Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМЕ ВОЙСКИ НА НАТО.
Само американските глупаци си разполагат военната техника и тежко въоръжение у нас.
От какъв зор България трябва да става плацдарм за американските игри срещу руснаците?
И то безплатно?!
Ми аз пък не ги ща!Не ми е изгодно за държавата.
Да пускат референдум, народа да глаусува и американците да се омитат.
Да си търсят друга територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСамо трима са. Всеки с по 5-6 псевдонима драска денонощно. Двама от тях го правят щото за това им плащат от НПО. Третият обаче го прави без заплащане, щото е спечелил последната Олимпиада по глупост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКато гледам, в темата сте само 15-20 човека американски мурзилки.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАмерикански са , не са на Нато !
Прави разлика !М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВсеки войник от натовска армия и всяко съединение от натовска армия е натовски войник и натовско съединение...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеДавайте, тавариши, пуснете референдум, само да не бъдете неприятно изненадани от резултата. Повечето българи, въпреки промиваните десетилетия мозъци, си дават сметка, че в момента причината да няма Черноморска народна република е членството ни в НАТО и американските бази:
Форума ти остава единственото място, където може да си пишеш небивалиците.
Вече 99,9% от населението на България видя с очите си и разбра, че американските глупаци са агресора.
И само ни използват за плацдарм в игрите си срещу Русия.
С писане на глупости по форумите не можете да принудите българите да подкрепят американските глупаци.
Като гледам, в темата сте само 15-20 човека американски мурзилки. Пишете си глупостите пред компютъра, не ми пречите. Ако излезете в реалния свят най-много да получите сопа по гърба за вашите лъжи.Last edited by Frosty; 25.06.2015, 14:39.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеВсеки войник от натовска армия и всяко съединение от натовска армия е натовски войник и натовско съединение...
Умен младеж си, да не спекулираме...
Накрая целия свят ще реши че Нато си отглежда армията в Африка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМЕ ВОЙСКИ НА НАТО.
Само американските глупаци си разполагат военната техника и тежко въоръжение у нас.
От какъв зор България трябва да става плацдарм за американските игри срещу руснаците?
И то безплатно?!
Давайте, тавариши, пуснете референдум, само да не бъдете неприятно изненадани от резултата. Повечето българи, въпреки промиваните десетилетия мозъци, си дават сметка, че в момента причината да няма Черноморска народна република е членството ни в НАТО и американските бази:
Скорошно социологическо проучване по темата казва, че "Българите продължават да харесват Русия, но не вярват, че тя може да бъде техен модел за развитие и да им предостави по-надеждни гаранции за просперитет и сигурност от членството в ЕС и НАТО." "Само за една година Русия е успяла да предизвика в приятелски настроена България четири пъти повече промени в негативна посока (сред 30% от хората), отколкото в позитивна (сред 7%)" 42% смятат, че участието ни в НАТО е важно за сигурността ни, срещу 22%, които го смятат за вредно. 63% са за Европа, 33% за Евразия - пак двойна разлика. При това подкрепата за ЕС и НАТО е сред 18-30 годишните, а за СССР - главно при 60+ годишните, което ясно показва тренда.
П.П. Интересно,че путриотите винаги казват, че презират парите, и са с широки славянски души, и все пак винаги главната им болка за чуждите бази, е че не им се плащало за тях.Last edited by Pavlik Morozov; 25.06.2015, 14:25."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЗнаем, знаем, такива като теб са готови с букетите за посрещане на съвеЦката армия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеИнициативен комитет от юристи, журналисти и граждански активисти започва национална гражданска инициатива срещу разполагането на чуждестранен военен контингент на територията на България. Подписката е по идея на гражданското непартийно Движение „Модерна България” и е по реда на Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт. Подписката ще бъде внесена в Народното събрание и Министерския съвет, които трябва да се произнесат по нея.
дано ама надали ...
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Само американските глупаци разполагат тяхна военна техника и тежко въоръжение у нас.
И то безплатно?!
Ми аз пък не ща!Не ми е изгодно за държавата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТва не са чужди,а войски на НАТО!!!
И то безплатно?!
Да си търсят друга територия.Last edited by Frosty; 25.06.2015, 14:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТи как мислиш !?
Умен младеж си, да не спекулираме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА има ли разлика? Нещо общи натовски съединения или как?
Коментар
Коментар