Първоначално изпратено от vankata23
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСодомитските хамерикански шати... Пиндостан трябва да бъде унищожен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПитай духа на преподавателя си по психология.Той ще да знае най-добре какво се случва в таскоерменковата галава ... , както и в твоята
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Абе това вярно ли е???Той ще да знае най-добре какво се случва в таскоерменковата галава ... , както и в твоята
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЕрменков каза също, че по времето на кабинета „Орешарски“, ДКЕВР за първи път в историята ни е въвела ограничене на американските централи и дала препоръки на БЕХ да започне предоговаряне на условията за тях.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ерменков каза също, че по времето на кабинета „Орешарски“, ДКЕВР за първи път в историята ни е въвела ограничене на американските централи и дала препоръки на БЕХ да започне предоговаряне на условията за тях.
„Следващото ръководство обаче се отметна от решението и призна на американските централи разходи в размер на около 400 млн. лв. Ако ние като политици тогава се бяхам обеденини против практиките на централите, които реализират над 40% печалба от енергетиката ни, може би сега нещата щяха да са по-различни. Защото от около 500 млн. лв. оборот, от които 270 млн. са разходи - само 30 млн. са за въглища, като останалата крупна сума е за услуги и други подобни. За мен това е престъплението на века в енергетиката в световен мащаб“, категоричен бе Ерменков.
http://www.blitz.bg/news/article/345044
Абе това вярно ли е???
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеза умните хора-мъдрост,за мъдрите -глупост.....
равновесие,я се опитай да излезнеш от моментната си "интелектуалност" и се опитай да помислиш мъдро,вместо умно,можеш ли?
да ти помогна ли?
интелектта ,както всичко друго, е релативно понятие-или това-ти колко си умен,зависи от това колко по тъпи от теб са заобикаляштите те.
да се оплакваш,че си сред глупаци е се едно :
"вълк да мрънкя,че е сред овци"
знаеш ли кога вълкът мрънкя,че е сред овци?ами само и само тогава,когато е нищо повече от поредната овца,взела се за вълк
тва са тия мрънкащите... недооценените .... страдащите от глупостта на другите ...
отделно му кажи на ципала ли е къв ли е,че освен релативен интелект,съществува и
еквалибрен морал. в казармата му викат-
"нищо не се губи,само мени собственика си"
та дай ми един глупак,дето ти е навредил и аз ще ти дам един печеливш от твоята вреда
демек-глупака вреди само на глупаци.а много често глупаци вредят на себе си,но търсят вината в някой друг....
п.п.
не чети книги с идолизиране на авторите им- хората ,които разбират ,НЕ ПИШАТ,пишат тия ,дето НЕ РАЗБИРАТ....
с идолизиране на овце ще станеш малко по умна ОВЦА и до там.... а за да станеш вълк или пъдар,не е начина с четене и цитиране на ОВЧИ МАТЕРИЯЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСодомитските хамерикански шати... Пиндостан трябва да бъде унищожен!
Гледам тука се проповядва от НПО-простета логиката на раковата клетка, която не участва в нормалния метаболизъм на организма, на обществото. Раковата клетка, която заграбва хранителния ресурс на организма. Резултата е тумор, метастази и смърт на организма, съответно обществото. Хубав пример за същността на англо-саксите са Опиумните войни. КП на Китай едва след ВСВ решава окончателно проблема. Унищожаване и ограбване на народи, тероризъм е официална политика на нещото наречено ПиндостанLast edited by Andi11; 27.06.2015, 12:48.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСАЩ повеждат борба за узаконяване на гей браковете по целия свят
„Съединените щати след легализацията на еднополовите бракове в страната ще се стремят да осигурят такива права на гейовете и в други държави.“ Това се казва в декларация на американския държавен секретар Джон Кери, разпространена в събота, предава ТАСС.
Гледам тука се проповядва от НПО-простета логиката на раковата клетка, която не участва в нормалния метаболизъм на организма, на обществото. Раковата клетка, която заграбва хранителния ресурс на организма. Резултата е тумор, метастази и смърт на организма, съответно обществото. Хубав пример за същността на англо-саксите са Опиумните войни. КП на Китай едва след ВСВ решава окончателно проблема. Унищожаване и ограбване на народи, тероризъм е официална политика на нещото наречено Пиндостан
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеАз обичам гейовете.
пс. Гигоф, на никого от тук не му пука за гейовете, само ти постваш тоя линк вече за 3-ти път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗащото с подобни изпълнения САЩ ни зомбират! Вместо да се занимаваме с истинските проблеми, например как да направим живота си по-добър и по-сигурен, ние се занимаваме с педерастки истории.
Впрочем прочети гениалния трилър на Майкъл Крайтън "Състояние на страх" и ще разбереш какво имам предвид. Има там един полупобъркан учен, който гениално обяснява истината за днешните конфликти в Света.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЩом узаконим по целия свят педерастията и светът ще цъфне и ще върже!
Ама може и да са прави. Поне няма да се раждат деца от гей-браковете, та може и да се позадържи увеличаването на световното население.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми обичай ги бе! Кой ти пречи?
Всички обичахме Парцалев, вероятно повечето българи харесват Марио Куркински. Всички рокаджии обожаваме Фреди Меркюри. На никого от нас не пречи че е гей. На никого от нас не пречи че Фреди е съжителствал с Рудолф Нуреев, един безспорен талант в балета. Аз не харесвам Евгени Минчев, ама не защото е педи, ами щото е нахален и арогантен извън моите представи за приличие.
Та искам да кажа че Парцалев, Куркински, Фреди са гейове, а Евгени Минчев е педал.
А бракът е узаконена институция между МЪЖ и ЖЕНА с цел създаване и отглеждане на потомство. Що трябва да се узаконява БРАК между еднополови индивиди. Това не е брак, то не може да роди потомство. Това си е съжителство. Ами живейте си бе! Кой ви пречи. В края на краищата задника си е твой и си прави с него каквото искаш.Но трябва да помислим и от тяхната камбанария.
Бракът е за потомство - с това не съм съгласен. В съвременното общество бракът е нещо много, много повече. Става дума за пари. Много пари. В повечето развити държави има данъчни облекчения за хора с подписан брах (на прима-виста се сещам за САЩ и Германия). А като заговорим за наследство (в случай на смърт) нещата стават много груби. Ако имаш брак - активите ти до голяма степен отиват при "половинката" безвъзмездно. Ако нямаш брак, а само живееш на семейни начела с даден човек (било то мъж или жена) - можеш да си "оставиш" активите на партниора, чрез едно завещание, но при условие, че не си имал брак с този човек - активите в това завещание се облагат с потресаващи данъци (тук говоря за Скандинавия, Швейцария и Германия - за други държави не знам как е).
Тези официални гей бракове, са до голяма степен подбудени от икономически мотиви.
пс. За църковния брак - съгласен съм да си остане между мъжа и жената. Тук говорим за религия. Трябва да уважават нашите християнски възгледи, и да не ни се месея в религията! Но ако говорим за брачния "съюз" пред държавата - там според мен трябва да има опция за мъж-мъж; жена-жена.
Проблема идва от това, че мешаме религията с държавата, неразбирайки че двете неща са безкрайно различни и не пречи едното да същестува редом с другото.Last edited by vankata23; 27.06.2015, 10:30.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение....
пс. Гигоф, на никого от тук не му пука за гейовете, само ти постваш тоя линк вече за 3-ти път.
Впрочем прочети гениалния трилър на Майкъл Крайтън "Състояние на страх" и ще разбереш какво имам предвид. Има там един полупобъркан учен, който гениално обяснява истината за днешните конфликти в Света.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеАз обичам гейовете.
Всички обичахме Парцалев, вероятно повечето българи харесват Марио Куркински. Всички рокаджии обожаваме Фреди Меркюри. На никого от нас не пречи че е гей. На никого от нас не пречи че Фреди е съжителствал с Рудолф Нуреев, един безспорен талант в балета. Аз не харесвам Евгени Минчев, ама не защото е педи, ами щото е нахален и арогантен извън моите представи за приличие.
Та искам да кажа че Парцалев, Куркински, Фреди са гейове, а Евгени Минчев е педал.
А бракът е узаконена институция между МЪЖ и ЖЕНА с цел създаване и отглеждане на потомство. Що трябва да се узаконява БРАК между еднополови индивиди. Това не е брак, то не може да роди потомство. Това си е съжителство. Ами живейте си бе! Кой ви пречи. В края на краищата задника си е твой и си прави с него каквото искаш.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар