои изявление на американската страна за разполагане на техника в няколко източноевропейски държави. В разговора ни обаче не беше предоставена друга информация и подробности за броя и вида на техниката", заявява Николай Ненчев.
      ( министъра все пак разбрал, - на 23-ти, вечерта !!! )
      http://www.dnes.bg/politika/2015/06/...resheno.267755
      Значи, от Рамщайн идва военен самолет. Минава си границата. Захожда и си каца в Бургас. Като удома си. Разтоварва си товара... И СЛЕД това посланника на държавата, чийто самолет е кацнал, привиква министъра, да му каже все пак какво е станало... Ако го пита някой журналист, да знае и той човека, все пак е министър, налЕ...
      Те, хората вече разтоварили техниката, МИНИСТЪРА, тепърва ще "решава" ...
      КОЙ ЩЕ ТЕ ПИТА БЕ ???
      ТИ КОЙ БЕШЕ, та да ПИТА НЯКОЙ ???
      единственото, което усещам е СРАМ ...
      ЖАЛКИ ...
      Жалка пиндо-сган е назначена в колониалната администрация! Всичко това трябва да се изрине с лопата и да ходят да разнасят пици в Пиндостан.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
        Колчо, ти на кого точно се сърдиш, че забравих от кое котило са сегашните горе?
        Нямам на кого да се сърдя...
        Това е реалността...
        Просто ме дразни, когато на черното казвате бяло...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Когат чужда армия си влиза и излиза от България, без въобще да се съобразява с никого, тва как го определяш ?...
          ...

Оффф, май сме ги чували тия в повечко.
          Много врява вдигате, СССР тук повече няма да има.
          И все пак ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо, ти на кого точно се сърдиш, че забравих от кое котило са сегашните горе?
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

"Днес имах среща с посланика на САЩ Марси Рийс по нейна молба, по време на която бях информиран, че предстои изявление на американската страна за разполагане на техника в няколко източноевропейски държави. В разговора ни обаче не беше предоставена друга информация и подробности за броя и вида на техниката", заявява Николай Ненчев.
              Значи, от Рамщайн идва военен самолет. Минава си границата. Захожда и си каца в Бургас. Като удома си. Разтоварва си товара... И СЛЕД това посланника на държавата, чийто самолет е кацнал, привиква министъра, да му каже все пак какво е станало... Ако го пита някой журналист, да знае и той човека, все пак е министър, налЕ...
              КОЙ ЩЕ ТЕ ПИТА БЕ ???
              ЖАЛКИ ...
              За съжаление си 100 % прав , жалка колониална действителност.
              Дори в онова "лошото" соц.време такова нещо не можеше да се случи....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

"министъра", не е нужно да дава отчет никому, както очевидно и никой не дава отчет и нему...
                Виж, сандвича, бих ти препоръчал да замениш с няколко ябълки ...
                Много се врете, дет не ви е работа, за това имате въпросителни. Дайте го по ларж, тук окупирани хора няма.
                Когат чужда армия си влиза и излиза от България, без въобще да се съобразява с никого, тва как го определяш ?...
                Вече, дори не те уведомяват своевременно...
                Не да попитат, а само да те уведомят...
                Иначе, да, свободен си и не си окупиран - имаш право да свалиш гащите до долу ...[/QUOTE]

Оффф, май сме ги чували тия в повечко.
                Много врява вдигате, СССР тук повече няма да има.
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Колчо се терзае, защо министърът не му дава отчет, а аз се чудя, какъв сандвич да си направя..
                  "министъра", не е нужно да дава отчет никому, както очевидно и никой не дава отчет и нему...
                  Виж, сандвича, бих ти препоръчал да замениш с няколко ябълки ...
                  Много се врете, дет не ви е работа, за това имате въпросителни. Дайте го по ларж, тук окупирани хора няма.[/QUOTE]
                  Вече, дори не те уведомяват своевременно...
                  Не да попитат, а само да те уведомят...
                  Иначе, да, свободен си и не си окупиран - имаш право да свалиш гащите до долу ...

Коментар

КОЙ ЩЕ ТЕ ПИТА БЕ ???
                    ЖАЛКИ ...
                    Колчо се терзае, защо министърът не му дава отчет, а аз се чудя, какъв сандвич да си направя..
                    Много се врете, дет не ви е работа, за това имате въпросителни. Дайте го по ларж, тук окупирани хора няма.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Едни от "освободителите" започват да секат златни монети (Форьо, скоро и биткойни ). Един ислямски динар ще струва $139 (интересно що пак в зелена шума ги смятат) ...

«Исламское государство» начало чеканить золотые монеты

https://slon.ru/posts/53189

Коментар

Руският президент Владимир Путин пък заяви, че "ако някой заплашва територията на Русия, тя трябва да насочи оръжията си срещу тези страни, от които идва заплахата. НАТО се приближава към нашите граници, а не ние."
                        Тук се сещам за вица:
                        мутра стигнала до оазис и веднага се нахвърлила да бие змея който лежал до езерото, след като изяла и солта и боя решила че ще може да го подкупи и му дала торба злато
                        змея я пита: - бре що се биеш!?
                        мутрата: - ми искъм вода да пия!
                        змея: уфф че тъпак, защо реши че те спирам!!????
                        Last edited by satz; 24.06.2015, 09:18.

Коментар

http://www.dnes.bg/bulgaria/2015/06/...-burgas.267507

Да живее свободата и демокрацията, господа...
                          Иначе, интересно, дале са уведомили "нашето правителство", ча са ги докарали ?..
                          КОЙ ЩЕ ТЕ ПИТА БЕ ???
                          ЖАЛКИ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Е да, само дето по времето на ВД, от тази НЕокупирана страна НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ МРЪДНЕ, а сега, въпреки сериозната "окупация" от танк и половина на СЪЮЗНИЦИТЕ НИ от НАТО, може да ходиш където си искаш, да търгуваш и О Боже, дори да си купиш нещо различно от москвич!!!
                            И как я докараха демокрацията, ако наистина не е можело да се мръдне?
                            Нали партийците затова бяха партийци! Ходеха. ходеха. вербуваха ги и , на Ти демокрация!

А сега можеш да си ходиш, ако в джоба има нещо!
                            А колко народ за винетка не може да събере пари!

Коментар

Ми страшно си е. Ако направо не ме гръмнат, може да ме отвлекат за откуп. Никой в свободния свят не обича пиндосляците и техните ибрикчии. Преди по времето на социализма българите свободно си се движеха по света - Азия, Африка, Латинска Америка. Навсякъде ги посрещаха с усмивка щом разберяха, че са от България. Сега като нищо могат да ти резнат зелката щото всеки знае, че сега българите вършат мръсната работа на пиндосите.
                              Е ти сега, преувеличаваш малко. Аз си пътувам и до сега не са ми резнали зелката. Даже имам снимка на Гошо Соросовеа в протмонето, и една икона пак с Сорас - никакъв проблем не съм имал. Много си бъзлив, колега..
                              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                                От къф зор ще се страхуваш...
                                Ми страшно си е. Ако направо не ме гръмнат, може да ме отвлекат за откуп. Никой в свободния свят не обича пиндосляците и техните ибрикчии. Преди по времето на социализма българите свободно си се движеха по света - Азия, Африка, Латинска Америка. Навсякъде ги посрещаха с усмивка щом разберяха, че са от България. Сега като нищо могат да ти резнат зелката щото всеки знае, че сега българите вършат мръсната работа на пиндосите.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X