IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Колко от новопристигналите натовски танкове в България са под командването на българския Генщаб?
    Що? НАТО е алианс на НЕЗАВИСИМИ, партниращи си държави... На кво основание в договора от 49-та или присъединителния ни договор трябва да са?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      НИКЪДЕ НЕ ВИЖДАМЕ ВОЙСКИ НА НАТО.
      Само американските глупаци си разполагат военната техника и тежко въоръжение у нас.
      От какъв зор България трябва да става плацдарм за американските игри срещу руснаците?
      И то безплатно?!
      Ми аз пък не ги ща! Не ми е изгодно за държавата.
      Да пускат референдум, народа да глаусува и американците да се омитат.
      Да си търсят друга територия.
      Хахаха ма то това е идеята САЩ трябва да разположат тук войски че на руснаците да им се дърпа лайното ако решат да нападат. За къв са ми португалски войски да кажем. Тук трябва армия на някой, който може да превърне Москва в огнена топка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Само трима са. Всеки с по 5-6 псевдонима драска денонощно. Двама от тях го правят щото за това им плащат от НПО. Третият обаче го прави без заплащане, щото е спечелил последната Олимпиада по глупост.
        Я раздухай кой кой е

Коментар

Като гледам, в темата сте само 15-20 човека американски мурзилки.
          Само трима са. Всеки с по 5-6 псевдонима драска денонощно. Двама от тях го правят щото за това им плащат от НПО. Третият обаче го прави без заплащане, щото е спечелил последната Олимпиада по глупост.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Американски са , не са на Нато !

Прави разлика !
            Ти сериозно ли?
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Всеки войник от натовска армия и всяко съединение от натовска армия е натовски войник и натовско съединение...
              Колко от новопристигналите натовски танкове в България са под командването на българския Генщаб?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                Давайте, тавариши, пуснете референдум, само да не бъдете неприятно изненадани от резултата. Повечето българи, въпреки промиваните десетилетия мозъци, си дават сметка, че в момента причината да няма Черноморска народна република е членството ни в НАТО и американските бази:
                Споко бе, какво си се превъзбудил.
                Форума ти остава единственото място, където може да си пишеш небивалиците.
                Вече 99,9% от населението на България видя с очите си и разбра, че американските глупаци са агресора.
                И само ни използват за плацдарм в игрите си срещу Русия.
                С писане на глупости по форумите не можете да принудите българите да подкрепят американските глупаци.

Като гледам, в темата сте само 15-20 човека американски мурзилки. Пишете си глупостите пред компютъра, не ми пречите. Ако излезете в реалния свят най-много да получите сопа по гърба за вашите лъжи.
                Last edited by Frosty; 25.06.2015, 14:39.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Всеки войник от натовска армия и всяко съединение от натовска армия е натовски войник и натовско съединение...

Умен младеж си, да не спекулираме...
                  Така е , прав си .

Накрая целия свят ще реши че Нато си отглежда армията в Африка .

Коментар

Само американските глупаци си разполагат военната техника и тежко въоръжение у нас.
                    От какъв зор България трябва да става плацдарм за американските игри срещу руснаците?
                    И то безплатно?!

Давайте, тавариши, пуснете референдум, само да не бъдете неприятно изненадани от резултата. Повечето българи, въпреки промиваните десетилетия мозъци, си дават сметка, че в момента причината да няма Черноморска народна република е членството ни в НАТО и американските бази:

Скорошно социологическо проучване по темата казва, че "Българите продължават да харесват Русия, но не вярват, че тя може да бъде техен модел за развитие и да им предостави по-надеждни гаранции за просперитет и сигурност от членството в ЕС и НАТО." "Само за една година Русия е успяла да предизвика в приятелски настроена България четири пъти повече промени в негативна посока (сред 30% от хората), отколкото в позитивна (сред 7%)" 42% смятат, че участието ни в НАТО е важно за сигурността ни, срещу 22%, които го смятат за вредно. 63% са за Европа, 33% за Евразия - пак двойна разлика. При това подкрепата за ЕС и НАТО е сред 18-30 годишните, а за СССР - главно при 60+ годишните, което ясно показва тренда.

П.П. Интересно,че путриотите винаги казват, че презират парите, и са с широки славянски души, и все пак винаги главната им болка за чуждите бази, е че не им се плащало за тях.
                    Last edited by Pavlik Morozov; 25.06.2015, 14:25.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Знаем, знаем, такива като теб са готови с букетите за посрещане на съвеЦката армия...
                      То хубаво букетите, ама сега путето, като забрани вноса на цветя в самая могучая, това ще е дефицитна стока за солдата. Веднага ще му ги гепят за подарък на девушката за следващия 8 март.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        Инициативен комитет от юристи, журналисти и граждански активисти започва национална гражданска инициатива срещу разполагането на чуждестранен военен контингент на територията на България. Подписката е по идея на гражданското непартийно Движение „Модерна България” и е по реда на Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт. Подписката ще бъде внесена в Народното събрание и Министерския съвет, които трябва да се произнесат по нея.

дано ама надали ...
                        Да събират друзята, да не се ослушват! Мишо Шамара събра 1-2 милиона подписа за Олигарски, сега ако не съберат поне 8-9 милиона за Путлер направо требе да им сецне финансирането, нищо че те така от идейни подбуди слугуват, не за рублите

"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Само американските глупаци разполагат тяхна военна техника и тежко въоръжение у нас.
                          И то безплатно?!
                          Ми аз пък не ща! Не ми е изгодно за държавата.
                          Знаем, знаем, такива като теб са готови с букетите за посрещане на съвеЦката армия...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Тва не са чужди,а войски на НАТО!!!
                            И то безплатно?!
                            Last edited by Frosty; 25.06.2015, 14:07.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Ти как мислиш !?

Умен младеж си, да не спекулираме...

Коментар

А има ли разлика? Нещо общи натовски съединения или как?
                                Ти как мислиш !?

Коментар

Working...
                                X